- 6 Haziran 2025
- 58
- 58
- 3
- Konu Sahibi anlatankus
-
Evet hepsi aynı. Torna tezgahında tek kalıptan üretiyoruz hepsini. Farklı renklere boyuyoruz ki kadınlar farklı sansın.Merhaba arkadaşlar
Aldatmayla biten bir ilişkim oldu yakın zamanda. Hiç beklemediğim şekilde 2. kişiliğini farkettim gibi bi durum.
Benim sorum şu. İnstagramda aşkım kapışmak denen biri var izleyen var mı ? Önceden çok abartılı bulurdum ama şimdi dibine kadar haklı olduğunu düşünüyorum. Kendi abilerinizden babalarınızdan örnek vermeyin erkeklerin aile hayatı çok başka oluyor zaten. Varsa 2. kişiliklerini göremezsiniz. Sizce bütün erkekler aldatır mı ve hepsinin beyinleri orasında mı çalışıyor. Tabirim için kusura bakmayın sizlerin görüşlerini çok merak ediyorum. Bu devirde adam gibi adam kaldı mı
sonsuza kadar yalnız yaşamayı evlenmemeyi düşünüyorum ona göre umudumu kaybedicemEvet bütün erkekler aynı desek ne olacak tam olarak?
değil mi klasik olucak ama devir çok kötü. Bütün günahlar daha ulaşılabilir üstelik.Karakter ve omurga meselesi yaa
Aynı değil ama şuan ki Çağ çok berbat
amin canım ne güzel dua etmişsin en beğendiğim cevap bu oldu.Aldatmayan erkek yoktur. Seni aldatmayacak olan erkek vardır. Umarım bir gün o kişiyi bulursun ve sana erkek tanımını yeniden yaptırır
çok doğru tamamen erkekleri gömmeyi amaçlamamıştım aslında ama instagramdaki o adamın söylediği seyler belki yaşadığım travmadan kaynaklı bana çok doğru geliyor artık. Sen hiç izledin mi o adamın gönderileriniErkekte aldatıyor, kadın da aldatıyor. Bunun cinsiyetle bir akakası yok, karekter meselesi.
Her kadın nasılki aynı değilse erkeklerde değil.Merhaba arkadaşlar
Aldatmayla biten bir ilişkim oldu yakın zamanda. Hiç beklemediğim şekilde 2. kişiliğini farkettim gibi bi durum.
Benim sorum şu. İnstagramda aşkım kapışmak denen biri var izleyen var mı ? Önceden çok abartılı bulurdum ama şimdi dibine kadar haklı olduğunu düşünüyorum. Kendi abilerinizden babalarınızdan örnek vermeyin erkeklerin aile hayatı çok başka oluyor zaten. Varsa 2. kişiliklerini göremezsiniz. Sizce bütün erkekler aldatır mı ve hepsinin beyinleri orasında mı çalışıyor. Tabirim için kusura bakmayın sizlerin görüşlerini çok merak ediyorum. Bu devirde adam gibi adam kaldı mı
sanırım çok nadirler denk gelmeme meselesi de var yalnız yaşayacağım bu gidişleCogu erkek aynidir yeterki dogru yerden bakmayi bilin ,aldatmayan ,baskasina bakmayan elbetteki vardir da onlarida iyi secmek lazim
Bazı agresif yorumlara çok takılma bence, bazen de komiklik olsun diye söyleniyor keşke kimsenin acısı hafife alınmasa amaamin canım ne güzel dua etmişsin en beğendiğim cevap bu oldu.Dalga geçenlere de benim duam dalga geçtikleri şeyi yaşasınlar.
ay lütfen şakaya vurmayın zaten moralim bozukturEvet hepsi aynı. Torna tezgahında tek kalıptan üretiyoruz hepsini. Farklı renklere boyuyoruz ki kadınlar farklı sansın.
yaklaşımını çok şefkatli buldum umarım hayat da sana çok şefkatli olurBazı agresif yorumlara çok takılma bence, bazen de komiklik olsun diye söyleniyor keşke kimsenin acısı hafife alınmasa ama
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için umarım hayat hepimize eşit derecede güzel davranır ❤yaklaşımını çok şefkatli buldum umarım hayat da sana çok şefkatli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?