- 25 Mayıs 2017
- 2.899
- 5.492
- 78
- Konu Sahibi simgebehra
-
Gokten s.. yagsa benim basima a.. duser diye kaba bi tabir var ya hah iste o benim.Aslinda biraz pozitif baksan ulkenin yarisindan sanslisin.Heralde cocuk isi canini cok sıkti.
cografya degiştirin...Coğrafyadan o coğrafyadan. Kadercilik imtihan dünyası da hep coğrafyadan. Yıllarca sınavlara hazırlanıp kazanmak atanmak 3 kuruş için didinmek iyi bir eşe denk gelmek tatile çıkabilmek istediğimizi yiyip icebilmek vs. Millet ne hayatlar yaşıyor buralarda biz tirnaklarca hayat duruyoruz buna da şükür diyoruz
Altta aciklama yapmistim:)) tabiiki hayir:)Doğru mu bu
Evet okudum sonradan şaşırdım açıkçası :)Altta aciklama yapmistim:)) tabiiki hayir:)
Guzeller lafina katilmiyorum.40 yaşındayım.Max 30 gösteririm güzel olduğumu soylerler.Hic bir erkek beni içten sevmedi.Cok terkedildim.Hala bekarım.Suan görüştüğüm kisi de beni içten sevmiyor bence.Calistigim cazip geliyor belki.Gunumuz eekekleri artik kadinda maddiyati onemsiyor.Bu lafı söylemeyin o yüzden.Hersey güzellik değilBir arkadaşım zenginler ve güzeller hayatı 1_0 önde başlar derdi.Bir insan hem zengin hem güzelse 2_0 farkı açıyor.Geriye kalan herkeste çabalamadan birşey yapamıyor.Kimisi çok güçlü çabalamak onu yormuyor,bunun hayatta kalmak için gerkeli olduğunun farkında,kimiside her engeli büyütüp büyütüp aşılamaz hale getiriyor.Bakış açınızı değiştirin,emin olın sizin yaşadıklarınızdan çok daha ağırlarını yaşayan insanlar var
Kesinlikle haklısınız herkesin kendine göre çabalaması gereken şeyler var.Çabalamadan bişeyleri elde etmek çok zor.Bunu söyleyen zaten arkadaşımdı,kimine göre şans olarak görünen şey o kişiye göre sıradan birşey olabilir,yada sahip olduğu ayrıcalıkların farkında olmayabilir.Güzellik ve zenginlikde o arkadaşım için bir ayrıcalıktı.Şu açıdan bakarsakta mantıklı oluyor aslında,örneğin özel sektörde işe girmek istiyorsunuz aynı cv ye sahip iki insandan güzel olan tercih ediliyor, yada zengin olan kişi sevmediği istemediği bir işte sırf para kazanmak için çalışmak zorunda kalmıyor.Ama bu tabiki zengin ve güzellerinde hayatında hiçbir alanda çaba sarfetmediği anlamına gelmiyor.Mesela güzel bir kadın olduğunuzu söylüyorsunuz,bir erkeğin sizinle tanışmak istemesi olasılığı ile sıradan yada çekici olmayan bir kadınla tanışmak istemesi olasılığı arasında fark yokmu sizce?en azından ilk aşamayı daha kolay elde ediyorsunuz,tanıştıktan sonraki şartlarsa evet eşit :)Guzeller lafina katilmiyorum.40 yaşındayım.Max 30 gösteririm güzel olduğumu soylerler.Hic bir erkek beni içten sevmedi.Cok terkedildim.Hala bekarım.Suan görüştüğüm kisi de beni içten sevmiyor bence.Calistigim cazip geliyor belki.Gunumuz eekekleri artik kadinda maddiyati onemsiyor.Bu lafı söylemeyin o yüzden.Hersey güzellik değil
Belki zenginlik de değil
Ama parayla da çok şey yapılır.Benim hayatım da hiç kolay olmadı.Herseyi zor elde ettim edemedim bile.Atandim Allah var o kolay oldu.Ama iş hayatım hiç kolay olmadi.Zor bir meslek yapip surekli fazla mesaiyle calisiyorum.Artik yorgunluktan izinlerde gezecek halim de kalmiyor.Yine de dik durmaya hayatta kalmaya calisiyorum.Hayat sartlari gercekten zor.Bazilarina daha zor belki.Ama bunu dusunmenin hicbir yarari yok zarari var.Hayatta kalmak zorundayiz.Bunu rahatlamak için değil konu sahibi arkadaş için yazıyorum.
Keşke umarimcografya degiştirin...
yok yok yokBu sıra çok konu açtığımın farkındayım kısaca şöyle söylim zorlu bir hayatım oldu halada devam ediyor hiçbir istediğim hemen olmadı hep çabalayarak yırtınarak seneler sonra oldu. Sorunlu bir ailem var çocukluğum hiç güzel geçmedi üniversite hayatım aşırı zordu bitince senelerce işsiz kaldım zar zor atandım iyi kalpli bir arkadaşa denk gelemedim nişanlandım aldatıldım neyseki tek güzellik eşimle tanıştım evlendim sağlık desen pert olanlar yetmiyo gibi şimdide diş eti çekilmeleri çıktı hamileyim sandım değilmişim aylardır deniyoruz olmuyo
Benim merak ettiğim hayatta her istediğine hemen kavuşmuş ne istediysem oldu diyen var mı? Ben ne suç işledim diye düşünüp duruyorum dini yönden de elimden geleni yapıyorum hasta halimle oruç bile tutuyorum çok zorlansamda. Gerçekten daha napabilirim? Herşeyi geçtim anne olmakla yanıp tutuşmayım senelerce diyorum ama sanki yine olmayacak deniyoruz olmuyor çok mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?