amın cnm cok saol insl hic biriniz bunlari yasamazAllah sabır versin canım..
Bu gece Berat gecesi. 1 sene de olacaklar kaderimize yazılırmış.
Çok çok dua et canım..
Rabbim hepimizin duasını kabul etsin.
cok saol cnm.hayırlı olsun inşallah bebişlerini kucagına sağ salim alrsın.sana bir tavsiyem var bol su ic ikizlerde bu dahada önemli heleki 3.ayından sonracnm allahım sabır versin diyecek söz yok rabbimin takdiri. bende ikizlerime hamileyim bunları okudukça çok üzülüyorum. rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. benim akrabam olan biriside aynı ikizleirni kaybetmişti halada mezarlarına gidip ağlarlar ama daha sonra bir kızları oldu maşallah o kdara tatlı ki. tabiki diğerleirnin acısı kalır ama sen çokda fazla üzme kendini rabbim böyle uygun görmüş diyelim. bol bol dua et. anne çok ağlarsa bebişler rüyasına gelmezmiş annemizi çok üzüyoruz biz diye onlarda üzülürmüşler. sen sabret mevlam mükafatını elbet gönderir.
saol cnm.cok sevindim insallah ALLAHIM bebişini kazasız belasız kucagına almaya nasıp ederbende gecen sene agustosun 16 sında 21+4 günlük bebegimi enfeksiyon yüzünden sancım başladı ve sağlıklı bebegimi kaybettim =( Allaha şükür bugün hamile oldugumu ögrendim hem berat gecesi hemde 2. evlilik yıldönümümüz. çok zor zamanlar geçirdim üzüntüden yumurtalıklarımda 22 yasında olmama ragmen yaslanma oldu aylarca ilaçlarla uyudum ama Rabbim bu mübarek günde yüzümü güldürdü . En kısa zaman inşallah Hayırlısıyla evlat sahibi olursun seni çooook iyi anlıyorum kim nedese boş
saol cnm.cok sevindim insallah ALLAHIM bebişini kazasız belasız kucagına almaya nasıp eder
allah sabır versin canım....
kim ne dese boş işte şu anda...
sen neden erken doğum yaptın .. ve benden sana tavsiye kimseye güçlü görünmek zorunda değilsin bende saçma sapan kendi kendime gurur yaptım bebenim bebegim nasıl ölür diye ama Allah verdiği gibi almasını da biliyor Allah verdi Allah aldı üzüntünü yaşa içine atma atarsan bu üzüntüden kurtulamazsın
saol cnm.cok haklısınöncelikle başın sağolsun Allah sabır versin. ben de 31 haftalık bebeğimi kaybettim 5 ay önce. önceleri iyiydim ama gün geçtikçe kötüleşmeye başladım hemen psikoloğa gittim .ben de aynen senin gibi kimsenin yanında ağlamamıştım herkes beni çok iyi sanıyordu .psikolog şimdi acımı yaşayamadığım için gecikmiş yas yaşadığımı söylüyor .keşke ilk zamanlarda güçlü gözükmeye ,hiçbirşey yokmuş gibi gözükmeye çalışmasaymışım. iyi değilsen insanlara iyi değilim de ,ağlamak istiyorsan kendini tutma nasıl hissediyorsan öyle davran .hem toparlanıp biran önce bebeklerimize kavuşmamız gerek o yüzden yasını yaşayıp bitirip yeni yola daha sağlıklı başla
saol cnm normal yolla hamile kaldimcanım benim inşallah şefaatçin olurlar..
eger normal yolla gebe kaldın ise mevlam aratmaz tez zamanda gebe kalırsın..
,eger tüp bebekse kısmetten ötesi pek olmuyor sen topla kendini dr la konuş bi daha kendini hazır hissettiğinde denersin ..
Bende oyleydim ama herkes aglama dese de ben hep agladim, istedigim gibi davrandim, ama asla isyan etmedim. Herkes bana aglama allahin zoruna gidecek, bir az guclu ol diyordu ama ben kimseyi dinlemiyordum, ve agliyordum, onlara bana aglama demeyin ben aglamazsam deliririm, kafayi yerim diyordum. gercekden de 2 ay hergun agladim, ve bana en cok yardim eden seyler bunlar oldu. 1. bir gunluk tutdum, kimseye ama hickimseye soyleyemedigim seyleri yazdim. oglumla dertlesdim, konusdum icimdekileri anlatdim ve her yazidgimda doya doya agladim. 2. Burasi, burasi ve buradakier gercekden bana cok ama cok yardimci oldu. Allah hepinizden razi olsun. Keske boyle bir yerde karsilasmasaydik , ve sizde benle ayni aciiyi paylasmasaydiniz diyorum, ama gercekden okudugum her bir hikaye, yazidigniz her bir cumle, ve destek msjlariniz cok ama cok iyi geldi bana. Hem en onemlisi insan bu durumdayken sanki bir tuaf oluyor, surekli ondan konusmak istiyor, ve etrafindakilere haliyle skiliyor, ve artik seni dinlememey basliyor, ve sende neden herkes unutdu normal hayatina dondu diye kiriliyorsun. Ama aslinda bu o kadar normalki, bunu yasayan sensin, onlarda uzuluyorlar ama tabiki er gec herkes unutacakdir, bir tek sen yani bebegini kaybeden anne unutmaz. O yuzdende burasi bizlere iyi geliyor , cunku burda herkes ayni seyi yasadi, bizi bizden baskasi daha iyi taniyamaz, ve burda istedigimiz herseyi paylasa biliyoruz. O yuzden arkadasim isteidgin herseyi yaz, ve buraya soyleyemedikleirnide bir deftere yaz. inanki bir sure sora kendini daha iy hiss edeceksin. Ve : Anne aglama " topiginide unutma. Onu oku ve doktudugun her goz yasinin bebeginin canini nasil yaktigini anliycaksin ve kendini onun icin mutlu olmaya ve aglamamaya zorlayacaksin. Allah hepimizin yardimcisi olsun, ve bizlere guc versin, bu bir imtihandir ve biz bunu gececegiz allahin izniyle.
Bak arkadasim iyi deyilsen kimseye iyi oldugunu soyleme. istedigin gibi davran, durst ol, kimse icin kendini guclu gostermeye calisma, icnden nasil geliyorsa oyle davran. Aglamak istiyorsan agla, susmak istiyorsan sus ve kimseyler konusma, yanliz kalmak istiyorsan yanliz kal. ve en onemlisi kimseye diyemedigin sozleri bri defter ayir ve oraya yaz icini bosalt herseyi ama herseyi, neler hiss etidgini, naisl bri hayal kirkligi yasadigini, onlari nasil ozleidgiini herseyi yaz. Inan bana o zaman daha cabuk iylesirisin, tabiki simdi bir daha iylesmem diyorsun ama inanki allah guc veriyor. Ama yoo eger kendini guclu gosterecem diye skiyorsan, o zaman cok daha kotu hiss edersin. Icinden geldigi gibi davran.Bol bol dua et, ve agla ama asla isyan etme, ve neden diye sorma. Cunku nedenini biz degil yanliz o bilir. Kotu bildigimiz herbiseyin altinda asli iyi bir neden var. Allah yrdimcin olsun ve sabrini versin. Ne zaman istersen seni dinlemeye hazirim. Bende nisanin 14 de oglumu kaybetdim, ne yuzunu gordum, ne sesini duydum. En kotusude butun bunlari doktorumun hatasi yuzunden yasadim. Ama olsnu onuda allaha hevale ediyorum.
Allah sabır versin bir daha yaşatmasın
Ben başıma kötü şeyler gelince hep bir sınavda olduğumu ve bunu geçmek zorunda olduğumu hatırlatıyorum kendime.Bazı şeyler çok zor insanın içini yakıyor.Bunlardan belki de en büyüğü evlat acısı, çaresizlik...
Bunları düşünüp daha güçlü olmaya çalışın bazen bizim hayırsız olarak gördüğümüz olaylarda anlayamayacağımız bir hayır olabiliyor.Her zaman beterin beteri var bu hayatta.Çok klasik bir cümle ama buna inanmadan yaşanmıyor.Kendi yaptığı kaza yüzünden kaç yaşına gelmiş kocaman çocuklarını kaybedenler var.Hem evlat acısı hem vicdan azabı...Çocuğunu kaybedip bir daha çocuğu olmayanlar var.Allah kimseye yaşatmasın.
Çektiğimiz acılar günahlarımızdan azaltırmış.Küçücükte olsa bunlarla kendinizi avutmaya çalışın ama içinize atmayın.Tüm hastalıkların ilk sebebi bu.Size ihtiyacı olan evladınız var.Acınızı tabiki yaşayacaksınız her an insana yeni şeyler katar bu yüzden eskisi gibi olmamanız gayet normal.
Allah sabır versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?