bütün arkadaşları evlenip te hala bekar olan var mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hani derler ya,yaşım şu,bu yaştan sonra evlenemem,evde kaldım sanırım....diye
eğer yaş denen olaya fazla takılıyorsanız,
evlenememek sizi baya bir üzer...
herşeyde bir hayır vardır arkadaşım..ama
şunu da unutmayın ki,zaman geçtikçe daha seçici olursunuz ve o zaman
karşınıza çıkanlara daha çok bahane bulursunuz...
hiçbir zaman etraftakilerle kendinizi kıyaslamayın ve herşeyin hayırlısını isteyin...
Allah gönlüne göre verir inşallah...
sevgiler...

evet cok haklısın ya bu dediklerinin hepsi de bende mevcuttu
ilk giriste kazandim, yani kazanamayabilirdim, heyecan yapar, hasta olabilirdim vs ama ilk giriste muhendislik kazandigim icin ne kadar sukretsem azdir
ikincisi de millet is ararken bana is teklifi gelmisti dogru sukurler olsun
ve evet ben saglikliydim hep, kuzenim mesela yumurtaliklarindaki sorunla ugrasiyor kac senedir, kilo aldi vs ve doktor cocugun olmayabilir demis sanirim, benim boyle sorunum yok en azindan
bunlari hatirlattigin icin tesekkur ederim

ben de 24 yaşında olmama rağmen çoğu arkadşm evlenip çoluk çoçuğa karıştı bile
bi aralar çok takıyordum çevrenin baskısından ama artık önemsemiyorum er ya da geç olur bu işler ama en hayırlısı inşallah...

ben de bekarım ama nasip bence bekliyorum..insan kolay almıyor elektrik denen seyi kim ne derse desin umrumda değil..ben aşık olmadan deli gibi sevmeden, evi arabası işi var diye, evlenmeyeceğim biriyle...gönülden olmalı aşk olmalı...

:dance:kıslarr bende varım arkadaşlarım evlendi bir ben kaldım ama bende evlencem inanıyorum:icecream:

benimde çogu arkadaşlarım evlendi.2 yaşlarında çocukları olanlar bile var.yaşım 21 ama evde kalmış gibi hissediyorum kendimi yaaa.onlar derdi biz evlenmeyiz ben evlenmem okucam etcem.ben ise derdimki ben evlenirim,ama kaldım evde:))

keşke bende bekar olsaydımisteyen arkadaşım istediğiyle evlensin hiç umrumda olmazdı..neler vermezdimki şu hayatımın en büüyk hatasını silmek için...

bende varımm bendeeee((
Hatta bugün kendini bilmez bi kadının "aaa evde kalmışsın artık kimi beğenceksin bu yaşında"(yaş 25)nidalarına maruz kaldım.Gıcık oluorum yaaa

keşke bende bekar olsaydımisteyen arkadaşım istediğiyle evlensin hiç umrumda olmazdı..neler vermezdimki şu hayatımın en büüyk hatasını silmek için...

yarancim çok ama çok üzüldüm canim:çok üzgünüm:

kahvecim bende tam ümidimi kesmişken evlilikten felan 30 yaşlarin sonlarinda nişanlandim
hemde hiç ummadiğim bi anda ummadiğim bi yerden nasip hiç belli olmuyor inan
herşeyin hayirlisi olsun hakkinda rabbim evlenemeyenlere yardim etsinŞeniz

arkadaslarım bende varım önceleri cok üzülüyordum ama cok şükür atlattım ah birde cevremdekiler bana baskı yapmasa

bu arada yaş 24 artık evlenme zamanın gelmiş ve geciyor bile öle diyorlar

Yalnız degilsin canım,kızlar arasında bir tek ben bekar kaldım

kaydirigubbakcemile2ben varıııııım kaydirigubbakcemile3ve çokta mutluyum halimden memnunum...bekarlık sultanlık yahuu :icecream:

haydeee 21 yaşında evde kaldım diyosun yalaelaelaelaelae..biz napalım 30a geldik:)
böyle şeylere takılmayın ya bence evlilikte herşey beyin ve kalpte biter sırf evlenmiş olmak için evlenilmez ama mükemmel bir insan olmadığını bilmek lazım tabi:1hug:

valla kader kısmet se ben niye şanssızım diyorsun ama güzelim her şeyin bi vakti saati var
ruh halini anlıyorum çevrendekiler evlenip bi sen kalınca bide böyle arada bir biz evlendik çoluk çocuk sahibi olduk sen daha ne bekliyorsun diyen dengesizler çıkınca insan ister istemez o ruh haliyle sitem edebiliyor ama
kasma kendini senin ki geç olur ama emin ol o evliliği gözüne gözüne sokanlarınkinden daha güzel daha seviyeli daha mutlu bi evliliğin olur senin sen sadece doğru zamanın mutlaka geleceğinden emin ol Allah bi vakit saat belirlemiştir a.s.

hiç üzülme boşver bekarlık sultanlık ilerde ciddi bişey düşündüğün zaman inan zaman geç ilerlesin dersin bir yandanda çabuk ilerlesin aşkıma kavuşim dersin şuan benim oldugum durum gibi yanii :)

bende varım canlarımmmm.hemde 1 gün önce 5 senelik bi ilişkisi bitmiş biri olarak....senağlamabenneyaptımki (hemde uzun zaman aldatılmışım ben biraz safım galiba ama yakaladım...herşey kısmet )

bende varım üzülmeyin ne sözlüyüm ne nişanlı ne de sevgilim var 28 yaşında bir bekarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…