kız kaç da yatıyor senin maymunbu saatte ne oyunu çoktan sütünü içmiş hikayesi okunmuş uykuya dalmış olmalıydı anası gibi gece kuşumu
Öğlen uyumadıysa 9 da uyur , ama bugün gibi akşam üstü 4 de sızıp 6 da kalktıysa , başımda canavar
Şimdi süt içiyor zaten , yatağa doğru yolcu beş dakkaya
Nerde beee eski aus , sabah ışıklarını görmeden uyumazdık , şimdi 2 dedin mi uykuya
ben banyoda yemekten sonra el yüz yıkarken oda dışarıda yatak odasında bulduğu pudra kutusunu sallaya sallaya bütün evi halletmiş. ve tabi kendide kardan adama dönmüştü saç baş kirpik bembeyaz. ama şaşkınlıkla o halinin fotosunu çekmeden biraz yüzünü falan silmiştim sonra aklıma geldi foto çekmek. tabi ben jillian yerine halı ve yer sildimbu arada ev temizliğide çıkmış oldu aradan.
Nerde beee eski aus , sabah ışıklarını görmeden uyumazdık , şimdi 2 dedin mi uykuya
ben banyoda yemekten sonra el yüz yıkarken oda dışarıda yatak odasında bulduğu pudra kutusunu sallaya sallaya bütün evi halletmiş. ve tabi kendide kardan adama dönmüştü saç baş kirpik bembeyaz. ama şaşkınlıkla o halinin fotosunu çekmeden biraz yüzünü falan silmiştim sonra aklıma geldi foto çekmek. tabi ben jillian yerine halı ve yer sildimbu arada ev temizliğide çıkmış oldu aradan.
kız yerim ben onuhadi sporunu yapmış oldun :))) her yönden avantajlısın temizlikçi parasından yırttın
yeseydin onu pudralı pudralı
Günaydın sinsilik fesatlık nedir bilmeyen gönlü pürü pak olan saz ekibim
seviyorum hepinizi
ahhhh be kartopum, şu an yüzümün halini bi görsen, senin için acıma duygumdan kırış buruş oldu vallaemekçi kardeşim benim.
edepsiz sıpa, nassı dökmüş len o pudraları halının üstüne, dökmemiş, kaplama yapmış resmenkim bilir nassı da mutludur o an, kim bilir nasıl da gülüyordur o güzel gülüşüylee
kız yerim ben onuHadi sporunu yapmış oldun :))) her yönden avantajlısın temizlikçi parasından yırttın
yeseydin onu pudralı pudralı
kıs ben senin şu "her zaman bardağa dolu tarafından bakma" politikanı yerim ulennnnnnn !!
kaptopum, yapmadığın anladım zati. yapsan mutlaka beni arardın (saydırmak için)
valla zevkten dört köşe olmuştu,gözleri ışıl ışıl parlıyordu seviçten saçlarının dibine kadar hertarafı pudralıydı,ençokta kendime şaşırdım nasıl bu kadar sakin kalabildim diye,herhalde onun mutlu hali beni sakin tuttu.
bende diyorumki banyoda kendi kendime nekadr gülsüyu kokuyor burası bakıcı banyodaki gülsüyunu bir yere falanmı döktü acaba,banyo birden buram buram gül suyu kokmaya başladı,(ben burağı gül suyu ile siliyorum osebeple banyoda devamlı gülsuyu bulunuyor) ama banyonun kapısını acmamla benkokunun sebebi belli oldu GÜL KOKULU PUDRA
Misss gibi yapmis evi daha ne istiyon annesi... benim ufak sipa da sut dokerdi her yere sonra da cip cip oynardi... hos hala yapiyo...
MEleklerim hepinize benden kocaman bir öpücükHava kasvetli,gri ama havamız iyi maşallah Ben şimdi hemen bi okiim yazdıklarınızı.İlk olarak bugün MEme küçültme topiğimize yazdım.Ay çok severim orayı bizi buluşturup,kaynaştırıp bugünlere getirdiği için.
valla zevkten dört köşe olmuştu,gözleri ışıl ışıl parlıyordu seviçten saçlarının dibine kadar hertarafı pudralıydı,ençokta kendime şaşırdım nasıl bu kadar sakin kalabildim diye,herhalde onun mutlu hali beni sakin tuttu.
bende diyorumki banyoda kendi kendime nekadr gülsüyu kokuyor burası bakıcı banyodaki gülsüyunu bir yere falanmı döktü acaba,banyo birden buram buram gül suyu kokmaya başladı,(ben burağı gül suyu ile siliyorum osebeple banyoda devamlı gülsuyu bulunuyor) ama banyonun kapısını acmamla benkokunun sebebi belli oldu GÜL KOKULU PUDRA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?