saol canim seninde anneler günün kutlu olsun....rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin...
hepimizin anneler gününü kutluyorum çok acı byu anneller günü gene garip ne kadar çk ugraşıyoruz ama olacak olacak değilmi
Kızlar hepimiz bu yolda emek veriyoruz acılar çekiyoruz belkide bu yolda doğaldan hamile kalıp anne olanalardan daha çok hakkediyoruz bu günü çünkü bi çocuk sahibi olabilmek için bi çok acıya katlanıyoruz bi sürü fedakarlık yani işallah seneye kalmaz hepimiz bebeklerimizle kutlarız bu günü işallah:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:......................kısaca
HEPİMİZİN ANNELER günü KUTLU OLSUN CANLARIM
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
a.s.a.s.a.s.a.s.
canım benım ya.........uzulme olacak inş ...........pes etmek yok...........guzel duşun canım...ama anneler gunu geldımı ben huzunlenırım hep annam sağ olsaydı ona hedıyeler alsam sarılsam..........ama işte hayat.............ben ondort yaşımdayken kaybettım annemı ..çok acı kaybetmek..............herkesın annesını öpuyorum...........anne adaylarını ve aday adaylarını da...........inş o gun gelecek burda beraber kutlamalar yapacağız kızlar.........rabbım herkesın yuzunu guldursun..........anne anne dıye bacaklarınıza sarılan bebişlerınız olsun inş
canım seninde anneler günün kutlu olsun ne güzel içimizde meleklerimiz anneler gününü kutlayacağız bundan büyük lütuf bundan büyük mutlulukmu var hayatta rabbim herkese nasip etsin inşallah seneyede kucağımızda kutlayacağız allah nasip ederse içinde yada kucağında anne kelimesinin bu kadar güzel ve anlamlı olduğunu 6 ay önce daha iyi öğrendim annemide çok seviyorum bebeklerimide çok seviyorum arkadaşlarımı dostlarımı zor günde burda birbirine destek olan herkesi çok seviyorum allah hepimizin dualarını kabul etsiiinsenağlama
ihşallah rabbim sizlerede nasip etsin tüm anneliği isteyenlere yaşatsın bu duyguyu:Saruboceq:
El muallim sağol canım Annenede Allah rahmet eylesin canım çok üzüldüm erken kaybetmişsin anneni bende seni öpüyorum işallah dediğin gibi seneye bacağımıza sarılıp ağlayan bi yumurcağımız olur işallah
Kızlar hepimiz bu yolda emek veriyoruz acılar çekiyoruz belkide bu yolda doğaldan hamile kalıp anne olanalardan daha çok hakkediyoruz bu günü çünkü bi çocuk sahibi olabilmek için bi çok acıya katlanıyoruz bi sürü fedakarlık yani işallah seneye kalmaz hepimiz bebeklerimizle kutlarız bu günü işallah.......... kısaca
HEPİMİZİN ANNELER günü KUTLU OLSUN CANLARIM
burda açılmış en güzel başlık bu bence.... çok duygulandım.... senağlama
her türlü acıya razıyım yeterki, sonu güzel olsun... Anne olmayı isteyen herkese bu güzel , bu benzersiz, bu tarifsiz duyguyu en kısa zamanda tatmalarını diliyorum...
bir tatlı hayal bebeğim, senle yaşamak
beklemek, özlemek
hasretlik çekmek, umuda gülmek
bir tatlı hayal bebeğim, bir ömrü seninle geçirmek...
HAYALLERİMİZİN GERÇEĞE DÖNÜŞMESİ DİLEĞİYLE...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?