doktorumun ısrarı ile ilk banyomu yaptım
banyo dediysem duş al çık vücut sabunlanmadım kafa sabunlandı sadece
elemtre fiş kem gözlere şiş ayakta iken pek bi inceledim :)))karın içeride neredeyse kaburgalarım sayılacak
O da girip ara ara okusaymış banane
yazmıycaktın hanii:) maaşallahhhhhhh diyelim söyleme kimselere,,,,
selam kızlarrr ben geldim düğün dernek bitti ben de bittim....
ya inan bu yazdığım en minik olanımaşallah maşallah eş bu durumdan pek bi memnun görüntü ince bel hoşuna gitti
:2: :2: :2:ivittt
suçuylan durmuyo bide uste cıkmaya çalısıyooooo
kesecem onu kesecem yazmadı bana bidaha hec yazamıcak tam olacak
abboooo hadiii bakalımm hadi bakalımmm gobişi guzel
kıhkıhkıh ne biri bidaha bişi yaptırmıcammı dedi ne neee neee pek bi analayamadım kıhkıhkendini mi kandırıon sen ne minik dokunusu dokunusun tillahını yaparsın gene hele bi iyileşte
huuu huuu yatarken kısmını gec ayaktakinide geç duştaaa kısmı çok buyuleyici ben o kısmı alayım
Günaydın arkadaşlarrrrKimse yok miiii
Enişte işin farkına vardı demekyandın sen bebeem yandınn incecik beller,dimdik memeler ohhhh
Jelesec im sen geldin ben didiommHAfta sonundan itibaren ha paso spor yapıyorum.Resmen biraz ihmal edince kalınlaştım gibi Acil durum antenlerimi açtım.Hemen gidiyorum öpücükledim
hanım efendi yakıp yıkmışsınız ortalığısanal ortamda gördüm fotoları çok hoş idin
yok canımmm okadar da değil bişiler yapmaya çalıştık işteyeni memişlerle
günaydın arkadaşlar,
hepinize sevgiler ve kocaman öpücükler
herkes umarım çok iyidir. ben tatili yaptım geldim süper iyi geldi valla. şu anda 2 arkadaşım izinde olduğu için acısı çıkıyor o başka
jeselec canım tekrardan çok geçmiş olsun memişler ve karın süper olmuş ,hastane partisi ise çok güzeldi,hastane hastane olalı öyle partiyi görmemiştir ,bir dahada göremez herhalde. kıskandım valla nekadar çok sevenin varmış
arkadaşlar hepinizi tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum,şimdilik kendinize iyi bakın
ben gördüğümü yazıyorum 2.kıyafetin de çok hoş idiayakkabı çanta uyumu takılar enfes memeler memeler kıyafetten belli çok hoş olduğu
sağol canım o senin güzel görüşün :)
eeee iyleştim partisi olmayacak mı hastaneyle kısıtlı mı kalacak partiler
günaydın arkadaşlar,
hepinize sevgiler ve kocaman öpücükler
herkes umarım çok iyidir. ben tatili yaptım geldim süper iyi geldi valla. şu anda 2 arkadaşım izinde olduğu için acısı çıkıyor o başka
jeselec canım tekrardan çok geçmiş olsun memişler ve karın süper olmuş ,hastane partisi ise çok güzeldi,hastane hastane olalı öyle partiyi görmemiştir ,bir dahada göremez herhalde. kıskandım valla nekadar çok sevenin varmış
arkadaşlar hepinizi tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum,şimdilik kendinize iyi bakın
lina nerede bu resimler biz niye göremedik :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?