• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün erkeklerden nefret eder hale geldim

jennyjenny

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2013
136
7
38
.....................................................................................

Son düzenleme:
katiliyorum canim bu donemde duzgun erkek bulmak zor birak sevgili vs arkadas olarak bile adam gibi konusabilecegin erkek yok .
cok cok nadir.
eskiden edep varms haya varmis.

hayir bide simdinin kizlari da bi garip.
bende ailem dolayisiyla univ. lojmaninda oturuyoruz ve kampuste gezerken goruyoruz yani erkek kiz oturmuslar yanyana. erkek uzaklastikca kiz icine giriyo cocugun.

tabi herkesin anlaysi farkli ona lafim yok ama sadece erkeklerde suclu degil kizlarin da malesef durumu ortada.

bende katılıyorum kızların hiç akıllarına bakmıyorlar amaçları hep farklı en iyisi erkeklere hiç bulaşmamak çünkü onların yaptığı hatalar hiç bir zaman düzelmeyecek...

ve ayrica aile terbiyeside onemli .
kucuklugunden beri simartilmis her istedigi eline verilmis hayirdan anlamayan cocuklar buyuduklerinde ukala ve daglari ben yarattim havalarinda oluyorlar malesef

bir profosor bile bazen gercekten o bilgiye o olgunluga yakismayacak bir tavir ve davranis icinde olabiliyor.
yani egitimden ziyade ahlak asilanmali.
mat fen la bi yere kadar .insanlik olmali.
Allah sonumuzu hayir etsin.

şımartılmış erkekler yapıyor öyle şeyleri
acık acı çile sorumluluk bilen erkekler
kızlara edeple bakar.
çok zor devirdeyiz çook zor...

ben de katılıyorum ama bence bunun sebebi biraz yetiştirilme tarzı ama özellikle teknoloji ilerledikçe insanlar çirkinleşiyor.eskiden herşey daha güzel,daha emek isteyen,hiçbişeyin yıpranmadığı bir yaşam varmış.keşke şimdi de böyle olsa aşklar ama nerde günübirlik olanlar makbul sanırım.zaten insanlar özellikle erkekler göründüğü gibi değil,mantık yok bir kere onlarda:)allah hayırlısını versin hepimize:16:

Son düzenleme:
katiliyorum canim bu donemde duzgun erkek bulmak zor birak sevgili vs arkadas olarak bile adam gibi konusabilecegin erkek yok .
cok cok nadir.
eskiden edep varms haya varmis.

hayir bide simdinin kizlari da bi garip.
bende ailem dolayisiyla univ. lojmaninda oturuyoruz ve kampuste gezerken goruyoruz yani erkek kiz oturmuslar yanyana. erkek uzaklastikca kiz icine giriyo cocugun.

tabi herkesin anlaysi farkli ona lafim yok ama sadece erkeklerde suclu degil kizlarin da malesef durumu ortada.

Harfi, harfine katılıyorum! Belki de kızlar bu kadar kendilerinden taviz vermese , erkeklerde bu denli basit olmazlar.Ben egolarını söndürdükçe başkaları şişiriyor .Ee haliyle nefret eden de katlanılamayan da ben oluyorum kendilerince

kızlar yaa düzgün erkek bulan nasıl buluyo anlamıorum hep bizi mi buluyo dengesizler:(:(:43::43::43:

ahha aynen Bazen ben de böyle düşüyorum acaba sorun ben de mi ? :(:(:43::43::43: çünkü ne zaman biri benden hoşlansa , ilgilense ya dengesiz çıkıyor ya sinir hastası çıkıyor ya da ruh hastası :D

ben de katılıyorum ama bence bunun sebebi biraz yetiştirilme tarzı ama özellikle teknoloji ilerledikçe insanlar çirkinleşiyor.eskiden herşey daha güzel,daha emek isteyen,hiçbişeyin yıpranmadığı bir yaşam varmış.keşke şimdi de böyle olsa aşklar ama nerde günübirlik olanlar makbul sanırım.zaten insanlar özellikle erkekler göründüğü gibi değil,mantık yok bir kere onlarda:)allah hayırlısını versin hepimize:16:

Amiiin , o hayırlısını da iple çekiyorum bu durumda :16::16::16::16:

Harfi, harfine katılıyorum! Belki de kızlar bu kadar kendilerinden taviz vermese , erkeklerde bu denli basit olmazlar.Ben egolarını söndürdükçe başkaları şişiriyor .Ee haliyle nefret eden de katlanılamayan da ben oluyorum kendilerince

evet canim aynen.
basit kizlar bu denli ortalikta oldugu surece boyle densiz erkekler asil terbiyeli kizlarin degerini biraz zor anlayacak.

su da var erkeklerde ben hepsiyle cikarim ama benim esim namuslu temiz olacak.oldu baska isteginiz .bu nasil bi mantiktir ya.namus sadece kadina has bir sey mi .
babam anlatmisti.ilahiyatta ogretim gorevlisi babacim.:)
demistiki ilahiyattan bi ogrenci kizlarla gezip tozuyo gece gunduz -hemdeİLAHİYATTANkizlarla-
uyarmis demis oglum ciddi dusuncen varsa konus ama bi kac kisiylede olmaz vs gibi.
ne demis biliyormusunuz
hocam bunlar eglencelik benim aasil evlenecegim kiz memlekette.

hayir da pardon ama bunu diyen ilahiyatli bi erkek ogrenci.
dusunun ileride imam olacak en basitinden.kucumsemiyorum imamlari yanlis anlasilmasin.ama ne kadar guvenilir sozune.

evet erkeklerin büyük bir kısmı karaktersiz.
evlisinden tut bekarı üniversitelisi hiç farketmiyor, eğer kız kendini kollamazsa hepsi eksenden kayıyor bir süre sonra.

erkeklerle samimi arkadaşlık yapmak zaten mümkün değil ki, olabileni de ben tebrik ediyorum.sen hiç içinden geçirmesen bile erkek bir kez olsun sevgili olma ihtimalini ya da daha farklı şeyler geçirebiliyor içinden,malesef..

o yüzden mesafeyi korumak bize düşüyor bu durumda ,çünkü bir kız mesafe koymazsa erkek hiç koymaz bu böyle.özellikle de iş hayatında.iş arkadaşlarımın çoğu evli iş gereğide sürekli diyalog halindeyiz.samimiyet ilerliyor bir süre sonra.valla mesafeyi iyi ayarlamayınca evliside bekarıda yazar çizer ilanı aşk eder herşey olur.oluyor yani bunlar.

bide şaka amaçlı el kol hareketleri,belden aşağı konuşmalar en sevmediğim ve beni de erkeklerden soğutan nedenler..

İster sevgili olsun ister normal arkadaş olsun erkeklere tahammül edemiyorum.Yaşanmışlıklar mı deseniz ; ben kendimi bildim bileli hep böyleydim.Liseye kadar nerdeyse hep erkeklerle takıldım , liseden sonra da resmen düşman kesildim hepsine.Arkadaş olmasına arkadaş oluyorum ama hiç birşekilde yakınlık,dostluk ilişkisi olmuyor aramızda.Üniversiteye kadar da hiç sevgilim olmadı erkeklere bu denli uzak olduğum ve biriyle flört etmenin son derece saçma olduğunu düşündüğüm için sanırım.Saçmalıktan kastım( erken yaşta) daha kendi karakterim yeni yeni oturmaya başlamışken bir de karşımdakini tanımaya ,anlamaya çalışmak bana mantıksız,yıpratıcı gözüküyordu.1 sene öncesi biriyle tanıştım 7 aylık bir beraberlik sonunda bencilliğinden , dengesizliğinden dolayı iyice soğuttu kendini ve bitirdim.Başlarda o kadar farklıydı ki ama zaman geçtikce ne kadar da bayaa olduğunu davranışlarından , laflarından geç de olsa anladım.O kadar çok gösteriş budalası , laubali ,ağzı bozuk erkek var ki .. İmanları sabahtan akşama kadar karı-kız dedikodusu yapmak olmuş resmen.Ve o çok edepli kızlarımızda bunları normal ve şaka olarak karşılayıp farkında bile olmadan kendilerini küçük düşürmeye devam etmiyorlar mı.. Ben mi yanlışım ? Çok mu ciddiye alıyorum hayatı ? üniversite öğrencisiyim hergün o kadar farklı insanlarla muhattap oluyorum ki ..sınav öncesi kanka kesilenler mi dersiniz , iki güzel kız görünce başı ... ayrı oynayanlar mı dersiniz..karşındakini enayi yerine koymaya çalışanlar mı dersiniz..Şunu anladım bi erkeğe yaranabilmenin yegane kuralı aptal ve enayi olmak ,resmen bu genellemeyi yaptırtırıyorlar insana.
Hayır ne kadar karşımdakilere güvenmeye çalışırsam çalışayım en ufacık yanlışlarında istemdışı soğuyorum.Hatta çoğu zaman da etrafımdaki insanlara olsalarda olur olmasalar da olur gözüyle bakıyorum ve o şekilde de davranıyorum.Ego ya işte ne zaman öyle davransam karşımdakinde bir ilgi ,bir alaka hemen .. Ama yapmacık işte sonuç olarak.Sevmiyorum bu huyumu ama çabalasamda düzeltemiyorum, Var mı benim gibi aynı dertten müzdarip ?

katılıyorum sana ya.. Aile terbiyeside biyere kadar bence çevrede çok önemli.. Bu çok terbiyelidir dediğim kişi sapığın önde gideni çıktı, söylediği yalanlarıysa psikolojik hastalar söylemez öyle yüzsüz biri çıktı ya ogünden sonra bende senin gibi güvenemiyorum kimseye.. bazen düşünüyorum bi sevgilim olsa benmde sadece sevse beni yalansız riyasız bana yeter die sonra aklıma geliyo, bu devirde sadece sevmeyi düşünen kaç erkek kaldı ki? akılları fikirleri aynı yerde :47::47:

Ben de önceden aynı dertten müzdariptim 2 sene öncesine kadar diyeyim..Ben de aynen böyle birine denk gelmiştim yakamı kolay kolay bırakmamıştı üstelik..ondan kurtulmayı başarına uzunca bir müddet erkek sinekle bile iletişime geçmedim o derece soğumuştum..Allah sonunda dualarımdaki insanı karşıma çıkardı..Şİmdilik çok mutluyum inşallah devam eder..bunun ilacı bence hep hayırlısını istemek ve sizi sevdiğini idd,a edenin size güven sağlamayı becerebilmesi..

sorun erkek olmaktan çok insanlıktan kaynaklanıyor.insan ne kadar paylaşmak ıçın bırlıktelık kursa da önceliği kendi oluyor.ister istemez bir menfaat arayışı oluyor.ve bu menfaatleri için uygun ınsan arıyor farkında olmadan.sevdim derken aslında benı mutlu etcek ıstedıklerımı karşılayacak ınsan dıyor.bu genelleme tabı.illa ki boyle davranmayan cidden fedakar ortak nokta arayanlar da var.ama z sayıları.çözüm empati.

çevrede insan olabilen insan o kadar az ki... kız ve erkeğede bakmıyor üstelik... elini sallayınca ellisi derlerdi ya. ellini sallayınca artık ş...lere geliyor o el...

ha ama herkez aynı değil. arada iyi insanlar çıkabiliyor karşınıza.

Back
X