Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Aman senin kızın alınır mı :18: 5.daire.2.yat versen de üstüne alınmaz :18:

sana çekmiştir kesin k.nananın sanal alemde adını duyunca sinirleniyorsun :111::111::111::86::86::86:

haha tanıyan herkes benimle aynı görüşte o yüzden hiç kendimde suç aramıyorum ben kızımı kimseye vermem şekerim kimse almasın zaten yaklaşmasın

Son düzenleme:
haha tanıyan herkes benimle aynı görüşte o yüzden hiç kendimde suç aramıyorum ben kızımı kimseye vermem şekerim kimse almasın zaten yaklaşmasın

Doğrusun arkadaşım bi kerem tel konuşmana denk gelmiştim ben bile uyuz olmuştum iç güvey alırsın güzelim

Hemen geri alıyorum teklifini.Hiç görme sen beni Resimlerini gördükten sonra hiç iyi bir pazar olmadı benimçün

Kandırıkçı nldglp baktım fotoğraflarına fırstık gibisin maşallah Allah vergisi kendinden olma memişlerin var benimki gibi sonradan doğma değil Doktorunun eline sağlık tatlım muhteşem görünüyorlar :)) Şeyy bir de ben 9. fotoğraftaki aile üyenize takıldım o kim niye yüzü görünmüyor ben onu yerim severim
İyi bir hafta olsun Sevgiler

Ayceyy ve Arsk nasıl buldunuz bizim şişko nlgpd arkadaşın değişimini ? Yorumunuz denk gelmedi merak ettim

Ayceyim kalp kalbe karşı imiş aynı anda yazmışız

SLM NELER OLUYO GENE KARISMIS ORTALIK :)) jelsec``im geldim geldim şükür :))) birileri bulusmamı ayarlamıs benmi yanlıs okudum yafss :)) kaynanadan yana dertlilerde var hahah ben kurtuldum postaladım diger gelinin yanına :) darısı digerleirnin basına artıkım :))

sağol tatlım, canavar bildiğin hastayken bile düz duvara tırmanıyor :) teyze geldi onla oyun oynuyorlar

taktikler aycyyden göster geç

Arska ile Risus başlattı :18: Ben bebekler kadar masumum :27 Yetişkinler kadar usluyum

kız yok bu başlık hiç karışmaz tamamen iyi niyetin aktif olduğu hayata dair herşeyi paylaştığımız güldüğümüz dertleştiğimiz başlık

hıııım meme büyütme olanlar buluşacaklar biz küçültmeler hep buluşuyoruz zaten

hadi gözün aydın darısı sıkıntı çekenlerin başına

bu resimleri nasıl görünonus siz ben göremiyorumda :) körmüym neyim :) az teknoloji özürlüym galiba :)

Canım önce başlangıç yapacaksın Geçmiş olsun, Güle güle kullan, kendini tanıtacaksın azıcık in misin cin misin fikrimiz olacak Sonrasında arkadaşlık teklifi göndereceksin genelde kabul ederiz. Ama direkt davet yollarsan şansın azalır ben kendi adıma söyleyeyim o şekilde olunca kabul etmiyorum desturrrr diyorum

bu resimleri nasıl görünonus siz ben göremiyorumda :) körmüym neyim :) az teknoloji özürlüym galiba :)

Güzelim öyle herkese resim göstermiyorlar karşı cins olabilir kötü göz bakabilir nazara gelir diye ince eleyip sık dokuyorlar arkadaşlar

bak bi nlglpd arkadaş ekler hemen ona gönder teklif bak fotolarına

aminnnnn duaların için :))karısmak derken ben yokken baya konu acılmıs manasındaydı :)) başlık süper acıkcası bende cok sevdim :))) küçültmeler ne ara bulusuo ben hangi guruba girsem aceba :) benim takım taklavat tümden degişecek malum kombine :)))

Ruh ikizim misin yahu aynı şeylere düşünüp yazıyoruz

heheh :) haklsın sanırm arkadas olarak eklendigi zaman görebilorus :) yazından anladıgım kadarıyla :) erkeklerde vardır öle giren kadın niki alıp nerden bilceksin ki :))) pc nin karsında erkekmi kaıdnmı belli olmior :) art niyetli insan cok :) hemen yolıyım nlgpd ay nekadr zor niki var bu kızın :) ömrüm gidiyo yazana kadar :) ben kör ve yaslı bir hatunum :)

Ruh ikizim misin yahu aynı şeylere düşünüp yazıyoruz

Anacım var bir şeyler yoksam sen oğlak burcu musun? Benim seni yakından görmem lazım çocuğun da küçükmüş ama napalım katlancezz artık

heheh haklısın ayceyy :)) ben davet nasıl atılıo bilmiomki 1 saat aramam lasım zaten nasıl atıldıgnı haha art niyetli degilim valla :) sadece teknoloji özürlü v meraglıyım azcık :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…