E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
kaç yaşındasınız kızlar:)ben 29 yaşındayım ve bekarım
benimde canımı sıkıyor herkes çoluk çocuğa karışmışken ve kendi düzenleri varken yalnız ve amaçsız olmak, geleceğini görememek..ama çokta takmamaya çalışıyorum kişisel gelişimime zaman ayrıyorum geziyorum eğleniyorum herşeyin iyi tarafından bakıp tadını çıkarmaya çalışıyorum.kaydirigubbakcemile22 ay sonra ben de 29 olucam...
benimde canımı sıkıyor herkes çoluk çocuğa karışmışken ve kendi düzenleri varken yalnız ve amaçsız olmak, geleceğini görememek..ama çokta takmamaya çalışıyorum kişisel gelişimime zaman ayrıyorum geziyorum eğleniyorum herşeyin iyi tarafından bakıp tadını çıkarmaya çalışıyorum.kaydirigubbakcemile2
ya ne kadar kendini gelistirsen de soyle aksam eve gittiginde basini yaslayabilecegin bir omuz olmadiktan sonra bilmiyorum hersey bos geliyor iste o zaman...birine sarilip uyumak mesela bu da cok guzel olsa gerek...istedigin kadar gez toz kariyer yap ama bunlarin yerini dolduramiyorsun
Canım sabırlı ol ben 32 yaşında evlendim:)
walla zamanı değildir daha,sabretmek lazım.
ama özellikle de üniversite okuyan bayanlar için evlenme yaşı baya büyüdüğü için böyle durumlar ortaya cıkabiliyor.
bak walla benim bir teorim var,özellikle de mühendis bayanların daha zor ve daha gec evlendiğini düşünüyorum ben.
ben de mühendislik okudum ve arkadaşlarımdan sadece 1 tanesi evlendi henüz benim dışımda.
hepsi ama hepsi bekar..:bbo:
valla universitedeki bayan arkadaslarim cogu okuldan mezunolurolmaz evlendi, hatta bi tanesi okurken evlendi...23 tane falan kiz vardi sinifta hepsi evli su anda...ilginc di mi...
aslinda bu mesele beni cok uzdugu icin artik umidi kesip dusunmek istemiyorum, dusundukce olmuyor ve olmadigini gordukce zaman gectikce daha cok uzluyorum, aslinda disari cikmak bile aci veriyor, haftasonu ciktim herkes esiyle nisanlisiyla park bahce geziyordu
demek teorim doğru değil..
çok kafaya taktığın için tabi acı verir başkalarını görmek.
ümidi falan kesme sakın,hepsinin vardır bi zamanı.
biz eşimle tanıştık,10 gün içinde nişanlandık,1.5 ay sonra da evlendik.
yani olacağı varsa aniden kapını çalabiliyor bu durum.
çalışıyorsan hele bu senin için bir avantaj,arkadaş yapmaya calış.
mutlaka biri cıkar karşına..
Allahım en hayırlı zamanda nasip etsin inş sana da...
10 gun icinde mi? :) yildirim aski galiba, ben oyle biseyi goze alamazdim sanirim
walla zamanı değildir daha,sabretmek lazım.
ama özellikle de üniversite okuyan bayanlar için evlenme yaşı baya büyüdüğü için böyle durumlar ortaya cıkabiliyor.
bak walla benim bir teorim var,özellikle de mühendis bayanların daha zor ve daha gec evlendiğini düşünüyorum ben.
ben de mühendislik okudum ve arkadaşlarımdan sadece 1 tanesi evlendi henüz benim dışımda.
hepsi ama hepsi bekar..:bbo:
kaç yaşındasınız kızlar:)ben 29 yaşındayım ve bekarım
Bende 29 yaşındayım tatlım a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?