Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

kız kaç da yatıyor senin maymun bu saatte ne oyunu çoktan sütünü içmiş hikayesi okunmuş uykuya dalmış olmalıydı anası gibi gece kuşumu

Öğlen uyumadıysa 9 da uyur , ama bugün gibi akşam üstü 4 de sızıp 6 da kalktıysa , başımda canavar

Şimdi süt içiyor zaten , yatağa doğru yolcu beş dakkaya

Nerde beee eski aus , sabah ışıklarını görmeden uyumazdık , şimdi 2 dedin mi uykuya

şekerleme yaptı demek geç saatte öp canavarı benim için tatlı uykuları olsun sabah enerji dolu kalsın

cidden ausu ya neydi sizin geyik sabaha kadar muhabbet ben diyordum nasıl bunlar dayanıyor uykusuzluğa

günaydın kızlar

ogülü ben yine yapamadım, jillianı bilgisayara yükledim ama eşim eve geç geldiği için oğlanla uğraşmaktan vakit kalmadı. ama onun yerine oğlum sayesinde başka bir şey yapmak zorunda kaldım

ben banyoda yemekten sonra el yüz yıkarken oda dışarıda yatak odasında bulduğu pudra kutusunu sallaya sallaya bütün evi halletmiş. ve tabi kendide kardan adama dönmüştü saç baş kirpik bembeyaz. ama şaşkınlıkla o halinin fotosunu çekmeden biraz yüzünü falan silmiştim sonra aklıma geldi foto çekmek. tabi ben jillian yerine halı ve yer sildim bu arada ev temizliğide çıkmış oldu aradan.

kız yerim ben onu hadi sporunu yapmış oldun :))) her yönden avantajlısın temizlikçi parasından yırttın

yeseydin onu pudralı pudralı

Günaydın sinsilik fesatlık nedir bilmeyen gönlü pürü pak olan saz ekibim

seviyorum hepinizi

ahhhh be kartopum, şu an yüzümün halini bi görsen, senin için acıma duygumdan kırış buruş oldu valla emekçi kardeşim benim.
edepsiz sıpa, nassı dökmüş len o pudraları halının üstüne, dökmemiş, kaplama yapmış resmen kim bilir nassı da mutludur o an, kim bilir nasıl da gülüyordur o güzel gülüşüylee

kız yerim ben onu hadi sporunu yapmış oldun :))) her yönden avantajlısın temizlikçi parasından yırttın

yeseydin onu pudralı pudralı

kıs ben senin şu "her zaman bardağa dolu tarafından bakma" politikanı yerim ulennnnnnn !!

kaptopum, yapmadığın anladım zati. yapsan mutlaka beni arardın (saydırmak için)

valla zevkten dört köşe olmuştu,gözleri ışıl ışıl parlıyordu seviçten saçlarının dibine kadar hertarafı pudralıydı,ençokta kendime şaşırdım nasıl bu kadar sakin kalabildim diye,herhalde onun mutlu hali beni sakin tuttu.

bende diyorumki banyoda kendi kendime nekadr gülsüyu kokuyor burası bakıcı banyodaki gülsüyunu bir yere falanmı döktü acaba,banyo birden buram buram gül suyu kokmaya başladı,(ben burağı gül suyu ile siliyorum osebeple banyoda devamlı gülsuyu bulunuyor) ama banyonun kapısını acmamla ben kokunun sebebi belli oldu GÜL KOKULU PUDRA

kıs ben senin şu "her zaman bardağa dolu tarafından bakma" politikanı yerim ulennnnnnn !!

kaptopum, yapmadığın anladım zati. yapsan mutlaka beni arardın (saydırmak için)

Hayata güzel bakarım bana güzellikler getirsin diye olan olmuş artık dermansız dert vermesin

ahahhahhahah ben aramıştım mesela

MEleklerim hepinize benden kocaman bir öpücük Hava kasvetli,gri ama havamız iyi maşallah Ben şimdi hemen bi okiim yazdıklarınızı.İlk olarak bugün MEme küçültme topiğimize yazdım.Ay çok severim orayı bizi buluşturup,kaynaştırıp bugünlere getirdiği için.

Ay çok güldüüümmm gurba a a aneeyyy onun pudra döken ellerine Ohh mis yapmış evinizi işte daha ne istiyonuz?

Misss gibi yapmis evi daha ne istiyon annesi... benim ufak sipa da sut dokerdi her yere sonra da cip cip oynardi... hos hala yapiyo...

Havamız hep iyi looo bizim ....hayat bize güzel, seviyor çok kişi tarafından da seviliyoruz hem sanalda hemide gerçek hayatta

iyi yapmışsın bende sabah yazdım :)) çok özelden yazan var niye oraya yazmıyorsunuz diye biz yazmayınca insanlar çekildi yazalım arada benimde ilk göz ağrım orası

Son düzenleme:

canım benim gülen suratım hep o bebek arabasını sürerken dönüp arkaya bana gülüşü gözümün önünde

gül kokulu pudra oh mis olmuş ev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…