Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Allah nesenizi arttirsin bende gerdirdikten sonra boyle olur muyum acep.d

Ya arkadaslar hastaneye giderken nasip bi canta hazirliyim.ertesi gun ameliyat olcam ama hic bisey hazirlamadim

Allah nesenizi arttirsin bende gerdirdikten sonra boyle olur muyum acep.d

Olursun olursun az bile yapıyoruz biz

Ya arkadaslar hastaneye giderken nasip bi canta hazirliyim.ertesi gun ameliyat olcam ama hic bisey hazirlamadim

Tuğbacım iç çamaşırı alırsın mutlaka.Diş fırçanı,minik bir havlu,terlik al ama özellerde mutlaka veriliyor.Önden açılan bir eşofman üst.Bir de ameliyat çıkışı feci bir titreme oluyor.Ben yanıma kalın çorap almıştım.Hemen de giydirmişlerdi ameliyat çıkışı.Ben çok süslü olduğum için makyaj çantamı da almıştım yanıma.Titremem biterbitmez rujumu sürüp doktorumu beklemiştim

Tesekkurler cicim.vay be makyaj bile yaptin yani.bende aliyim bari makyaj malzememi..dd

Tesekkurler cicim.vay be makyaj bile yaptin yani.bende aliyim bari makyaj malzememi..dd

Bembeyaz bir suratla hayatta duramam ben.Yüzümü güzelce temizledim yüz temizleme mendilleriyle.İlk zamanlar narkozdan dolayı sanırım yüzüm yağlı yağlı idi.Nanaklarıma allığı sürdüm dudağıma rujlarımı sürdüm bir de rimel ohh miss gibi.Pempe pijamalarım, pempe tacım, pempe çoraplarım, pespembe,göynüm sende barbi kızlar gibi minicik memeler minicik göbicikler

ohhh döktürmüşsün canım.... kızlar da gelsin tam olsun neşemiz....

ohhh döktürmüşsün canım.... kızlar da gelsin tam olsun neşemiz....

Lina sen geldin ben gidiyorum nöbeti devrediyorum.Sağlıcakla ve gönül güzellikleriyle kalın.Kötülerden korusun Allahım hepimizi.İyilik melekleriniz omuzlarınızda hayırlı geceler olsun.Kuzu gibi yatın ,koç gibi kalkın güzellerim

günaydınnn.merhaba bende karın germe sayfasından tuğba çarşamba ameliyat oluyorum

Gerilsin karinlar, bahar geldi herkes de bir telas. Bu da kk'ya ozel bahar temizligi yontemi. Tugba simdiden geecmis olsun. Jelesec de gerdiriyor, sira bana geliyor. Tecrubeleriniz dogrultusunda sizi takiben ben de gerilecegim

iyi geceler canım. nöbet bende meraklanma

herkesler uykuda galiba....
günler ne çabuk geçiyor yaaaaa... yaz geldi gelecek. ben hala kilo veremedim

Günaydın arkadaşlar,

nldglp , maşallah çoşturmuşsun burayı.

Aledax, geçmiş olsun,bitmiş mapus hayatı

Jelesec,dun aradım seni tel.kapalıydı ulaşamadım.:26:

Ogltkn , az kaldı biraz daha dayan.bitiyormuş mapus günleri

Bu arada niye yediniz ceza anlamadım , Gezindimde topiklerde ama birşey göremedim

Son düzenleme:

Günaydın Kartopu

İnan bizde anlamadık neden ceza yediğimizi..Kişiyi ima eder sohbet yapmışız.Hiç öyle bir amacımızda olammıştı oysa.

Kişi kim.neden ima yöntemine başvuralım.Düşüncemizi açıkca söyleyecek cesarette ve donanımda olmamız hasebiyle imaya hiçte ihtiyacımız yokken

Bu ve buna benzer iddialarla suçlanmışız.İstina edilen suç 3lüsünün dönmesini beklemedeyım.Zira topluca bir iddianame hazırlamamız gerekecek:)

Topıkleri gezerek yorma gözlerini.Burdakı sayfalar yeter sana:)oku oku keyflen:)

Bu arada kader arkadaşlarımıda GÜNAYDIN..Avluda volta atıyorlardır şimdi.
Jelesec daha tecrubelı muhabbete bağlarda

ogülü ne aypıyor acaba.Tırnaklarını biliyordur dişleriyle:)Ogül dogruysa beğen. değilse beğenme:))

Demek beğenmedin ogülüm.

Teori tutmadı.O zaman haklı olduğunu bilmemin ince gururuyla son derece relax modda beklemece:) mi???

öpüldünüz...siz okuyun ben yazayım..acayip keyıflı bi durum..tüm birikimleri giydireyım hazır fırsat ele geçmişken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…