Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

nerde be kuşum, diziye başladım. Nazar boncuğu takmayı unuttum Bi iş geldi bi işşşşş sorma...Daha yeni bitti işler

bu arada kartopu bana selam yok mu??? yok mu

nerde be kuşum, diziye başladım. Nazar boncuğu takmayı unuttum Bi iş geldi bi işşşşş sorma...Daha yeni bitti işler

bu arada kartopu bana selam yok mu??? yok mu

valla jelesec ve nldglp den bahsettiğim için onlara selam söyledi . sende bahsetmedim özür :18: yok istediğimi alamadım daha.hazırlayıp yollayacakmış inşallah

valla jelesec ve nldglp den bahsettiğim için onlara selam söyledi . sende bahsetmedim özür :18: yok istediğimi alamadım daha.hazırlayıp yollayacakmış inşallah

Bi dahakine sadece benden bahset bu iki geyikçiden bahsetme ödeşmiş olalım

ben yine kaçar,
sizi öper yalarrrrrrrr :76: :76: :76:

Özür dileme kartopum kezban ogülü popüler değil nlglpd ve benim kadar normal unutman
söke söke al istediğini vermezse haber ver basarım evini alırım
Bi dahakine sadece benden bahset bu iki geyikçiden bahsetme ödeşmiş olalım

ben yine kaçar,
sizi öper yalarrrrrrrr :76: :76: :76:

Kıskanç bende seni yalarım canım ciğerim

Alüü alü kimse yokmiii? lina nerde yaw:44: yiyip yiyip ağırlaşıp kaldı sanırsam bir yerlerde

Lina_k en çok da sana armağan ediyorum

Eki Görüntüle 664155

Alüü alü kimse yokmiii? lina nerde yaw:44: yiyip yiyip ağırlaşıp kaldı sanırsam bir yerlerde

burdayım geldim geldim... koltuğu hemen sipariş vercem de nereden vercem acilll lazım bi el atın sevabına...
ya yedim evet ama yiycek bişi yoktu napim denize düşen yılana sarılır hesabı... ama azcık yedim
yarın yine davet var ctsi yine haftaya da bissürü... ohhh sefam olsun ercan beye koşacam sonunda aman doktor topla törpüle beni diye....

Aman doktor canım doktor derdime bir çaree

aynen öyle... doktora önümüz hafta gitcem. artık bakarsınız ben de gün almışım gerdirmişim. bir yatakta jelesec bir yatakta ben

ohooo haftaya gelenler çoğaldı.Toplaşın da aynı gün gelin bari.Jelesec,ben toprak,sen hepiniz geliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…