Büşra'nın Çeyizi

Hepinize teşekkür ederim kızlar daha güzellerini hepimizin olsun inşallah

Nehirden Can&Canan nescafe kaşıklarım. Biz biraz kahveci olduğumuz için kahve kaşığını tercih ettim
İstoçtan 20 TL'ye aldım

Son düzenleme:
slm büşra havlularını çok begendim pupilla renk renk çok hoş fiyatı nedir ögrenebilirmiyim istanbuldaysan alabilirimde malıda iyiye benziyor.

İnternetten sipariş verdim kızlar insallah haftabasında gelir
English Home kuşum nihalem
Eki Görüntüle 832955

tam alacakken stoğu tükenen 3lü saksım tekrar stoğa girmiş bulunmakta
Eki Görüntüle 832956

English Home tek kişilik nevresim takımım. takım olarak baya bi uygun fiyatı vardı. tek kişilik sade bir model istiyordum

English home günlük masa örtüm
Eki Görüntüle 832959

Yuvam için aldığım dekorasyon parçalarım. Ufak şeylerle mutlu olmayı bilmek lazım

Bu cicilerde bizim züccaciyeden Ne zamandır gelmesini bekliyordum gelince kaptım iki takım

Tatil olurda ikea'ya girilmez mi

Birkaç parça aldıklarımı Instagram sayfamdan paylaşmıştım kızlar bu da görseli

Meşhuuur İkea feneri, hasır suplası (şimdilik 2 tane aldım. zamanla 6ya tamamlayacağım), romantik tepsisi, ve mum tabağı

Opuyorum

Bu arada birbirimizi Instagram da takip edebiliriz kullanan varsa

Eki Görüntüle 834357

Son düzenleme:
benımkıler aceleye geldı :) senınkıler kadar guzel degıl canım

benımkıler aceleye geldı :) senınkıler kadar guzel degıl canım

Hangi tabak çanak huzurdan mutluluktan daha güzel olabilirki canım. Unutmamak gerek eve ruh katan o evin içinde yaşayan insanlar ve yaşanmışlıklardır :) Rabbim kimsenin yuvasından huzuru saygıyı sevgiyi eksik etmesin...

Büşracım hepsi birbirinden güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…