BÜTÜN ANNE ADAYLARI HEPİMİZİN ANNELER günü KUTLU OLSUN CANLARIM

iremNaz

Annesinin bitanesi
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
1.520
4
116
49
Aydın
Kızlar hepimiz bu yolda emek veriyoruz acılar çekiyoruz belkide bu yolda doğaldan hamile kalıp anne olanalardan daha çok hakkediyoruz bu günü çünkü bi çocuk sahibi olabilmek için bi çok acıya katlanıyoruz bi sürü fedakarlık yani işallah seneye kalmaz hepimiz bebeklerimizle kutlarız bu günü işallah:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: ......................kısaca

HEPİMİZİN ANNELER günü KUTLU OLSUN CANLARIM

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

a.s.a.s.a.s.a.s.

ihşallah rabbim sizlerede nasip etsin tüm anneliği isteyenlere yaşatsın bu duyguyu:Saruboceq:

annelik çok kutsal rabbim boşuna dememiş cennet annelerin ayakları altında inşl bizde bu yüce annelik duygusunu yaşarız herkezin anneler gününü kutluyotum:1hug:.
buda benden sizlere hediyem canlarıma.s.

KELIMELERLE ANLATILAMAYAN FEDAKARLIK VE KARSILIKSIZ SEVGIYI, TARIF ET DESEN BANA HERHALDE SADECE "ANNE" DERDIM

Butun annelerın, anne olan hamıle adaylarımızın, ve bızım gıbı anne olmayı ozlemle bekleyen butun bayanların anneler gunu kutlu olsun

a.s.a.s.

hepimizin anneler gününü kutluyorum çok acı byu anneller günü gene garip ne kadar çk ugraşıyoruz ama olacak olacak değilmi

bir anneler gununde operek uyandirilmayi anneler gunun kutlu olsun annecim diyen bir melek yuzlu yavruyu ben her anneler gununde hayal ediyorum olmayan yavruma onlarcas mektup yazdim deli gibi ne kadar stresli bi surec bu isyan etmiyorum hic bi zaman am gucum tukeniyor artik farkindayim bunun

Dün akşam kipa daydık anneme ve kayın valideme hediye aldım ama içim çok buruktu kimse bana hediye almıycak anneler günümü kutlamıycak çünkü bi türlü anne olamadım belkide hiiiç olmıycam bilmiyorum arabada ağladım hüngür şakır eşimde ya sanada alsaydık dedi ama bazı şeler söleyince olmuyo ben onun bana haberim olmadan almasını isterdim halbuki geçen sene ben ona babalar gününde hediye almıştım bu sene yine alcam bilmem ne düşünür o zaman

canım benım ya.........uzulme olacak inş ...........pes etmek yok...........guzel duşun canım...ama anneler gunu geldımı ben huzunlenırım hep annam sağ olsaydı ona hedıyeler alsam sarılsam..........ama işte hayat.............ben ondort yaşımdayken kaybettım annemı ..çok acı kaybetmek..............herkesın annesını öpuyorum...........anne adaylarını ve aday adaylarını da...........inş o gun gelecek burda beraber kutlamalar yapacağız kızlar.........rabbım herkesın yuzunu guldursun..........anne anne dıye bacaklarınıza sarılan bebişlerınız olsun inş

canım seninde anneler günün kutlu olsun ne güzel içimizde meleklerimiz anneler gününü kutlayacağız bundan büyük lütuf bundan büyük mutlulukmu var hayatta rabbim herkese nasip etsin inşallah seneyede kucağımızda kutlayacağız allah nasip ederse içinde yada kucağında anne kelimesinin bu kadar güzel ve anlamlı olduğunu 6 ay önce daha iyi öğrendim annemide çok seviyorum bebeklerimide çok seviyorum arkadaşlarımı dostlarımı zor günde burda birbirine destek olan herkesi çok seviyorum allah hepimizin dualarını kabul etsiiinsenağlama

El muallim sağol canım Annenede Allah rahmet eylesin canım çok üzüldüm erken kaybetmişsin anneni bende seni öpüyorum işallah dediğin gibi seneye bacağımıza sarılıp ağlayan bi yumurcağımız olur işallah

Sağol canım hepimizinki kutlu olsun işallah Allah dileklerinizi kabul etsin güselim

çok sağol canım...............rabbım makbul eylesın dualarımızı....yureğımızı ferah tutalım ..kendıne ıyı bak

her geçen gün
her geçen zaman ve anlarda
her aklıma bir bebeğim olsun artık diye isyan etmek geldiğinde
bir hamile yada bir bebek gördüğümde
annesinin elini tutmuş bir çocuk gördüğümde

canımmmmm annemmmmmmmmm geliyor aklıma
allahım uzuuuuuuun uzuuuuuuuuuuun ömürler versinnnnn
sağlık sıhhat versin
başımın tacı gönlümün ilacı gözümün nuru kalbimin baş köşesi annneeeemmmmmmmm
seni çok seviyorummmmmmmm
anneler gününü kutluyorummmmmmm
değerini daha çok anlıyorumm

tabiii anneme de söylüyorum sadece yazmadımmmmm

herkesin anneler günü kutluyorum arkadaşlar inşallah herşey gönlünüzden geçtiği gibi olur...

mayıs ayı girdi geçenlerde sordum eşime anneler günü hangi gün die oda mayısın 2.haftasıydı galiba dedi..vee kulağımda bi ses hiç bi zaman unutamayacağım bi ses geçen sene anneler günü küvezin camını açtım ve kuzumun ağlama sesini duydum hemşireye söyledim imkansız dedi gelin dinleyin dedim aa evet ses gelior...bana hediye vermişti oğlum ilk defa sesini duymuştum...şimdi anneler günü gelmiş neyime diorum..ben mezarlıkta olacağım...daha fazla yazamıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…