Bütün erkekler aynı mı

Evet hepsi aynı. Torna tezgahında tek kalıptan üretiyoruz hepsini. Farklı renklere boyuyoruz ki kadınlar farklı sansın.
Kimsenin derdine saygı duyup empati yapmıyorsun sen.ya dalga geçiyorsun ya iğneleyip duruyorsun konu sahibini.bir hayırlı laf ettiğin yok.şimdi de kimbilir ne yazacaksın ama moralim bozulmasın diye okumayacağım.bil istedim.

Erkeklerin yanlış bakış açısı konu sahibinde de var.

Çogüzüldümağlıyorummutlumusun?

Yaptıkları şeyi meşrulaştırmak için söyledikleri bir yalan bu. Yeterince sık ve yüksek sesle söyledikleri için, yapmayan insanların bile onayını alıyorlar.
Tarih boyunca arayıp bulup yapan, bunun için emek harcayan bir kitle hep vardı.
Günümüzde ise iletişim ve erişim hızı sayesinde, sadece karşısına çıktığında yapan—yani ekstra bir arayışta olmayan—bir kitle de aktif hale geldi.
Gözümüze batıyor olması bundan.
Ben yapmıyorum ve ortalama bir insan olduğuma göre, benim gibi binlerce insan daha vardır.

insanları bir kefeye koyup yediği kazığın acısını başkalarından çıkaranlardan hiç hoşlanmıyorum ben de. aldatılan insandan uzak durasım geliyor.

İşin özünde hepsi aynı ama kiminin dilinde kimi icraata geçiyor. İcraata geçmeyenlerde ya gerçekten karakter sahibi olduklarından ya da karşısındaki kişiyi gerçekten sevip saydıklarından geçmiyor. Ama etrafımda o kadar çok örnek var ki iyi aile babası dediğin tiplerden tutun da bekar genç delikanlılara kadar gençlerin de kiminin sevgilisi nişanlısı falan var mevzu karı kız cinsellik olduğunda hepsi bir değişiveriyor ve çoğunun beyni orası ne yazık ki bunu kendilerini de söylüyor zaten itiraz eden yok ..

Hepsi ayni degil. Üniversitede arkadas cevremin nerdeyse hepsi erkekti. Yanimda cok rahat konusuyorlardi. Aldatan oldu mu? Evet, ama cogunluk öyle degildi. Simdi cogu zaten evli ve aile babasi. Karakterli olanlarin hicbirinin aldattigini duymadim simdiye kadar. Firildak olanlar kendini ama davranislarindan belli ediyordu, kizlar görmek istemiyordu. Bazilari da bildigin numaraci. Kizlarin istedigi kiliklara giriyordu. Hep davranislara bakmak lazim. Sadece konusan cok

Evlendim, ayrıldım. Çok da manipüle edildim ama gözümü açtığımda şunu gördüm. Üzgünüm ama aldatmayan erkek çok çok çok azdır, o da fırsatını bulamamıştır. Hele 90 dan sonra doğanlar, yok ı ı. Malesef. Sonuç olarak Aşkım Kapışmak’ın dediği gibi s*ç ağzına

işte o karanlık yüzü gören bir kadın. Herkes çevresindeki erkekleri iyi sanıyor çünkü görünmeyen yüzlerini manipülasyonla saklıyorlar. İyi babalar, iyi abiler, iyi arkadaşlar.
asıl merakım sence bu kendine hakim olamama erkeğin kendini geliştirememesinden mi kaynaklı yoksa hormonlarından ve doğasından mı ?

Siz de yani gidip bi iki aldatilinca herkes ayni triplerine giriyorsunuz? Ne olsun istiyorsunuz herkes aldatir zaten diyip kocaniz/sevgiliniz harem kursun siz de ses cikartmayin
bütün erkekler aynı desek ne olacak tam olarak?
Karakter ve omurga meselesi yaa
Bunun cinsiyetle bir akakası yok, karekter meselesi.
aldatmayan ,baskasina bakmayan elbetteki vardir da onlarida iyi secmek lazim
Acaba siz çevrenizi mi değiştirseniz? Kadın, erkek herkesin çok eşli takıldığı bir çevrede düzgün adam bulamamanız normal değil mi?
Adamı izlemeyi bırakırsanız yalan yanlış düşüncelerin doğru olduğunu düşünmekten de kurtulursunuz.
yaptığı iş tamamen yasa dışı.
Çevrenizdeki kadın erkek herkesin çok eşli olması normal bir durum değil.
şu sitede bile kadınlar tarafından günde 273839646 tane konu açılıyor hayatında hiç sevgilisi olmadığına dair.
Siz kadınların nerdeyse hepsinin sevgilisi + yedekleri olduğunu söylüyorsunuz. Bakış açınız sağlıklı değil.
+1

Hormonlar ve doğasının da çok etkisi var tabiki. Hep avcı modunda ama prensesliğe evrimleşebildiklerine göre bunu da değiştirebilirler bence. Kaldı ki aslında sanıldığının aksine kadınların da libidosu çok yüksek ve aldatmaya meyilliyiz aslında ama kendimizi kontrol edebiliyoruz. Buradaki asıl soru ; aldatmak istiyor musun istemiyor musun. Bunun cevabı erkeklerde genelde bilinçaltında da üstünde de ‘evet’ oluyor. Bunu kabullenelim demiyorum ama gerçeğin bu olduğunu bilelim.

Benim anlamadığım şey şu:
“HERKES aldatır, aldatmayan da fırsat bulamamıştır” diyorsunuz ya, bu kadar mı karamsar bakılır insana?

Yani insanın hiç mi iradesi yok? Hiç mi değeri, duruşu yok? Sadece fırsatını mı bekliyor herkes?

İstatistiklere bakıyorum, her yıl yayınlanıyor. %100 diyen yok.
Aldatan var, sadık kalan var. Hep böyleydi, hâlâ böyle.

Önceki mesajımda çok çok büyük bir kısmı aldatıyor dedim zaten HEPSİ DEĞİL bu bir.
İkincisi evlenip ayrıldım ve siz o evli ve ‘sadık’ görülen erkekleri görseniz, bakışları, imaları nasıl değişiyor ne demek istediğimi anlardınız. He şimdi de bana sizden kaynaklı diyebilirsiniz ama emin olun çoğuna böyleler. Tekrar söylüyorum hiçbir mesajımda HERKES DEMEDİM. Ama %95 aldatıyor. Bu arada aldatmayı sadece cinsellik olarak görmeyerek söylüyorum. Evdekine vakit ayırmayı dışarıdaki herhangi bir kadına vakit ayırmakta aldatmaktır bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…