selam özelden sormuşsun ama ben karın germe olmadım olan arkadaşlara sorarsan daha faydalı olurlar
canım bende karın germe olmadımki lipo oldum sende lipo olmuşsun göbegin tam indimi yani yada ne kdr zamanda iniyor sekil alıyor vede uyusukluk oldmu karnında
Benim göbeğimi tek lipo kurtarmadızaten doktorum en başta dedi derim gevşek o toparlanacak karın germe olacağım ileride
uyuşukluk oluyor lipo da ama bende kalmadı 1.seneyi geçti çünkü
size arkadaslik istegi yollamistim, sanirim yanlislikla tekrar yolladim hatlar karisti o kadar coook yazi okuyorum ki.pardon
Çok şükür,hele şükür
Ne ediyon looooohazırladın mı mamaları
Ay evet hazırladım.Yarın bitince resimleri çeker koyarım buraya.Krepli spesyalimi
Ne ediyon looooohazırladın mı mamaları
Ay evet hazırladım.Yarın bitince resimleri çeker koyarım buraya.Krepli spesyalimi
Süper olur koyda gözümüz açılsınellerine sağlık hamarat nazik arkadaşım benim
Süper olur koyda gözümüz açılsınellerine sağlık hamarat nazik arkadaşım benim
BAk spam yazılarına başlama gene:) cimcim,comcom,cumcum nazikim,iyi ki oldun,ay çok mutluyum iyi ki olmuşum,tralala,heyoo,yuppii,iyi ki küçülttük,iyi ki büyüttük,tırınım nırınım,bedavamı sandın para verip aldım,tiridine tiridine bandım
BAk spam yazılarına başlama gene:) cimcim,comcom,cumcum nazikim,iyi ki oldun,ay çok mutluyum iyi ki olmuşum,tralala,heyoo,yuppii,iyi ki küçülttük,iyi ki büyüttük,tırınım nırınım,bedavamı sandın para verip aldım,tiridine tiridine bandım
Gülme kıss mikserlenk
hayat güzel bırak gülelim gülecek o kadar çok olay var ki
hadi seni mucukladım ben kaçar erken yatar sabah eken kalkar 1.yumurtayı sütle çırpar modun dayımanladın sen onu okulun yolları taştan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?