Valla canim nasil anlatsam bende 5 yillik evliyim severek evlendik ve ben basta hic istememistim hatta dunyada bi sen bi ben kalsam yine de olmaz demistim ama beni sevme seklini sevdim sonra kabul ettim evlendik. Yani ilgisiz evet onceden gozumden ses tonumdan uzuldugumu anlayan adam hic biseyden anlamiyo. Isi gucu oyunda degil uyusun sadece. Evlendigimiz gun demisti ki gel film izleyelim. Kaldirdi beni uzandik film izliyoruz salonda orada 15 dkda uyudu filmi tek izledim. Sonra kizdigimda bana dedi ki ayy fok yorulmusum ondan. Dogal karsilamistim ancak nasil bir yorgunluksa 5 yildir uyuyi adam. Ha koltuktaki kirlent ha o. 5 yildir konus konus bende biktim. Eh haliyke uyurken sohbette zor oluyoMerhaba arkadaşlar eşimle 11 senelik evliyiz severek evlendik sorun şu ki eşim çok soğuk ilgisiz yani bana karşı değil artık bunu kabul ettim karakteri bu pek konuşmaz bişey söyleyince duymaz oturup iki kelime sohbet edemeyiz merak etmez kıskanmaz yani şu an evde çalışmıyor bütün gün internet telefon televizyon oyun oynuyo falan böyle takılıyo artık çok sıkıldım yani sorması ayıp bi gününüz nasıl geçiyo eşinizle sohbet edebiliyomusunuz ben ailemde böyle görmedim yani ne yapmam gerekiyor acaba çok sıkılıyorum
Tamda kahve içiyordum haaaM MrsDelfinoelektra
Okuyunda neye sürüklendiğinizi anlayın.
Cledyana ile Ben de kahvemizi höpürdetelim.
Merhaba arkadaşlar eşimle 11 senelik evliyiz severek evlendik sorun şu ki eşim çok soğuk ilgisiz yani bana karşı değil artık bunu kabul ettim karakteri bu pek konuşmaz bişey söyleyince duymaz oturup iki kelime sohbet edemeyiz merak etmez kıskanmaz yani şu an evde çalışmıyor bütün gün internet telefon televizyon oyun oynuyo falan böyle takılıyo artık çok sıkıldım yani sorması ayıp bi gününüz nasıl geçiyo eşinizle sohbet edebiliyomusunuz ben ailemde böyle görmedim yani ne yapmam gerekiyor acaba çok sıkılıyorum
Evlenmeden once nasildi?Merhaba arkadaşlar eşimle 11 senelik evliyiz severek evlendik sorun şu ki eşim çok soğuk ilgisiz yani bana karşı değil artık bunu kabul ettim karakteri bu pek konuşmaz bişey söyleyince duymaz oturup iki kelime sohbet edemeyiz merak etmez kıskanmaz yani şu an evde çalışmıyor bütün gün internet telefon televizyon oyun oynuyo falan böyle takılıyo artık çok sıkıldım yani sorması ayıp bi gününüz nasıl geçiyo eşinizle sohbet edebiliyomusunuz ben ailemde böyle görmedim yani ne yapmam gerekiyor acaba çok sıkılıyorum
Valla şu konuları okudukça evlilikten soğuyorum.Gözümün önünde geleceğim beliriyor: Kanepede horlayan bir koca ve başında dikilip kalkması için ayağımla dürtükleyen bir ben.Hiç evlenmemek daha mı iyi diye düşünmüyor değilim.
Önceden de böyleydi canım arada çok sinir olsam da bi şekilde takmamaya çalışıyodum ama en azından çalışıyodu her dakika bir arada olmadığımızdan bu kadar sorun olmuyoduMizacı öyleyse siz de kendinize farklı uğraşlar bulun kafa dağıtın. 11 yıldan sonra mı sıkılmaya başladınız. Problem etmeyin pandemi sürecinde herkes sıkıntı yaşıyor. Süper sosyal rehber bir arkadaşım var üç ay sonra görüştük artık insanlarla nasıl konuşacağımı unuttum dedi
Yaa inan ben evlilikten korkan bi insandim bana ha bire ornek bi es ve baba olacagim goreceksin. Biz farkli olacagiz kliseleri yapiyordu. Ama ne oldu sonuc ayni :) bebegimizde oldu evet ornek bi baba simdi hakkini yiyemem. Cocuga uykuyu baya bi iyi ogrettiValla şu konuları okudukça evlilikten soğuyorum.Gözümün önünde geleceğim beliriyor: Kanepede horlayan bir koca ve başında dikilip kalkması için ayağımla dürtükleyen bir ben.Hiç evlenmemek daha mı iyi diye düşünmüyor değilim.
Evet en başından böyleydiEğer tanıştığınızdan beri böyleyse karakteri budur sonradan olduysa size karşı ilgisi bitmiş olabilir
Yani buna yakın bi şekildiEvlenmeden once nasildi?
O zaman bilerek evlenmişsiniz bence alın karşınıza konuşun.Bu iletişimsizliğin Canınızı sıktığını,böyle bir evlilik istemediğinizi söyleyin.Sizi seviyorsa davranışlarını düzeltir birazEvet en başından böyleydi
Anladim. Üzücü cidden ama bilerek kabul etmissiniz. Siz biraz harekete gecirmeye calisiyor musunuz? Yani gel acik havada iki yuruyus yapalim, sahilde oturup simit yiyelim falan. Tepkisi ne oluyor boyle seylere?Yani buna yakın bi şekildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?