jelesec'e geçmiş olsun bir kez daha. insanın böyle arkadaşlarının olması ne güzel.
kalem geldi aklıma. O da benim refakatçimdi. kanepede kıvrılıp uyumuştu, cenin pozisyonunda. üşümüştü.. hem de temmuzda :))))
Eki Görüntüle 689984 Eki Görüntüle 689987 Eki Görüntüle 689992 Eki Görüntüle 689993
Resimdeki şahıs ÇATALKIRAN
fotolar gelıyoooorrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 689094
Canımız, birtanemiz Jeleseğimiz bugün sabah 9:00 itibari ile karın germe operasyonunu başarıyla atlattı.Son andaki spontan gelişme sonucu,doktorun önerisi ile memişlerin üst lobuna dekolteyi arttırmak için minicik silikonlar yerleştirildi.SONUÇ:B O M B A
Jelesec in ağzından:Bugün beni ziyarete gelen ve telefon ile arayan tüm K:K daki dostlarıma sonsuz teşekkürler
Jelesec in ağzından:Refakatcilerim OGLTKN ve NLDGLP ye ayrıca teşekkürleri borç bilirim
Jelesec in ağzından:Ayrıca telefonda iyi dileklerini ileten KAZEN e de çok teşekkür eder,Aslı börek ten su böreği için teessüflerimi bildiririm.(ÇEte yazdırdı):18:
Bence de ne güzel Yaprak cım.Sevgili Kalem e selam olsun bizden de
Millet (Facebook) deliye hasretken biz akıllıya hasretiz....
çok geçmiş olsun.......
Geçmiş olsun dileğini anladım da,üstteki gönderme kime, inan anlamadım KAzen
Ya sevildiğimi biliyordum da inanın bu kadar çok sevildiğimi takipçi kitlem olduğunu bilmiyordum
Uzun uzun yazacağım kızlariyiyim çok şükür arkadaşlarıma naz bitti eşe naza devam hepinizi çok seviyorum aktif olmayanlar sizleri de iyi ki varsınız iyi ki yanımda vardınız herkese tek tek teşekkürler işini gücünü bırakıp yanıma ziyarete gelenler telde arayan mail atan herkese tek tek sevgilerimi gönderiyorum. K.K.NE GÜZEL Bİ YERSİN BİZLERİ BULUŞTURDUN SAĞOL...
Nlglpde ve Ogltkn sizlerin hakkını ödeyemem ne yaparsam ne alırsam alayımbundan böğle ahiretliklerimsiniz
Jelesec geçmiş olsun canım... Hem karın hem meme vallahi süper yaniYa sevildiğimi biliyordum da inanın bu kadar çok sevildiğimi takipçi kitlem olduğunu bilmiyordum
Uzun uzun yazacağım kızlariyiyim çok şükür arkadaşlarıma naz bitti eşe naza devam hepinizi çok seviyorum aktif olmayanlar sizleri de iyi ki varsınız iyi ki yanımda vardınız herkese tek tek teşekkürler işini gücünü bırakıp yanıma ziyarete gelenler telde arayan mail atan herkese tek tek sevgilerimi gönderiyorum. K.K.NE GÜZEL Bİ YERSİN BİZLERİ BULUŞTURDUN SAĞOL...
Nlglpde ve Ogltkn sizlerin hakkını ödeyemem ne yaparsam ne alırsam alayımbundan böğle ahiretliklerimsiniz
Aynen hacııı (Facebook:) delisiyle akıllıysa severiz herkesi
Çok mersi geçti gitti şükür
Ya sevildiğimi biliyordum da inanın bu kadar çok sevildiğimi takipçi kitlem olduğunu bilmiyordum
günaydın canımbu hafta düğün var çokkk yoğunum çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?