bütün hayellerim yıkıldı

bende gecen sene agustosun 16 sında 21+4 günlük bebegimi enfeksiyon yüzünden sancım başladı ve sağlıklı bebegimi kaybettim =( Allaha şükür bugün hamile oldugumu ögrendim hem berat gecesi hemde 2. evlilik yıldönümümüz. çok zor zamanlar geçirdim üzüntüden yumurtalıklarımda 22 yasında olmama ragmen yaslanma oldu aylarca ilaçlarla uyudum ama Rabbim bu mübarek günde yüzümü güldürdü . En kısa zaman inşallah Hayırlısıyla evlat sahibi olursun seni çooook iyi anlıyorum kim nedese boş

cok saol cnm.hayırlı olsun inşallah bebişlerini kucagına sağ salim alrsın.sana bir tavsiyem var bol su ic ikizlerde bu dahada önemli heleki 3.ayından sonra

saol cnm.cok sevindim insallah ALLAHIM bebişini kazasız belasız kucagına almaya nasıp eder

saol cnm.cok sevindim insallah ALLAHIM bebişini kazasız belasız kucagına almaya nasıp eder

sen neden erken doğum yaptın .. ve benden sana tavsiye kimseye güçlü görünmek zorunda değilsin bende saçma sapan kendi kendime gurur yaptım bebenim bebegim nasıl ölür diye ama Allah verdiği gibi almasını da biliyor Allah verdi Allah aldı üzüntünü yaşa içine atma atarsan bu üzüntüden kurtulamazsın

enfeksiyon kaptim su fazla tüketmedim özel hastaneyede gidiyodum ama hic kimse birsey anlamadı cünkü suyum gelmeden bir hafta önce hastanede yatmistım

saol cnm.cok haklısın

saol cnm normal yolla hamile kaldim

imnşallah canım saol

saol cnm insanlar ben aglamaya basladıgımda aglama daha cocugun olmaz isyan etme diyorlar.ben isyan etmiyorum ki sadece aglamak istiyor ama ne söylesem boş.bende doktor yüzünden bebeklerimi kaybettim.bir bebegimin ayaklarını sadece görebildim hic aklımdan cikmiyorlar keske görseydim yavrularımı diyorum ama görmemek daha iyi.daha iyi katlanabiliyorum onları görseydim hic toparlanamazdım

Ben başıma kötü şeyler gelince hep bir sınavda olduğumu ve bunu geçmek zorunda olduğumu hatırlatıyorum kendime.Bazı şeyler çok zor insanın içini yakıyor.Bunlardan belki de en büyüğü evlat acısı, çaresizlik...
Bunları düşünüp daha güçlü olmaya çalışın bazen bizim hayırsız olarak gördüğümüz olaylarda anlayamayacağımız bir hayır olabiliyor.Her zaman beterin beteri var bu hayatta.Çok klasik bir cümle ama buna inanmadan yaşanmıyor.Kendi yaptığı kaza yüzünden kaç yaşına gelmiş kocaman çocuklarını kaybedenler var.Hem evlat acısı hem vicdan azabı...Çocuğunu kaybedip bir daha çocuğu olmayanlar var.Allah kimseye yaşatmasın.
Çektiğimiz acılar günahlarımızdan azaltırmış.Küçücükte olsa bunlarla kendinizi avutmaya çalışın ama içinize atmayın.Tüm hastalıkların ilk sebebi bu.Size ihtiyacı olan evladınız var.Acınızı tabiki yaşayacaksınız her an insana yeni şeyler katar bu yüzden eskisi gibi olmamanız gayet normal.
Allah sabır versin...

Son düzenleme:
öncelikle Allah sabırlar versin bu acının karşısında söylenecek pek söz yok aslında 2008 mayıs ayında bende ikizlerimi erken doğumlar kaybettim 24 25 haftaları arasında yaşadığımı bir ben bir Allah biliyor hastanede 15 gün yattım bi gayret olmadı 15 gün artık yutkunamıyordum artık düğüm düğüm birde çıkarken haberim yok sakinleştirici yapmışlar tıkandım ama eve adımı attığım anda bittim hzırladığım odanın önünden geçemiyordum eşim bana ben ona kıymaıyorduk bakmaya başlıyorduk ağlamaya hüngür hüngür aylaarca ağladım ağlarken dua ettim isyan etmiyorum diye ben tüp bebkle hamile kalmıştım birde o günlerden 3 ay kadar sonra kafamı dağıtmak için ehliyet kursuna yazıldım birde işe başladım dahasınra kaybettikten 9 ay sonra kendiğimden hamile kaldım şimdi çok şükür 2.5 yaşında bir oğlum var acıları diniyormu diniyor ama böyle yazıları okuyunca içim sızlıyor ve geriye dönüyorum sadece kabuk bağlıyor hatırlandıkça kanıyor

Allah sabır versin arkadaşım. bende 23 haftalık ikizlerimi bugün tam 4 hafta oldu kaybedeli. benim ikizlerden birinde anormali vardı,istemeyerekte olsa sonlandırma yaptırdık oğluma,kızım sağlıklıydı,zaten gebeliğin böyle devam eder dediler fakat olmadı.işlemden tam beş gün sonra suyum geldi ve sancım başladı,bağıra bağıra doğurdum. üstüne birde 10 gün hastanede yattım. hastane enfeksiyonu bulaşmış. az daha bende sağlığımdan oluyordum. suan iyimiyim??? biyolojik olarak evet. fakat psikolojik olarak hiç iyi değilim. oğlumu göremedim fakat kızımı gördüm. eşim çok kızdı neden baktın diye, nasıl bakmayayım o son bir aydır sürekli annesini tekmeleyip onunla konuşmaya başlamışken, ben ona bir elveda bakışı atmışım çok mu!!!! acımız çok büyük fakat gerçekten herşey allahtan. hep hayırlısını dilemiştim demekki hayırlısı buymuş. zaman herşeyin ilacı. rabbim inşallah en kısa zamanda hepimize o tarifi mümkün olmayan güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin tekrar...

canım BENDE İKİZLERİMİ KAYBETTİM.SENi en iyi anlayanlardan birisiyim.sna tavsiyem.ağlamak istediğin an ağla.kimseden çekinme.bu ayıp değil günah değil.ağlamak isyan değildir.biz neden ben demediğimiz sürece sorun yok.ağlamak bizim kulluğumuzun gereği.acizliğimizin gereği.RABBİME hamd ols sabrımızı veriyor ama neticede kuluz.içimizde fırtınalr kopuyor.rahatlamak için seninle aynı şeyleri yaşayan insanları yada seni rahatlatan insanları seç konuşmak için.mesela buraya yaz içinden geçenleri.ve kimseden çekinme.ben imtihanım bu dedim.psikolog gönderdiler onu bile istemedim.ama çevreme karşı ham dols çok güçlü durmuşum biraz fazla olmuş sanki.aslında bu benim güzücüm değil inşallah inancımın gücü.ama yanlış yapmışım ki benden büyükler benden anlayış istediler.ben onlardan kat kat küçükken onlar bana anlayış göstermedi benden bekledi.bunada hiç gerek yok.asla zorla istemediğin şeyleri yapma .bebk ziyaretleri falan.ve bunu çevrene bildir.seni anlasınlar.yeri geldiğinde nazını bile yap.bu naz değil senin yaşadıkların.ne hissediyosan çevrene de hissetir.ben yaşamış biri olarak söylüyorum.evet RABBİMİZ sabrımızı veriyor ama biz kuluz acizi tabiki ağlayacağız.evaldımızı uğurladık bu hiçde kolay değil.bunu bilsinler ve ona göre davransınlar sana.ALLAH emanet kal.eğer istersen biz facede evladını kaybeden anneler olarak bir gizli grupta yazıyoruz.rahatlıyoruz.özelden facesini yollla ark senide eklesin.içini boşaltmak için harika oluyor.çünkü seni senin durumunu yaşayanlar anlıyor.RABBİME EMANET OL,İNŞALLAH SAĞLICAKAL KUCAĞIMIZA ALDIĞIMIZ EVLATLARIMIZDA OLUR.

canımya çok çok geçmiş olsun geçmez ama , allah peygamber sabrı versin sana bizde dualarımızla yardım edelim sana inşallah

canımya çok çok geçmiş olsun geçmez ama , allah peygamber sabrı versin sana bizde dualarımızla yardım edelim sana inşallah

O kadar etkilendimki yazdıklaınızdan sanki banada iletilmiş güzel bir mesajdı yazıtınız..Son günlerde o kadar çok terslik yaşıyorum ki..En sonuncusuda 20 haftalık bebeğimi kaybedebilme riski ile karşı karşıya olmam oldu...İsyan etmiyorum ama neden bütün bunlar hep bizim başımıza geliyo dedirticek türden olunca...Neden..neden.. Diye allahıma yalvarıyorum kurtar bu siyah bulutlardan bizi diye...Allahıma sığınıyorum..Ondan başka koruyan gözeten olamaz bizi...Herşede bir hayır vardır inanıyorum...Bu yaşadığımız üzüntülerin ardından allah bizi mükafatlandıracak...ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…