saol canımmmm tşkür edriimm evet burun zor iş yaa kolay değillll
yani kızlar ben jelessec i çok içten buldummm sizlerle tanışmak nasip olmadı ama gerçi bende çocuktan başımı alamadım arkamı dönsem parka tüyüyoooo peşinde koş koşşş birazda rahatsızdım halim yoktu sesim kısıkkkk :))))) yani kısacaa sevdim seni gızz jelesecccccc
ogltkn kıss sen estetik olmadınmıı yoksaaa hiiiiiçççççççç
jeleseci sevmeyen ölsün beeeee
şakayı kaldırır, esprinin alasını yapar, güler yüzlü, güzel kalplidir, bi tanedir
daha ne problemler var bi bilsen
yaş, kilo, burun, bacak, ayak parmaaaa
daha ne problemler var bi bilsen
yaş, kilo, burun, bacak, ayak parmaaaa
ogltkn kıss sen estetik olmadınmıı yoksaaa hiiiiiçççççççç
Kim ogltkln mi
Onda bi sarkık meme vardı ramazan bidesi gibi idi toplattı
kııııııııızzzz herşeiii anladımdaa ayakk parmaaaııııııı noluuyooo heeeeeeeeeeePPPPPP
Kim ogltkln mi
Onda bi sarkık meme vardı ramazan bidesi gibi idi toplattı
valla doğru lafa ne denir taş gibisin maşallah,hatta genç kız gibi2 çocuk annesi demez sana kimse,yüz güzelliğinde ayrı tabi.
ama en önemlisi içinizin güzelliği,domestosla aklanmış gibisiniz arkadaşlar hepiniz. bunu içten söylüyorum özellikle belirteyim dalga geçiyorum sanmayın
Zafey bu arkadaş aşırı kıskanç benide çekemezmemelerimi kıskanır karnımı kıskanır ayak parmağımı gördü bak onu bile kıskanmış
wwwwuuuuuuu çok sertttttttttt
aboooooow ne güzel yazmışsın utandım ciddendomestosla temizlenmiş gibiyiz hepimiz cidden kimse için kötülük fesatlık düşünmüyoruz yerim seni gülen surat kartopum senin miniğin suratı geldi bak gözümün önüne anası gibi oda hep gülüyor
ah zeyefim ahh
herşeyi iyi hoşturda, şu çenesi yokmu
beste, en son doktor görüşmesinde jelesecin yanındaydı ve doktora "ameliyatta mümkünse çenesini de dikin" dedidüşünki ne çene var arkadaşta
hiç de ramazan pidesi gibi değildi memelerim...iri ve seksüüüü idiben küçük sevdiğim için oldum ameliyatı, yoksa belime kadar indiklerinden dolayı değil
ayyy burasıda bizim topik gibi ziyaretçiye boğulduuuuuu
hem whuuuuu çok sert deyip, hem de beğen yapmak var mı ulennnnnn
kurban senin o dolma parmaklarına
lahana dolması gibi olmuşlardı hastanede
evet o yönü bana çekmiş ikimizde gülen surat
benim çenemde ne var loooo
telde millet kuyrukta benle konuşabilmek için
beste nankör pisilik adamın yanında beni ezikledi
öncesi foton elimde herkese gönderirim bak şimdi özelden
evet o yönü bana çekmiş ikimizde gülen surat
ogltknn kıss seni çok miraakkk ettimmmmm şimdikk recaa etsndee jelesec bacı yayınlasaaaaaaaa resmii :))
aman beni fotoyla mı tehdit ediyon, hatırlarsan ben kendi ellerimle dağıttım sanal alemekartopum hepsi senin içindi senin için pideleri tereyağlayıp koydum milletin önüne:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?