Büşra'nın Çeyizi

Evet canım Bizim dükkana gelebilirsin Büyük Züccaciye :) Z blokların karşısında... Sonra Kumsar var güzel dekoratif eşyalar bulabilirsin... Kosova züccaciye var ancak perakende veriyor mu burası emin değilim...

Z bloklara geldiğin zaman birsürü züccaciye mağazası görürsün canım hepsinde de güzel ürünler vardır hepsine bakabilirsin

eskiden gönül plazada çalışıyordum en kısa zamanda gelicem istoça artık alacaklarım belli oldugundan rahatlıkla alışveriş yapabilirim

Evet canım nelerini aldın mesela düğün tarihlerimiz yakın

fırın kapları plastikler kaldı benim birde tv ve yemek masası halı perde onun harici herşey hazır hergünde birşey alıyorum mutlaka eksik kalmasın diye

büşracım havlu eksiğin varsa mahir havluya git ben ordan almıştım çok güzel modelleri vardı hemde kredi kartı geçiyor

büşracım havlu eksiğin varsa mahir havluya git ben ordan almıştım çok güzel modelleri vardı hemde kredi kartı geçiyor

Teşekkür ederim canım arkadaşım tavsiyen için havlu ihtiyacımı giderdim bi eksiğim kalmadı havluda... Sen maşallah herşeyi halletmişsin nazarlardan korusun rabbim yetişebiliyosun ne güzel :)

Biz şuan ev tadilatıyla uğraşıyoruz ben aslında temel eşyalarımı alayım, diğerlerini evlendikten sonra eşimle alayım istiyorum
Özellikle dekorasyon eşyalarını, mobilyalarıma göre almak gibi

Suan banyo için fayans modeli belirlememz lazım ama benim hiç işte bu diyebileceğim mi model yok senin tavsiye edebileceğin bi yer var mı canım yada marka ?

yeni aldıkların çok güzel canım . hele fırın kabına bayıldım istoç a gelsek züccaciyeleri kolay bulabiliriz dimi hiç gitmedim de oraya

seramiksanın yeni serileri çok güzel onlara baktın mı hiç rose serisine bayılıyorum ben banyon gül açıyor resmen bağcılar da bayisi var internet sitesinden gir bak canım modellere

yeni aldıkların çok güzel canım . hele fırın kabına bayıldım istoç a gelsek züccaciyeleri kolay bulabiliriz dimi hiç gitmedim de oraya

Çok teşekkür ederim tatlı yorumun için İstoça geldiğin zaman çok rahat bulabilirsin Z blokları kime sorsan tarif eder

seramiksanın yeni serileri çok güzel onlara baktın mı hiç rose serisine bayılıyorum ben banyon gül açıyor resmen bağcılar da bayisi var internet sitesinden gir bak canım modellere

Göz ucuyla bakmıştım ama seramiksan da pek gözüme çarpan bişe olmamıştı. Şimdi sen diyince baktım rose serisi gerçekten cok cici dekor parçaları özellikle cok tatlı... Pazar günü umarım açık olur

bnde istiormm yaa ankara da yookkk kiii bunlardan
İnternette de bulabilirsin belki canım benim aşk kuşları diye aratırsan bulabilirsin ki eminim Ankara'da da vardır

herşey çok çok güzel güle güle huzurla kullanmayı nasip etsin rabbim. bi çok şeyi halletmişsin ne güzel

Teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun bana kalsa daha cook alacağım şey var :)

Bugünde beyaz eşyaları bakmaya gidicez. Bu arada sanırım aynı gün evleniyoruz :)

Çok mutluyum kızlar sonunda istediğim tencere takımını alabildim sıra ona geldi

Korkmaz Vertex Tencere Setim

Vintage Tepsim Çok cici göründüğünden daha tatlı

Buda çok değer verdiğim bi ablamın hediyesi Vintage Duvar Saatim

Hepsiburada'dan aldığım Kettle'ım Şekli çok hoşuma gitti beyaz bir mutfakta renk olarak patlayacağını düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…