Bütün evlilikler böyle mi ?

Evliliğin basından beri böyleymis yani adamın karakteri bu,siz de o adama aşık olmuşsunuz,onunla evlenmişsiniz.Değişmesi zaten imkansız ve gerek de yok.Cünkü en basında kabullenmişsiniz

Evliliğin basından beri böyleymis yani adamın karakteri bu,siz de o adama aşık olmuşsunuz,onunla evlenmişsiniz.Değişmesi zaten imkansız ve gerek de yok.Cünkü en basında kabullenmişsiniz
Yani canım o zaman farklı şehirlerdeydik çok fazla görüşemiyoduk sonuçta aynı evde olmak daha farklı bu kadar da olacağını tahmin etmiyodum

Evlenince farklı bir boyuta mı atlıyor bu kocalar?
Evlenmeden önce nasıldı ?

Yani buna yakın bi şekildi
bu mesajı görmeden yazmışım. Evet bile bile lades demişsiniz. Yeni evleneceklere duyuru;
1. Adamı değiştirmeye çalışmayın. Evlenince düzelir dediğiniz adamlar daha kötü oluyor
3. Nişanlıyken daha ailesiyle sizin aranızda denge kuramayan kocalar evlenince anna kuzusu oluyor
4. zaten anne kuzusu biriyle birlikteyseniz koşarak uzaklaşın

5. Ev ev üstüne olmaz. Kısa süre birlik oturalım para biriktirip ev alırız diyen erkeğe sakın güvenmeyin sonunda kendinizi baba evinde bulursunuz.

Eğer sık çıkıyorsa başka biri mi var falan diyecektim ama belli ki o da yok.İlginç bir durum bence bu Adamın karakteri böyle şu saatten sonra düzeltilebileceğini sanmıyorum
Ya telefonu hep ortada mesela o uyurken bakarım falan hiç bişey yok bi yere gitmek istese illa beraber ailecek gidelim der ama mesela çok rahat merak etmez kıskanmaz yani beni sinir ediyor

Ya telefonu hep ortada mesela o uyurken bakarım falan hiç bişey yok bi yere gitmek istese illa beraber ailecek gidelim der ama mesela çok rahat merak etmez kıskanmaz yani beni sinir ediyor
Niye kıskansın ki kıskanması için kıskandıracak bir şeyler yapmanız gerekir.Mesela karşına geçip telefona bakarak bir iki kahkaha patlatsanız belki şöyle bir silkelenir benim ki elden gidiyor mu yoksa der mi acaba

Yani bana çok güveniyomuş öyle diyo tamam da insan yine bi acaba demez mi

Biri de bi taktik versin arkadaşlar ya şöyle yap böyle yap şunu söyle yani ben artık ne yapacağımı şaşırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…