bosuna canini sikma yasadiklarin cok normal hemen hemen herkesin yasadigi seyler.1,5yildir evliyim kizlar evlenmeden once hersey cok guzeldi esim her sn benle olmak isterdi surprizler yapardi simdi ise 2arkadas gibiyiz ben sabah 8-5 calisiyorum o bi hafta benle ayni 1hafta 16da gidip gece 12 de cikiyor hic bisey paylasamiyoruz ne yapabilirim butun erkekler mi degisiyor boyle...
. Olmuyor iste istemiyor ben kalabaligi seviyorum ailelerle olalim diyor sinemaya gidiyoruz ama sanki bi yabanciyla gitmisim gibi pes etmek uzereyim artik yapamiyorum gece geliyor birlikte oluyoruz gun icinde de ben surdayim ben burdayim bu kadar fazlasi olmuyor kac kez bunu onunla paylastim ama anlamiyor hic degisiklik yok devamli konusarak ustune gitmek de bana gore bi sey deil bilmiyorum....genellikle evliliğin ilk o şaşkınlığı heyecanı geçtikten sonra rutine binmesi normal. genelde erkekte bir rahatlama ve tembellik oluyor karısına karşı. nasılsa kurulu düzene geçti ve sevdiği kadına sahip oldu ya, sevgiliyken yaptığı sürprizler, romantik anlar, her saniye görme sesini duyma isteği vs , bunlar kalmıyor. ha, yok mu evlendikten sonra hala karısının gözünün içine bakan, gün içinde sesini duymak için birkaç kez arayan adam, vardır elbet ama istisna.
rutinleştiğini anladığınızda bir el atınsaatlerinizin uyduğu o bir haftanın birkaç günü bir şeyler ayarlayın. sinema olsun, yürüyüş olsun, ne olduğu önemli değil, yeter ki birlikte yapacağınız bir aktivite olsun. evde oturup sarılarak film de izleyebilirsiniz. ev arkadaşı gibi olmak evilikte tehlike sinyalidir.karısı olduğunuzu hissettirin
Tek ben cabalayinca olmuyor iste ona gore hic bi sorun yok kendi kendine sorun cikariyosun diyor zaten ne yapmam gerektigini de bilmiyorumiş hayatı sizi biraz monotonlaştırmış olabilir ama ilişkyi sıcak tutmak sizin elinizde hemen karamsarlığa kapılmayın
Devamli onu dusundugumu gosterdigim icin boyle oluyor belki de gercekten kacan kovalaniyordur evliykende bu mantik ne kadr yurutulebilirse tabibosuna canini sikma yasadiklarin cok normal hemen hemen herkesin yasadigi seyler.
esine degistin filan diye sitem etme. arkadas guzel soylemis hayatina biraz hareket getir planlar yap ikiniz icin hem onu dusundugunu ilgilendiginide gostermis olursun.
1,5yildir evliyim kizlar evlenmeden once hersey cok guzeldi esim her sn benle olmak isterdi surprizler yapardi simdi ise 2arkadas gibiyiz ben sabah 8-5 calisiyorum o bi hafta benle ayni 1hafta 16da gidip gece 12 de cikiyor hic bisey paylasamiyoruz ne yapabilirim butun erkekler mi degisiyor boyle...
Devamli onu dusundugumu gosterdigim icin boyle oluyor belki de gercekten kacan kovalaniyordur evliykende bu mantik ne kadr yurutulebilirse tabi
. Olmuyor iste istemiyor ben kalabaligi seviyorum ailelerle olalim diyor sinemaya gidiyoruz ama sanki bi yabanciyla gitmisim gibi pes etmek uzereyim artik yapamiyorum gece geliyor birlikte oluyoruz gun icinde de ben surdayim ben burdayim bu kadar fazlasi olmuyor kac kez bunu onunla paylastim ama anlamiyor hic degisiklik yok devamli konusarak ustune gitmek de bana gore bi sey deil bilmiyorum....
1,5yildir evliyim kizlar evlenmeden once hersey cok guzeldi esim her sn benle olmak isterdi surprizler yapardi simdi ise 2arkadas gibiyiz ben sabah 8-5 calisiyorum o bi hafta benle ayni 1hafta 16da gidip gece 12 de cikiyor hic bisey paylasamiyoruz ne yapabilirim butun erkekler mi degisiyor boyle...
ailerle olalım derken eğer sizin ailenizi de kastediyorsa ve ayrım yapmıyorsa bu aslında çok güzel. ama şimdi şunu da düşündüm, sizinle başbaşa olmaktan keyif almıyor mu:26: bir erkek ne kadar ailerle zaman geçirmeyi seviyorsa da, öncelikli ailesi sizsiniz onun.
merak etme bı tek sneın basına degıl benım eşimde öyle 2,5 aylık evlıyım dusun benım bıle var sorunlarım sürekli kadınlar düşünüyor nereyı okusam aynı konular sadece başlıklar farklı yarabbım eşlerimize akıl fikir ihsan eyle doğru yola getirr allahımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?