Hasta oluyoum şu altta kırmızı yazan jelesec yazısına.
ya bak geçmiş zaman ben senden şüphelenmiştimhani direk bizim bu başlığa gelip yazınca dedi bu ya erkek yada birilerinin adamı yazdırıyor
ne bileyim senin önceden forumu hatim ettiğini bizleri tanıdığınıhazırlanmışsın sen zaten
parayı veren düdüğü çalar bacım
özelim özel
bak lina bu jekelek herkesten şüphe ederHepimizi erkek zanneder,hepimiz birilerinin adamıyız Daha şüpelendiği çok şey varda hadi yazmiim burdan akşam akşam Ben kaçtııııııııııımmmmmm
Kız mikserlenk arkamdan kötü bi şii yazma emii? Bak tıkkadanak ölür giderim içinde kalır soona söylemeseydim yazmasaydım diye dövünür durursun haa
Ahanda o zaman bu da sana
Nazan Öncel 02 Ukala Dümbeleği - YouTube Seni ukala dümbeleği seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ya bak geçmiş zaman ben senden şüphelenmiştimhani direk bizim bu başlığa gelip yazınca dedim bu ya erkek yada birilerinin adamı yazdırıyor
ne bileyim senin önceden forumu hatim ettiğini bizleri tanıdığınıhazırlanmışsın sen zaten
ay evet ne güzel duruyoHasta oluyoum şu altta kırmızı yazan jelesec yazısına.
Bak lina bu jekelek herkesten şüphe ederHepimizi erkek zanneder,hepimiz birilerinin adamıyız daha şüpelendiği çok şey varda hadi yazmiim burdan akşam akşam ben kaçtııııııııııımmmmmm
bazen şüphe iyidir.... iyi geceler
hı evetforumda benden başka şüphelendiklerinde olmuştu onları okuduğumdan çok yadırgamadım kaynanamdan dert yanınca anlamışındır hemen cinsiyetimi zate
ay evet ne güzel duruyo
Bak lina bu jekelek herkesten şüphe ederHepimizi erkek zanneder,hepimiz birilerinin adamıyız daha şüpelendiği çok şey varda hadi yazmiim burdan akşam akşam ben kaçtııııııııııımmmmmm
bazen şüphe iyidir.... iyi geceler
BAK LİNA OKUDUĞUN İÇİN HİÇ YADIRGAMAMIŞSIN BENİ ÇOK SEVİNDİM BUNA
BAZI ŞÜPHE DUYDUKLARIM ÇIKTI AMA NEYSE ONLAR YOKLAR ŞİMDİ
HADİ ÖPÜCÜKLEDİM HEPİNİZİ İYİ UYKULAR
oh ne güzel gün almışsın. yarısı bitti... şimdi bekleme kısmı... heyecan kısmı... inşaallah güzel sonuçların olur canım...
Alooda aloo,aloo da aloo...grahaaaam gece gece icat çıkarma hadi:))))))))
Cem Yılmaz Graham Esprisi - YouTube ya haala gülüyorum yaa:)))
hatırladın mı NE VEREYİM ABİİİME
Sen bana mı soruyorsun yalnızlığı sever misin diye? Ben ki; çayı bile iki şekerle içerim, birlikte erisinler diye.
ÇOK BEĞENDİM BU CÜMLEYİ
kazen den çalmışın biliom
Dava açmasın bana :18::18::18:
Okur okumaz yüreğime dokundu ondan şey ettim (çaldım) :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?