hayır arkadaşım bütün erkekler evlendikten sonra değişmiyor.
Biz flört dönemimizdeyken ve evlenmeye karar verdiğimizde bi gün oturup herşeyi ama herşeyi konuştuk.Hadiborazanın yanında yapamadığı ama ailesinin çevresinin yanında nasıl davrandığını nasıl hareket ettiğini anlattı bana tüm çıplaklığıyla, ben de aynı şekilde.Çoğuna güldük, bi çoğunda acaba bile dedim.Eminim o da tanıdığı hadiborazan dışında başka bi kişikle karşılaşmış olduğu için bi süre bocalamıştır.Neleri değiştirebiliriz, hangi hareketlerimizden feragat edebiliriz diye istişare yaptık.
Biz evlendiğimizde ben eşimi herşeyiyle çok iyi tanıyordum o da beni.Ve ben de 1,5 yıllık evliyim bu güne kadar asla bildiklerimin dışında bi hareketiyle karşılaşmadım.Tartışmadık, kavga etmedik demiyorum hepsini yaptık.ama konuşarak hepsini aştık.
benim her fikrime saygı duyan, yan yana otururken sürekli dokunma ihtiyacı hisseden, sarılmadan öpmeden uyumayan, sürekli iltifat eden, ailesine karşı beni asla ezdirmeyen hatta saygı duymalarına sebep olan bi eşim var.Umarım hep böyle kalır..
bi çok kadının eşinden beklediği şeyler vardır, sürpriz gibi hediye gibi.. benim eşimde bu konularda müthiş odundur :) ama dediğim gibi bunları zaten bana en başından belirtmişti, o yüzden hiç beklenti içinde olmadım.
işi konusunda ki sorunlarını çözersek eğer çok net söyleyebilirim, dünyanın en güzel evliliğine sahibim.
Allahım kimseyi şaşırtmasın, rabbim kimseye çekemeyeceği yük vermesin, herkese hayırlı mutlu yuvalar nasip etsin.