diyecek söz bulamadım, ne desem teselli olmayacak biliyorum.
allah en kısa zamanda sağlıklı, hayırlı, ömürlü evlat nasip etsin.
rol yapma, acını içine atma, acını yaşa. yoksa daha kötü olursun.
bir bebeği kaybetmek nedir biliyorum, seninki çok daha zor. allahım sana sabır versin.
Allah sabır versin canım,diyecek bişey bulamadım.
öncelikle başın sağolsun Allah sabır versin. ben de 31 haftalık bebeğimi kaybettim 5 ay önce. önceleri iyiydim ama gün geçtikçe kötüleşmeye başladım hemen psikoloğa gittim .ben de aynen senin gibi kimsenin yanında ağlamamıştım herkes beni çok iyi sanıyordu .psikolog şimdi acımı yaşayamadığım için gecikmiş yas yaşadığımı söylüyor .keşke ilk zamanlarda güçlü gözükmeye ,hiçbirşey yokmuş gibi gözükmeye çalışmasaymışım. iyi değilsen insanlara iyi değilim de ,ağlamak istiyorsan kendini tutma nasıl hissediyorsan öyle davran .hem toparlanıp biran önce bebeklerimize kavuşmamız gerek o yüzden yasını yaşayıp bitirip yeni yola daha sağlıklı başlahemen konuya gireyim.ikizlerim 20 ve 21 haftalıkken dogum yaptım ama bebeklerim yaşama 50 günoldu aklıma gelınce cıldıracakmışım gibi oluyor.herkese iyi oldugumu söylüyorum.içim çok acıyo dertleşmeye ihtiyacım var
hemen konuya gireyim.ikizlerim 20 ve 21 haftalıkken dogum yaptım ama bebeklerim yaşama 50 günoldu aklıma gelınce cıldıracakmışım gibi oluyor.herkese iyi oldugumu söylüyorum.içim çok acıyo dertleşmeye ihtiyacım var
öncelikle başın sağolsun Allah sabır versin. ben de 31 haftalık bebeğimi kaybettim 5 ay önce. önceleri iyiydim ama gün geçtikçe kötüleşmeye başladım hemen psikoloğa gittim .ben de aynen senin gibi kimsenin yanında ağlamamıştım herkes beni çok iyi sanıyordu .psikolog şimdi acımı yaşayamadığım için gecikmiş yas yaşadığımı söylüyor .keşke ilk zamanlarda güçlü gözükmeye ,hiçbirşey yokmuş gibi gözükmeye çalışmasaymışım. iyi değilsen insanlara iyi değilim de ,ağlamak istiyorsan kendini tutma nasıl hissediyorsan öyle davran .hem toparlanıp biran önce bebeklerimize kavuşmamız gerek o yüzden yasını yaşayıp bitirip yeni yola daha sağlıklı başla
hemen konuya gireyim.ikizlerim 20 ve 21 haftalıkken dogum yaptım ama bebeklerim yaşama 50 günoldu aklıma gelınce cıldıracakmışım gibi oluyor.herkese iyi oldugumu söylüyorum.içim çok acıyo dertleşmeye ihtiyacım var
teselli edecek birşey yazamam malesef hiç bir söz teselli edemez biliyorum. tek dileğim Allah sabır versin bugün kandil hem Rabbim acını dindirsin. Asla unutulmuyor ama zaman tek çare zamanla acın azalacak alışılacak ama tabi unutulmuyor. Allahın bir lütfu insanlara unutmak alışmak yoksa yaşanmaz. etrafındakileri kafana takma vaktin oldukça buraya gel burası sana iyi gelecektir bence.. hepimize iyi geldi çünkü burada herkesin derdi aynı seni en iyi burdakiler anlar... etrafındakiler bilemez karnında olması gerekirken bebeğim şimdi nerde diye düşündüğünde ne hissettiğini... dua et iyi gelecektir başka çare yok. meleklerimiz cennette beraber oyun oynuyorlar ben hep bunu düşünüyorum mutlu oluyorum...en kısa zamanda toparlanıp yeniden hamile kalır ve bebeğine sağlıkla kavuşursun inşallah...konuşmak istersen biz buradayız...
Allah sabır versin cnm hepimize çok zor gerçekten yaşayan biliyor..bende yaşadım 3 ay önce kaybettim bebeğimi..hala içimde yaşıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?