Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Yok jelesecimm düğün dernek olmadı eylülde olacak nişanı atmadım :))) ben de özledim vallahi eee yenilik yapan ercan beyin ellerine yeniden teslim olan var mı asıl havadis sizdee :)[/QUOTE]

oh eylülde düğün var demek ki çağır bizleri sürü olmadan olmaz

Kız sorma senden sonra doktor patlama yaptı herkes adama estetik oldu neredeyse sayıyı inan unuttum artık

en son ben karın gerdirdim 19.günlüğüm

hayırlısı olsun hakkınızda, bilgi bizde gani gani çok yazdık paylaştık ama yardıma ihtiyacın olursa yazarız yine

ben yeni ameliyatlıyım doktorum bu alanda en iyilerinden daha önce tecrübe ettim sonra karınımı gerdirdim dayanılmayacak bi ağrı değil 3.bilemedin 4.gün ağrı kesici içtim ama dikkat etmek şart ben tembel tembel pinekliyorum evde yormamak lazım vücudu saol iyi dileklerin için

Son düzenleme:
Yok jelesecimm düğün dernek olmadı eylülde olacak nişanı atmadım :))) ben de özledim vallahi eee yenilik yapan ercan beyin ellerine yeniden teslim olan var mı asıl havadis sizdee :)

oh eylülde düğün var demek ki çağır bizleri sürü olmadan olmaz

Kız sorma senden sonra doktor patlama yaptı herkes adama estetik oldu neredeyse sayıyı inan unuttum artık

en son ben karın gerdirdim 19.günlüğüm [/QUOTE]

Aaa hayırlı olsunn o zaman artık göğüs karın her türlü foto koyarsın bakk memişleri de göremedik zaten :))) demek ercü patlama yaptıı ohhh allah arttırsınn :) ayyy kuru fasülyeden haber var mı yoksa bıraktığım yerde mi kaldı aklıma geldi ne eğlenmiştim yaahuu :)))

Aaa hayırlı olsunn o zaman artık göğüs karın her türlü foto koyarsın bakk memişleri de göremedik zaten :))) demek ercü patlama yaptıı ohhh allah arttırsınn :) ayyy kuru fasülyeden haber var mı yoksa bıraktığım yerde mi kaldı aklıma geldi ne eğlenmiştim yaahuu :)))[/QUOTE]

puhahahahah ay aklıma getirdin yine çok yaşa hemde ne eğlenme yok kurudu kaldı :))) tamam gönderirim telden biraz insin şişler Ercüüüüü kız ne güzel oldu bak isim sorma ne patlama kontrole gittiğimde millet otobüs kuyruğunda gibi bekliyordu yaza hazırlık derdinde

Son düzenleme:

Aaa hayırlı olsunn o zaman artık göğüs karın her türlü foto koyarsın bakk memişleri de göremedik zaten :))) demek ercü patlama yaptıı ohhh allah arttırsınn :) ayyy kuru fasülyeden haber var mı yoksa bıraktığım yerde mi kaldı aklıma geldi ne eğlenmiştim yaahuu :)))[/QUOTE]

Kuru fasullemi:44: neydi o Jelesec ben bilmiom

Kuru fasullemi:44: neydi o Jelesec ben bilmiom[/QUOTE]

ben sana anlatırım mantı yaparsan uzun hikaye

Yütfeyyn bidaa uzun gitmee( bak benim yeni resimlerim var.şimdilik onlarla oyalan Jelesec bomba gibi bir albüm yapacak

Yütfeyyn bidaa uzun gitmee( bak benim yeni resimlerim var.şimdilik onlarla oyalan Jelesec bomba gibi bir albüm yapacak[/QUOTE]

tamam gitmem :)) kuruyu sana jelesec hatırlatsın kesin hatırlarsın :) senin foton yok ki profilinde de yok

Yütfeyyn bidaa uzun gitmee( bak benim yeni resimlerim var.şimdilik onlarla oyalan Jelesec bomba gibi bir albüm yapacak

tamam gitmem :)) kuruyu sana jelesec hatırlatsın kesin hatırlarsın :) senin foton yok ki profilinde de yok [/QUOTE]

Nasıl yok c11 :26:nlglpde nin memelerini ve seksüüüü karnını görmeyen kalmadı k.k.da iyi bak albümü var hatunun

pire hanım, pire hanımm..
ağzımın suları aktı, oğlunun arkadaşı olarak araya kaynamak geldi içimden kadını aradım hemen, akşama mantı yapçekkk

çok geçmiş olsun be ausenciam, umarım kolaylıkla atlatırsın..
istediğin parti olsun, dillere destan bi parti için hazır ol

hoşgeldinnnnnn özlemişiz, herşey de yolunda okuduğuma göre, düğüne beni de çağır. 2 çocuk 2 yetişkin olarak katılacağız

bu mesaja ne denir biliyon mu

Selam benim güzel topiğim ve seksü, akıllı , dürüst, geyik arkadaşlarım

keyifler yerinde mi ? Sabahtan beri yine teldeyim aleda, beste, dender, nlglpd,kezban, vs çenem yoruldu

bi keyifliyim bi keyifliyim Allah bozmasın kem gözlerden kötü nefislerden korusun hepimizi Allahım

hadin bi buluşma yine ayarlayalım 2.lafın belini kıralım dedikodu birikti

C11 bu ogltkn düğüne gelirse ben gelmem hiiiiiiç sevmem kendisini nedeni ise çok zayıf olması

düğüne ne getirelim 1.çeyrek az olur bilezikte çok

Saadetyağmuru canım özel mesajını mesaj kutum dolu olduğu için alamamışım temizledim gönder bekliyorum

Büyük Beyinler Fikirleri Tartışır,Sıradan Beyinler Olayları...

KÜÇÜK BEYİNLER İNSANLARI TARTIŞIR

Eleanor Roosevelt

C11 bu ogltkn düğüne gelirse ben gelmem hiiiiiiç sevmem kendisini nedeni ise çok zayıf olması

düğüne ne getirelim 1.çeyrek az olur bilezikte çok

ucuz yollu olur diye aklıma ne geldi biilyon mu (tekirdağlıyım, cebimde akrebim var biliyon) hepimiz toplanıp bi bilezik alalım bari, takdimi de sen yaparsın, elebaşı olaraktan

ucuz yollu olur diye aklıma ne geldi biilyon mu (tekirdağlıyım, cebimde akrebim var biliyon) hepimiz toplanıp bi bilezik alalım bari, takdimi de sen yaparsın, elebaşı olaraktan

benim adımı çıkardınız elebaşı diye biz takımız baş kıç yok bizde

bilezik 14.ayar hediyelik olur bende para kalmadı neredeyse arabayı satacağım burun ameliyatı için yardım kampanyası başlatın benim için

selam vermeden laf çarpmışım

selam güzeller güzeli
ince belli
dik memeli
seviyom seni

buluşma ayarlayalım da; yaz gelmeden yapalım. çok kalabalık olduk, yaz gelince hepimizi bir arada toplayamayız, herkes yazlık tatil gezme moduna girecek. sıcaklar basmadan, bahar tadında hep birlikte bi kahvaltı yapalım. nldglp de pıt pıt sarma sarıp, pıt pıt mantı kessin toplantı için. pire hanımlığın hakkını versin beste de içli köfteleri hazır etsin, bu kez affetmem ona göre

selam kızlar

nldglp,ne becerikli hatunsun ya maşallah sana. ben hayatımda bir kere bile mantı açmadım yaprak sarması yapmadım bende çok beceriksizmişim galiba seni tebrik ediyorum

bende hafta sonu çıkartayım buzluktan mantıyı çıkarıp pişireyim bari benimkiside ev mantısı ama tabi ben yapmadım

ausencia geçmiş olsun canım,inşallah kolaylıkla atlatırsın ameliyatını

Son düzenleme:
Kartopum bu çete benim sizin çeteyle buluşmamı pek bi kıskanmış en kısa zamanda tekrarını yapalım

şimdide sırada burun ameliyatımı var bu estetikte dövme yaptırmak gibi birşey herhal????? yaptırdıkça yaptırasın geliyor,alışkanlık yapıyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…