canım bayıldım son aldıklarına güle güle kullan :)
hepsi çok güzel fırın kaplarına bayıldımbende çok severim istoçu her aradığımı da rahatlıkla bulurum orda cumartesileri 3e kadar calısıyorum ilk fırsatta ugrıycam tavsiye edeceğin dükkanlar varmı?
Evet canım Bizim dükkana gelebilirsin Büyük Züccaciye :) Z blokların karşısında... Sonra Kumsar var güzel dekoratif eşyalar bulabilirsin... Kosova züccaciye var ancak perakende veriyor mu burası emin değilim...
Z bloklara geldiğin zaman birsürü züccaciye mağazası görürsün canım hepsinde de güzel ürünler vardır hepsine bakabilirsin
eskiden gönül plazada çalışıyordum en kısa zamanda gelicem istoça artık alacaklarım belli oldugundan rahatlıkla alışveriş yapabilirim
Evet canım nelerini aldın mesela düğün tarihlerimiz yakın
büşracım havlu eksiğin varsa mahir havluya git ben ordan almıştım çok güzel modelleri vardı hemde kredi kartı geçiyor
Teşekkür ederim canım arkadaşım tavsiyen için havlu ihtiyacımı giderdim bi eksiğim kalmadı havluda... Sen maşallah herşeyi halletmişsin nazarlardan korusun rabbim yetişebiliyosun ne güzel :)
Biz şuan ev tadilatıyla uğraşıyoruz ben aslında temel eşyalarımı alayım, diğerlerini evlendikten sonra eşimle alayım istiyorum
Özellikle dekorasyon eşyalarını, mobilyalarıma göre almak gibi
Suan banyo için fayans modeli belirlememz lazım ama benim hiç işte bu diyebileceğim mi model yok senin tavsiye edebileceğin bi yer var mı canım yada marka ?
Tabiki Canım benim :) Kuşları İstoçtan Kumsar isimli bi mağazadan aldım :)
yeni aldıkların çok güzel canım . hele fırın kabına bayıldım istoç a gelsek züccaciyeleri kolay bulabiliriz dimi hiç gitmedim de oraya
seramiksanın yeni serileri çok güzel onlara baktın mı hiç rose serisine bayılıyorum ben banyon gül açıyor resmen bağcılar da bayisi var internet sitesinden gir bak canım modellere
İnternette de bulabilirsin belki canım benim aşk kuşları diye aratırsan bulabilirsin ki eminim Ankara'da da vardırbnde istiormm yaaankara da yookkk kiii bunlardan
herşey çok çok güzel güle güle huzurla kullanmayı nasip etsin rabbim.bi çok şeyi halletmişsin ne güzel
Hepsiburada'dan aldığım Kettle'ımŞekli çok hoşuma gitti beyaz bir mutfakta renk olarak patlayacağını düşünüyorum
Eki Görüntüle 886473
Çok mutluyum kızlar sonunda istediğim tencere takımını alabildim sıra ona geldi
Korkmaz Vertex Tencere Setim
Eki Görüntüle 886325
Eki Görüntüle 886327
Vintage TepsimÇok cici göründüğünden daha tatlı
Eki Görüntüle 886328
Buda çok değer verdiğim bi ablamın hediyesi Vintage Duvar Saatim
Eki Görüntüle 886329
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?