Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

bu arada acaip göbek yaptım ben pifsss yahu doru duzgun yemiyom içmiyom bu ne kardesimmmmmmmmmm amliyattan sonra manken gobegine donmustum oysaki

Ben burundan çok tırsıyordum aslında gizli gizli araştırmam var tabi Emre ve Muhammet bey arasında kararsızdım ama netleşti şimdi Muahammet hocaya olacağım kısmetse aledanın sonucunu bi göreyim

Olur da ben şimdi karın olacağım eylül,ekim gibi burun battım kızım ben estetik ameliyat ve diğer sağlık sorunu iflas ettirdi beni

bende emre ilhanın burunları begenirdim di li geçmiş zaman muhammet bey on nömerooo on onnn super burunlar yapıyor valla.

bebebm onemli olan diğer sorunundu atlattın şukur. estetikler olur gider merak etme

bende emre ilhanın burunları begenirdim di li geçmiş zaman muhammet bey on nömerooo on onnn super burunlar yapıyor valla.

bebebm onemli olan diğer sorunundu atlattın şukur. estetikler olur gider merak etme

Evet ya sağlık sorunu geçti gitti şükür zor oldu ama bitti

ben 2.bine anlaşırım diye düşünüyorum nasılsa prof değil hoca hiç değil yapar bi güzellik bana

ah jelesec aklıma geldi de çok güldüm, çinli kadına kocası dava açmış estetikle beni kandırdı diye.
Estetikle kandırdığı eşine tazminat ödeyecek - İnsanlar- ntvmsnbc.com
Çok şükür sen estetiğe evlendikten sonra sardın:))

Mütevazılık da varsa işin içinde benden de tam on nömeroo.NEfis burnumu ben bile yaptırabilirim yani o derece.

Mütevazılık da varsa işin içinde benden de tam on nömeroo.NEfis burnumu ben bile yaptırabilirim yani o derece.

canım boşuna umitlenmeyin kk ve tv ye düşen dr lar mutevazi olmuyor malesef. eskiden 3 kuruşa yapan azcık unlendiği zaman hemen fiyat uçuruyor malesef.

postit canım ciğerim, ben 4.sene öncesine kadar mankenlere taş çıkarırdım gerçi hala öyle sayılırım çok mütevaziyim çok

aynen yeni sardım 2.senelik mevzu bende estetik olayı ama bundan sonrası parmak estetiğine kadar gidebilir

bu arada emre ilhan çok pahalı ve muhammet dilberle dostlar aynı masada yemek yerlerken yakaladım bilemicim yani siz hesap edin gerisini fiyat konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…