Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

yazmıycaktın hanii:) maaşallahhhhhhh diyelim söyleme kimselere,,,,

Jelesec im sen geldin ben didiomm HAfta sonundan itibaren ha paso spor yapıyorum.Resmen biraz ihmal edince kalınlaştım gibi Acil durum antenlerimi açtım.Hemen gidiyorum öpücükledim

O sarı şeker üste çıkar kes kes takma saclarını kes nlglpdenin

duşta istiyorsun kalbin dayanabilir mi loooooo

Günaydın arkadaşlarrrr Kimse yok miiii

ben buradayım

Enişte işin farkına vardı demek yandın sen bebeem yandınn incecik beller,dimdik memeler ohhhh

sorma her an kazaya kurban gidebilirim

Jelesec im sen geldin ben didiomm HAfta sonundan itibaren ha paso spor yapıyorum.Resmen biraz ihmal edince kalınlaştım gibi Acil durum antenlerimi açtım.Hemen gidiyorum öpücükledim

şişko git zayıfla bak benim karına zafiyet geçirmiş gibiyim

Günaydınnnnnnnn gönlü güzel düşünceleri güzel arkadaşlarııııııııım

günaydın ahali...

muhabbet +18 olmaya başlamış, bu yüzden çok takılamiciiiim sizlen

işler beni bekler, hepinizi öperim koklarım, yalarımmm :76: :76:

günaydın arkadaşlar,

hepinize sevgiler ve kocaman öpücükler

herkes umarım çok iyidir. ben tatili yaptım geldim süper iyi geldi valla. şu anda 2 arkadaşım izinde olduğu için acısı çıkıyor o başka

jeselec canım tekrardan çok geçmiş olsun memişler ve karın süper olmuş ,hastane partisi ise çok güzeldi,hastane hastane olalı öyle partiyi görmemiştir ,bir dahada göremez herhalde. kıskandım valla nekadar çok sevenin varmış

arkadaşlar hepinizi tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum,şimdilik kendinize iyi bakın

hoş geldin güzel arkadaşım amma gezdin tozdun kıskandım ben pijamalı terlikli evde pineklerken

eminim çok iyi geldi bu tatil sana ve ailene çok iyi yaptın bacım sen patron sayılırsın ya işleri yaptır elemanlara

sizler vardınız emeğiniz,sevginiz yüreğinizle ondan çok güzeldi herşey tekrar teşekkür edeceğim her birinize

Bende anlamadım hangi ara yaptım bu kadar arkadaşı seveni :26: çok memnunum bu durumdan sen ve senin gibi temiz yürekli bir sürü arkadaş (sevmeyen var ama azınlıkta kendi çaplarında )

doktorum bile söyledi kontrolde, şaştım kapıda süsler balonlar oda kalabalık yiyecek içecekler dedim ne oluyor :26:

darısı başına bi partide sana yaparız inşallah

ben gördüğümü yazıyorum 2.kıyafetin de çok hoş idi ayakkabı çanta uyumu takılar enfes memeler memeler kıyafetten belli çok hoş olduğu

sağol canım o senin güzel görüşün :)

eeee iyleştim partisi olmayacak mı hastaneyle kısıtlı mı kalacak partiler

özledik seni be kartopum, çok uzun oldu bu tatil

lina nerede bu resimler biz niye göremedik :26:

yine merak, hep merak hep merak

linakım fotoları görmedim ama, seni canlı gördüğüm için, fotoların güzelliğini tahmin edebiliyorum.. bu kartopu sen görmediği için merakı tavan yapmıştır kesin

mersi şekerim çok kibarsın

aaaa kız partisiz olur mu yarın ilk partimi veriyorum 2011.ekimin güzel anneleri ile

devam ogülüye göre ayarlayalım büyük partiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…