nldglp , jelesec desendesenin sizlere selamı var,üzerimde kalmasın
oooo, hadi iyisin. aldın mı görmek istediğini
nerde be kuşum, diziye başladım. Nazar boncuğu takmayı unuttumBi iş geldi bi işşşşş sorma...Daha yeni bitti işler
bu arada kartopu bana selam yok mu??? yok mu
valla jelesec ve nldglp den bahsettiğim için onlara selam söyledi . sende bahsetmedim özür :18: yok istediğimi alamadım daha.hazırlayıp yollayacakmış inşallah
valla jelesec ve nldglp den bahsettiğim için onlara selam söyledi . sende bahsetmedim özür :18: yok istediğimi alamadım daha.hazırlayıp yollayacakmış inşallah
Bi dahakine sadece benden bahsetbu iki geyikçiden bahsetme ödeşmiş olalım
ben yine kaçar,
sizi öper yalarrrrrrrr :76: :76: :76:
Alüü alü kimse yokmiii? lina nerde yaw:44: yiyip yiyip ağırlaşıp kaldı sanırsam bir yerlerde
Ben varım saygıdeğer hanfündü
Alüü alü kimse yokmiii? lina nerde yaw:44: yiyip yiyip ağırlaşıp kaldı sanırsam bir yerlerde
Ay bayılacam lina sen şimdi burayıda baştan sona okursunyazsana gıı
burdayım geldim geldim... koltuğu hemen sipariş vercem de nereden vercem acilll lazımbi el atın sevabına...
ya yedim evet ama yiycek bişi yoktu napim denize düşen yılana sarılır hesabı... ama azcık yedim
yarın yine davet var ctsi yine haftaya da bissürü... ohhh sefam olsun ercan beye koşacam sonunda aman doktor topla törpüle beni diye....
ama okumadan olur mu hiç. ya bişeyi kaçırırsam nolcak..... herşeyi bilmem lazım
Aman doktor canım doktor derdime bir çaree
Bak taktik yapacaksın güzelim.İlkönce dışardan okuyacaksın ki nldglp nin tacizlerine uğramayasın.Sonra giriş yapacaksın
aynen öyle... doktora önümüz hafta gitcem. artık bakarsınız ben de gün almışım gerdirmişim. bir yatakta jelesec bir yatakta ben
aynen öyle... doktora önümüz hafta gitcem. artık bakarsınız ben de gün almışım gerdirmişim. bir yatakta jelesec bir yatakta ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?