Bütün erkekler evlendikten sonra değişiyor mu?

maras46

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
19
0
16
Kahramanmaraş
1,5yildir evliyim kizlar evlenmeden once hersey cok guzeldi esim her sn benle olmak isterdi surprizler yapardi simdi ise 2arkadas gibiyiz ben sabah 8-5 calisiyorum o bi hafta benle ayni 1hafta 16da gidip gece 12 de cikiyor hic bisey paylasamiyoruz ne yapabilirim butun erkekler mi degisiyor boyle...

genellikle evliliğin ilk o şaşkınlığı heyecanı geçtikten sonra rutine binmesi normal. genelde erkekte bir rahatlama ve tembellik oluyor karısına karşı. nasılsa kurulu düzene geçti ve sevdiği kadına sahip oldu ya, sevgiliyken yaptığı sürprizler, romantik anlar, her saniye görme sesini duyma isteği vs , bunlar kalmıyor. ha, yok mu evlendikten sonra hala karısının gözünün içine bakan, gün içinde sesini duymak için birkaç kez arayan adam, vardır elbet ama istisna.

rutinleştiğini anladığınızda bir el atın saatlerinizin uyduğu o bir haftanın birkaç günü bir şeyler ayarlayın. sinema olsun, yürüyüş olsun, ne olduğu önemli değil, yeter ki birlikte yapacağınız bir aktivite olsun. evde oturup sarılarak film de izleyebilirsiniz. ev arkadaşı gibi olmak evilikte tehlike sinyalidir.karısı olduğunuzu hissettirin

bosuna canini sikma yasadiklarin cok normal hemen hemen herkesin yasadigi seyler.
esine degistin filan diye sitem etme. arkadas guzel soylemis hayatina biraz hareket getir planlar yap ikiniz icin hem onu dusundugunu ilgilendiginide gostermis olursun.

iş hayatı sizi biraz monotonlaştırmış olabilir ama ilişkyi sıcak tutmak sizin elinizde hemen karamsarlığa kapılmayın

. Olmuyor iste istemiyor ben kalabaligi seviyorum ailelerle olalim diyor sinemaya gidiyoruz ama sanki bi yabanciyla gitmisim gibi pes etmek uzereyim artik yapamiyorum gece geliyor birlikte oluyoruz gun icinde de ben surdayim ben burdayim bu kadar fazlasi olmuyor kac kez bunu onunla paylastim ama anlamiyor hic degisiklik yok devamli konusarak ustune gitmek de bana gore bi sey deil bilmiyorum....

Devamli onu dusundugumu gosterdigim icin boyle oluyor belki de gercekten kacan kovalaniyordur evliykende bu mantik ne kadr yurutulebilirse tabi

Bosuna uzulme erkekler ewlenınce hep boyle evlılıgı molotonluktan kurtarmaya bak

Devamli onu dusundugumu gosterdigim icin boyle oluyor belki de gercekten kacan kovalaniyordur evliykende bu mantik ne kadr yurutulebilirse tabi

8 yıllık bir tecrübe ile diyebilirim ki;
Dile getirmeyin.Tamam kaç kez söylediniz zaten , anladığı kadarını da alacağı kadarını da aldı.Bu saatten sonra sürekli olarak dillendirdiğiniz her sitem , durumu iyiye götürmeyecektir.
Siz yine kafanızda bir plan oturtun , küçük planlar vs...Ama sürekli ''neden benimle az ilgileniyorsun ? ; az vakit geçiriyoruz artık '' gibi söylemler erkeklerin kafasında bir ampul yakıp , onları bu yanlıştan geri döndürmüyor hatta bazen uzaklaştırıyor bile...

Daha stratejik olun , susarak uygulayın beklentilerinizi.
Evliliğinin bir starateji oyununa dönüşmesinden yana değilimdir hiç bir vakit ama bazen mecbur kalınabilir

ailerle olalım derken eğer sizin ailenizi de kastediyorsa ve ayrım yapmıyorsa bu aslında çok güzel. ama şimdi şunu da düşündüm, sizinle başbaşa olmaktan keyif almıyor mu:26: bir erkek ne kadar ailerle zaman geçirmeyi seviyorsa da, öncelikli ailesi sizsiniz onun.

merak etme bı tek sneın basına degıl benım eşimde öyle 2,5 aylık evlıyım dusun benım bıle var sorunlarım sürekli kadınlar düşünüyor nereyı okusam aynı konular sadece başlıklar farklı yarabbım eşlerimize akıl fikir ihsan eyle doğru yola getirr allahımmm

hayır arkadaşım bütün erkekler evlendikten sonra değişmiyor.

Biz flört dönemimizdeyken ve evlenmeye karar verdiğimizde bi gün oturup herşeyi ama herşeyi konuştuk.Hadiborazanın yanında yapamadığı ama ailesinin çevresinin yanında nasıl davrandığını nasıl hareket ettiğini anlattı bana tüm çıplaklığıyla, ben de aynı şekilde.Çoğuna güldük, bi çoğunda acaba bile dedim.Eminim o da tanıdığı hadiborazan dışında başka bi kişikle karşılaşmış olduğu için bi süre bocalamıştır.Neleri değiştirebiliriz, hangi hareketlerimizden feragat edebiliriz diye istişare yaptık.

Biz evlendiğimizde ben eşimi herşeyiyle çok iyi tanıyordum o da beni.Ve ben de 1,5 yıllık evliyim bu güne kadar asla bildiklerimin dışında bi hareketiyle karşılaşmadım.Tartışmadık, kavga etmedik demiyorum hepsini yaptık.ama konuşarak hepsini aştık.

benim her fikrime saygı duyan, yan yana otururken sürekli dokunma ihtiyacı hisseden, sarılmadan öpmeden uyumayan, sürekli iltifat eden, ailesine karşı beni asla ezdirmeyen hatta saygı duymalarına sebep olan bi eşim var.Umarım hep böyle kalır..

bi çok kadının eşinden beklediği şeyler vardır, sürpriz gibi hediye gibi.. benim eşimde bu konularda müthiş odundur :) ama dediğim gibi bunları zaten bana en başından belirtmişti, o yüzden hiç beklenti içinde olmadım.

işi konusunda ki sorunlarını çözersek eğer çok net söyleyebilirim, dünyanın en güzel evliliğine sahibim.
Allahım kimseyi şaşırtmasın, rabbim kimseye çekemeyeceği yük vermesin, herkese hayırlı mutlu yuvalar nasip etsin.

Sorunda bu zaten evet benim ailEmlede cok iyi ama oncelik benim mutlulugum degil mi anlatamiyorum bunu ona basbasa olmak istedigimde bunu anlamsiz buluyor benimle zamn gecirmeyi sevdigini soyluyor ama kalabalikla galiba

Evet biz ne yapalim nasl yapalim diye dusunurken onlar guzel guzel hayatlarini yasayip hic bisey olmamis gibi davraniyorlar cok sinir bozucu ...

Acaba beklenti mi, insanı üzen..?

Evlenirken hemen hemen herkesten duydum bu cümleleri... "erkekler evlenince değişir diye..."

Evlenmeden önce eşim ara sıra sürprizler yapar, beni mutlu ederdi, doğumgünlerimi hiç unutmazdı... hep saygılı, seven bir adam vardı...

Evlendik yine arasıra sürprizler yapar, doğumgünlerimi unutmaz, aylar öncesinden hatunum ne istersin, ne alayım sana der...benim beğendimi alır... yani benim eşim değişmedi... evlenirken hemen hemen herkesten duyduğum bu cümle yüzünden hiçbir zaman beklenti içine girmemişim, 6. yıla giden bir evliliğim var, Allah'ıma şükürler olsun eşim beni yanıltmadı...

Çok romantikte olmadı, odunada bağlamadı, hep aynı kaldı...

Son düzenleme:
evet çoğu değişiyor aslında değişiyor demeyelimde sevdikleri kadına sahip oldukları için daha bir rahatlıyorlar sürekli beraber olunduğu için ilk heyecanlar kalmıyor biraz da evliliğin maddi manevi sorumlulukları aileler iş hayatı vs derken iyice monotona bağlıyorlar.kimisi bunu daha da çok abartıyorbence bu durumu değiştirmek için tek taraflı çaba yeterli olmaz.erkeğinde çabalaması gerek.sen yinede elinden geleni yap canım tatlılıkla eşinle konuş ama çok fazla da beklentiye girme erkekler odundur unutma

bence hayatın koşuşturması işin içine girdği için böyle bir durum söz konusudur. 16:00-00:00 işe gittiği hafta o gelmeden ona sürpriz hazırlayabilirsin evde. güsel romantik bir yemek olabilir mesela. tek taraflı beklememek lasım heleki evlisiniz. sen çaba gösterebilirsin ve birbirinizin dikkatini çekebilirsiniz :)

biz kadınlar hep beklenti içindeyiz... oysa erkekler kurulu ev düzenine kavuşunca fazla bi beklentileri olmuyor... inşallah aranızdaki sevgi muhabbet olumsuz etkilenmesin de.. tabi ki eskisi gibi romantik süprizler olmayabilir... çünkü zaten hep yanyana birliktesiniz..... birlikte uyuyorsunuz... sana kavuşmuş... . gerçi evlendikten sonra bile süpriz yapan romantik erkekler var ama çok az...... benim nişanlım nişanlılık dönemimizde 1 kere romantik bir süpriz yaptı mesela... hep bir hediye süpriz yaparmı diye bekledim...:) en azından alıştırmadı beni ama ben beklemeye devam ediyorum.. kısaca biz kadınlar çok şey bekliyoruz.. sorun bu ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…