Bütün evlilikler böyle mi ?

Başından beri böyle miydi bilmiyorum ama haklısıniz sıkılmakta.

Kendi kendinize vakit geçirmek için birşeyler bulabilirsiniz evet ama eşimizle sohbet edip, beraber vakit geçirmeyeceksek evliliğin ne anlamı var.

Konuşmayı denediniz mi eşinizle, ne diyor? Siz birşeyler teklif etseniz, şunu yapalım bunu yapalım diye kabul ediyor mu?

Her evlilik böyle değil. Yıllar geçtikçe, çocuklar olunca konuşacak daha çok konu oluyor, bizde öyle oldu en azından.

Son düzenleme:
Bayılır hemen koşar gelir yani hizmet edilsin ona yok demez çok nadir de olsa o da yapar çağırır ama elde telefon yani iki kelime konuşma yok

Dediği ne konuşacağız yani böyle değişik

Bayılır hemen koşar gelir yani hizmet edilsin ona yok demez çok nadir de olsa o da yapar çağırır ama elde telefon yani iki kelime konuşma yok
Peki arkadaşlarıyla dışarı çıkma huyu falan var mı ? Akşamları mesela çıkar mı ?

Anladim. Üzücü cidden ama bilerek kabul etmissiniz. Siz biraz harekete gecirmeye calisiyor musunuz? Yani gel acik havada iki yuruyus yapalim, sahilde oturup simit yiyelim falan. Tepkisi ne oluyor boyle seylere?
Çok uğraşıyorum canım yani ama hep ben uğraşıyorum sorun bu ben şikayet etmeyeyim hep güleryüzlü olup söylenmeyeyim sorun yok yani ona göre ben yaklaşınca hayır demez ama yani artık hep ben çabalamaktan sıkıldım

Hiç çıkmaz çok nadir hatta artık ben sıkılıyorum evde oturmasından ama bayılır evde oturmaya
Eğer sık çıkıyorsa başka biri mi var falan diyecektim ama belli ki o da yok.İlginç bir durum bence bu Adamın karakteri böyle şu saatten sonra düzeltilebileceğini sanmıyorum

4-5 seneden sonra bizde de başladı bu "Muhabbet sohbet etmiyoruz yea" olayı sanırım bi 2-3 senedir adam akıllı oturup da teke tek sohbet etmedik.
Konuşacak ortak noktamız da pek yok gerçi, geçenlerde bi sohbet edeyim dedim maksat bi çeşit olsun, nasıl sıkıcı nasıl içimi baydı adam yine. Konuşmayınca en azından daha zeki-çekici geliyor gözüme. Konuşmasınlar bence.

15 senelık evlıyım benımkıde aynı böyle

sokakta konuşan arabada konuşup gülen erkeklere imreniyorum bildiğin kıskanıyorum o kadınları ,

ama başka kötü huyu varmı dersen yok , oyüzden alıştım artık , türkcellilerle sınızsız fatura ödüyorum

hiç konuşmasamda kızkardeşimle tlf açık kalır snaki karşımda gibi , oyle teselli ediyorum kendimi

Insanin yasam enerjisini somurur boylesi. Ciddi ciddi konus. Olmuyorsa kendi yolunu ciz. Tek basina daha mutlu olursun en azindan. Sikayet etme, hep guleryuzlu ol ohhh ne ala ama kendisi hicbir sey yapmasin. Hic olmasin daha iyi o zaman.

Aynen canım yani ben artık merak ediyorum ne konuşuyor bu insanlar yani muhtemelen sıradan şeyler ama biz niye konuşamıyoruz bişey dedim mi de asabi hemen parlar zaten

Valla canım her yöntemi denedim yani huy demek değişmiyor önceden sinir oluyodum ama bi şekilde görmezden gelip bişey yokmuş gibi davranmaya çalışıyodum ama şu bi kaç aydır evde olduğu için iyice batmaya başladı

Aynen canım yani ben artık merak ediyorum ne konuşuyor bu insanlar yani muhtemelen sıradan şeyler ama biz niye konuşamıyoruz bişey dedim mi de asabi hemen parlar zaten

benım ki asabide değil , sakin bir insandır

ama bende kendi kendime düşünüyorum bir konu açayım da konuşalım diyeee

düşün düşün birşey bulamıyorum bende vazgeçiyorum

gerçekten ne konuşuyorlar çok merak ediyorum

Sen böyle "Telefonda whtspta konuşmak gülüşmek" dedin de bi bakayım dedim bizim whtspp sohbetlerine, bundan ibaret çoğu bak:

İsyanı görüyor musun, evde iş bırakma eylemi yapıyormuşum geçen ay. Sohbet de tek taraflı

geçen annesigildeyiz kendi balkonda siğara içiyor bende annesi babasıyla konuşuyorum daha dogrusu dinliyorum ,

sonra balkona çıktım yaa geçsene içeri birazda sen konuş senın anan baban dedim ,

yaa ne konuşacam aşkım yaaaa dedi , artık gerisini sen düşün

bizim de aynen böyle canım ya

Bu soruya cevap verirsem antipatik olurum, linç çekemiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…