- 15 Mayıs 2013
- 136
- 7
- 38
- Konu Sahibi jennyjenny
-
katiliyorum canim bu donemde duzgun erkek bulmak zor birak sevgili vs arkadas olarak bile adam gibi konusabilecegin erkek yok .
cok cok nadir.
eskiden edep varms haya varmis.
hayir bide simdinin kizlari da bi garip.
bende ailem dolayisiyla univ. lojmaninda oturuyoruz ve kampuste gezerken goruyoruz yani erkek kiz oturmuslar yanyana. erkek uzaklastikca kiz icine giriyo cocugun.
tabi herkesin anlaysi farkli ona lafim yok ama sadece erkeklerde suclu degil kizlarin da malesef durumu ortada.
kızlar yaa düzgün erkek bulan nasıl buluyo anlamıorum hep bizi mi buluyo dengesizler
ben de katılıyorum ama bence bunun sebebi biraz yetiştirilme tarzı ama özellikle teknoloji ilerledikçe insanlar çirkinleşiyor.eskiden herşey daha güzel,daha emek isteyen,hiçbişeyin yıpranmadığı bir yaşam varmış.keşke şimdi de böyle olsa aşklar ama nerde günübirlik olanlar makbul sanırım.zaten insanlar özellikle erkekler göründüğü gibi değil,mantık yok bir kere onlarda:)allah hayırlısını versin hepimize
Harfi, harfine katılıyorum! Belki de kızlar bu kadar kendilerinden taviz vermese , erkeklerde bu denli basit olmazlar.Ben egolarını söndürdükçe başkaları şişiriyor .Ee haliyle nefret eden de katlanılamayan da ben oluyorum kendilerince
İster sevgili olsun ister normal arkadaş olsun erkeklere tahammül edemiyorum.Yaşanmışlıklar mı deseniz ; ben kendimi bildim bileli hep böyleydim.Liseye kadar nerdeyse hep erkeklerle takıldım , liseden sonra da resmen düşman kesildim hepsine.Arkadaş olmasına arkadaş oluyorum ama hiç birşekilde yakınlık,dostluk ilişkisi olmuyor aramızda.Üniversiteye kadar da hiç sevgilim olmadı erkeklere bu denli uzak olduğum ve biriyle flört etmenin son derece saçma olduğunu düşündüğüm için sanırım.Saçmalıktan kastım( erken yaşta) daha kendi karakterim yeni yeni oturmaya başlamışken bir de karşımdakini tanımaya ,anlamaya çalışmak bana mantıksız,yıpratıcı gözüküyordu.1 sene öncesi biriyle tanıştım 7 aylık bir beraberlik sonunda bencilliğinden , dengesizliğinden dolayı iyice soğuttu kendini ve bitirdim.Başlarda o kadar farklıydı ki ama zaman geçtikce ne kadar da bayaa olduğunu davranışlarından , laflarından geç de olsa anladım.O kadar çok gösteriş budalası , laubali ,ağzı bozuk erkek var ki .. İmanları sabahtan akşama kadar karı-kız dedikodusu yapmak olmuş resmen.Ve o çok edepli kızlarımızda bunları normal ve şaka olarak karşılayıp farkında bile olmadan kendilerini küçük düşürmeye devam etmiyorlar mı.. Ben mi yanlışım ? Çok mu ciddiye alıyorum hayatı ? üniversite öğrencisiyim hergün o kadar farklı insanlarla muhattap oluyorum ki ..sınav öncesi kanka kesilenler mi dersiniz , iki güzel kız görünce başı ... ayrı oynayanlar mı dersiniz..karşındakini enayi yerine koymaya çalışanlar mı dersiniz..Şunu anladım bi erkeğe yaranabilmenin yegane kuralı aptal ve enayi olmak ,resmen bu genellemeyi yaptırtırıyorlar insana.
Hayır ne kadar karşımdakilere güvenmeye çalışırsam çalışayım en ufacık yanlışlarında istemdışı soğuyorum.Hatta çoğu zaman da etrafımdaki insanlara olsalarda olur olmasalar da olur gözüyle bakıyorum ve o şekilde de davranıyorum.Ego ya işte ne zaman öyle davransam karşımdakinde bir ilgi ,bir alaka hemen .. Ama yapmacık işte sonuç olarak.Sevmiyorum bu huyumu ama çabalasamda düzeltemiyorum, Var mı benim gibi aynı dertten müzdarip ?
ahha aynen Bazen ben de böyle düşüyorum acaba sorun ben de mi ?çünkü ne zaman biri benden hoşlansa , ilgilense ya dengesiz çıkıyor ya sinir hastası çıkıyor ya da ruh hastası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?