Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

İyi ki öğrendimmm çatlardım çünkü zira hazırlandık çıkıyoruz dışarıya gecelere ....öpüyorum seni kendine iyi bak

yok ama kuzenm kardeşim gibidir :)) zaten adam baya ünlüymüş izmirde evlidirde yüzde yüz cocuk sesi vardı :)))

benim olsa söylerdim cekincek bişey yok bunda işin komigi kız arkadasım var marmariste oda fotosunu gördü bergamanın sitesinde oda asık oldu:)))

sizce onun cocugunun sesimiydi ya acaba

Gizmooo nerden bileyiiim P.tesi gittiğinde sor bakalım ne olacakki? Eşinize de hiç operasyon yaptınızmı diye sor bakalım Ya da eşiniz ne şanslıdır bu konuda en azından kime yaptırayım diye düşünmüyordur vs.... dersin.Sen bilirsin işini

kkden bir bayan üye buldum bergamalı oda hatta mehmet beye ameliyat olacakmıs ona sordum o bilirdir nasıl olsa aynı yerde yasıyorlar ama yüzde doksan evlidir yani :)))

kkden bir bayan üye buldum bergamalı oda hatta mehmet beye ameliyat olacakmıs ona sordum o bilirdir nasıl olsa aynı yerde yasıyorlar ama yüzde doksan evlidir yani :)))

buarada doktorda bazen kadınlar kulubüne bakıyor kendi adına filan heh surdan iki yazımı okusa kim oldugumu anlar valla :)))))))))

benim olsa söylerdim cekincek bişey yok bunda işin komigi kız arkadasım var marmariste oda fotosunu gördü bergamanın sitesinde oda asık oldu:)))

nasıl bir doktormuş bu bi bakan aşık oluyo biz bakmayalım
gizmocum üzüldüm kuzenin için canım yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…