merhaba bende karinda germe ameliyati olucam insallah bu sene tüm psikolojim bozuldu cok agrisi varmi etrafimda hic bilgisi olan yok cok canim sikiliyor .. cok gecmis olsun bana biraz bilgi verebilirsen cok sevinirim canim resminide gormek isterim umarim cok cabuk iyilesirsin..
Yok jelesecimm düğün dernek olmadı eylülde olacak nişanı atmadım :))) ben de özledim vallahi eee yenilik yapan ercan beyin ellerine yeniden teslim olan var mı asıl havadis sizdee :)
oh eylülde düğün var demek ki çağır bizleri sürü olmadan olmaz
Kız sorma senden sonra doktor patlama yaptı herkes adama estetik oldu neredeyse sayıyı inan unuttum artık
en son ben karın gerdirdim 19.günlüğüm
Kız sorma senden sonra doktor patlama yaptı herkes adama estetik oldu neredeyse sayıyı inan unuttum artık
Aaa hayırlı olsunn o zaman artık göğüs karın her türlü foto koyarsın bakk memişleri de göremedik zaten :))) demek ercü patlama yaptıı ohhh allah arttırsınn :) ayyy kuru fasülyeden haber var mı yoksa bıraktığım yerde mi kaldı aklıma geldi ne eğlenmiştim yaahuu :)))
Aaa hayırlı olsunn o zaman artık göğüs karın her türlü foto koyarsın bakk memişleri de göremedik zaten :))) demek ercü patlama yaptıı ohhh allah arttırsınn :) ayyy kuru fasülyeden haber var mı yoksa bıraktığım yerde mi kaldı aklıma geldi ne eğlenmiştim yaahuu :)))
Yütfeyyn bidaa uzun gitmee( bak benim yeni resimlerim var.şimdilik onlarla oyalan Jelesec bomba gibi bir albüm yapacak
Eki Görüntüle 704310 Eki Görüntüle 704311 Eki Görüntüle 704312 Eki Görüntüle 704313
Bunları yaptıımmmmmOğlumun üniversiteden arkadaşlarını çağırdım.Çünkü çoğunun ailesi uzaktalar anne babalarından ayrılar.Arada onları çağırırım. Beraber yemek yeriz.Kıyamam hiç birine
BENDE İSTİYORUM
Ne mi istiyorum ? Hemen yazayım ;
Haftaya ameliyat olacağım ama tamamen mecburi bir safra kesesi ameliyatı .
5 gündür yoktum , hastanelerde kıvrandım ağrıdan , hiç yokluğumu farketmeyenlere
Hmmm , ne istediğimi yazıyordum değil mi ?
Aynen jelesec gibi çılgın partiler istiyorum sanalda da olsa , bana ne bana neee , hastayım nazlıyım işte :84::84::84:
Öpüyorum hepinizi güzeller , bir selam vereyim dedim girmişken
tanıdıklarım tanımadıklarım uzun bi aradan sonra hepinize selam jelesec aynı bıraktığım gibisin forumda meleklik yapmaya devam ediyosun gördüğüm kadarıyla :)) ogltkn ve nldgp size de selam :)) nasılsınızz umarım iyisinizdir ?
Allah seni inandırsın Ausencia cım inan aklıma geldin.Ama girip de sana özelden yazmadım.Mune nin topiğinde ismini geçirdim vallahiAma çok hızlı ilerliyor onun topiği.Nereye yazdım bilmiyolum
Geçmiş olsun Ausenciam bilmiyorum yapabileceğimiz bir şey varmı?Çok zor ve gerçekten ağrılı bir dönem yaşadığına eminim.Çünkü eşim de annesi de geçirmişti bu durumu.Çok iyi bilirim.Tez zamanda kurtul inşallah tatlım benim.Ne istersen yaparım ben sana.YEterki sen iyi ol.Partiyse parti,börekler,çörekler,...
Ya bizim topik geceleri kepenk indiriyorEki Görüntüle 704411 .Gündüz çalışıyor.Mune nin topik gecelerin topiğiHEr topiğin yeri ayrı Ausencia cım.Akşamları yazsam da buraya sadece kendim yazıp,kendim okuyorum Bu sebeple gece adresim belli artık
C11 bu ogltkn düğüne gelirse ben gelmemhiiiiiiç sevmem kendisini nedeni ise çok zayıf olması
düğüne ne getirelim 1.çeyrek az olur bilezikte çok
ucuz yollu olur diye aklıma ne geldi biilyon mu(tekirdağlıyım, cebimde akrebim var biliyon ) hepimiz toplanıp bi bilezik alalım bari, takdimi de sen yaparsın, elebaşı olaraktan
Selam benim güzel topiğim ve seksü, akıllı , dürüst, geyik arkadaşlarım
keyifler yerinde mi ? Sabahtan beri yine teldeyim aleda, beste, dender, nlglpd,kezban, vs çenem yoruldu
bi keyifliyim bi keyifliyim Allah bozmasınkem gözlerden kötü nefislerden korusun hepimizi Allahım
hadin bi buluşma yine ayarlayalım 2.lafın belini kıralım dedikodu birikti
benim adımı çıkardınız elebaşı diye biz takımız baş kıçyok bizde
bilezik 14.ayar hediyelik olur bende para kalmadı neredeyse arabayı satacağım burun ameliyatı içinyardım kampanyası başlatın benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?