Bu sefer seni dr bey düzeltmez ona göre gityani bizim dr :)
bağımlılık yapıyorrrrr ben narkoz alamadığım vakit nefes alamıyorum
ohohhh sen yenimi dusunuyorsun muabbeet beyiben çoktan listeye aldım onu beraber gidelim yatalım yan yana bir narkoz keyfi yapalım cıkalım
Ben burundan çok tırsıyordum aslında gizli gizli araştırmam var tabi Emre ve Muhammet bey arasında kararsızdım ama netleşti şimdi Muahammet hocaya olacağım kısmetsealedanın sonucunu bi göreyim
Olur da ben şimdi karın olacağım eylül,ekim gibi burun battım kızım ben estetik ameliyat ve diğer sağlık sorunu iflas ettirdi beni
niye herşey yalanmıydı hani içimi beğenmiştin hainnnn
gaz dolu içini değil
git boşalt gel bakiiiiim
bende emre ilhanın burunları begenirdim di li geçmiş zamanmuhammet bey on nömerooo on onnn super burunlar yapıyor valla.
bebebm onemli olan diğer sorunundu atlattın şukur. estetikler olur gider merak etme
Ben burundan çok tırsıyordum aslında gizli gizli araştırmam var tabi Emre ve Muhammet bey arasında kararsızdım ama netleşti şimdi Muahammet hocaya olacağım kısmetsealedanın sonucunu bi göreyim
Olur da ben şimdi karın olacağım eylül,ekim gibi burun battım kızım ben estetik ameliyat ve diğer sağlık sorunu iflas ettirdi beni
Evet ya sağlık sorunu geçti gitti şükür zor oldu ama bitti
ben 2.bine anlaşırım diye düşünüyorumnasılsa prof değil hoca hiç değil yapar bi güzellik bana
bende emre ilhanın burunları begenirdim di li geçmiş zamanmuhammet bey on nömerooo on onnn super burunlar yapıyor valla.
bebebm onemli olan diğer sorunundu atlattın şukur. estetikler olur gider merak etme
ah jelesec aklıma geldi de çok güldüm, çinli kadına kocası dava açmış estetikle beni kandırdı diye.
Estetikle kandırdığı eşine tazminat ödeyecek - İnsanlar- ntvmsnbc.com
Çok şükür sen estetiğe evlendikten sonra sardın:))
Evet ya sağlık sorunu geçti gitti şükür zor oldu ama bitti
ben 2.bine anlaşırım diye düşünüyorumnasılsa prof değil hoca hiç değil yapar bi güzellik bana
Mütevazılık da varsa işin içinde benden de tam on nömeroo.NEfis burnumu ben bile yaptırabilirim yani o derece.
Bu kadar da beleşcilik olmaz yaniİnsaf
ah jelesec aklıma geldi de çok güldüm, çinli kadına kocası dava açmış estetikle beni kandırdı diye.
Estetikle kandırdığı eşine tazminat ödeyecek - İnsanlar- ntvmsnbc.com
Çok şükür sen estetiğe evlendikten sonra sardın:))
bunu okumuştum ama bir insan nasıl evrim geçirir o halden bu hale ağzım açık kalmıştı estetikçisi kimse onu istiyorum bennnnnnn
sıkı pazarlıkçı hatun elleşme ulennnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?