Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi simgebehra
-
Kandırdın mı bizi imrenmiştimIste uzaktan bole gozukuyor bir cok hayat:)) yazdiklarim gercek degil.. bu kadar mukemmel hayat yoktur sanirim:) en azindan benim hayatim bu kadar mukemmel degil:)
:) sizi rahatlatmak icin yazdim:) bu sekilde gozuken her cift kandirmaya calisiyo cunku:)Kandırdın mı bizi imrenmiştim
Ya kimsenin hayatı kolay değil her hayatın kendi zorlukları ağırdır kendine göre . Zengindir, her şeyi vardır ama o pahalı yorganını başına çektiğinde gözyaşları ona sızar. Gözyaşının fiyatı yoktur acı evrenseldir. Hayat dört dörtlük olamaz bu aykırı yaşamaya insanın yaratılışına aykırı en başta. Şikayet ettiğiniz şeyler herkesin üzerine kat kat koyarak yaşadığı şeyler bir şey yapamazsınız, kimse yapamaz arayışta olmamak iyidir.Bu sıra çok konu açtığımın farkındayım kısaca şöyle söylim zorlu bir hayatım oldu halada devam ediyor hiçbir istediğim hemen olmadı hep çabalayarak yırtınarak seneler sonra oldu. Sorunlu bir ailem var çocukluğum hiç güzel geçmedi üniversite hayatım aşırı zordu bitince senelerce işsiz kaldım zar zor atandım iyi kalpli bir arkadaşa denk gelemedim nişanlandım aldatıldım neyseki tek güzellik eşimle tanıştım evlendim sağlık desen pert olanlar yetmiyo gibi şimdide diş eti çekilmeleri çıktı hamileyim sandım değilmişim aylardır deniyoruz olmuyo
Benim merak ettiğim hayatta her istediğine hemen kavuşmuş ne istediysem oldu diyen var mı? Ben ne suç işledim diye düşünüp duruyorum dini yönden de elimden geleni yapıyorum hasta halimle oruç bile tutuyorum çok zorlansamda. Gerçekten daha napabilirim? Herşeyi geçtim anne olmakla yanıp tutuşmayım senelerce diyorum ama sanki yine olmayacak deniyoruz olmuyor çok mutsuzum
Kötü birşeye benziyoBu cumle iyi birsey mi kotu birsey mi? :)
Önceden kendime ve havaalanında gönderirken kucağında çocukları ile kalan kadınlara üzülüyordum sonra bizim görevlendirme değişti ya eşimin ekibine üzülmeye başladım içimde garip bir suçluluk . Valla şuan kendimize nasıl dua ediyorsam onlara da aynen öyle dua ediyorum allahım sen sağlıkla kurtarSölenme artık:))
Amin.Önceden kendime ve havaalanında gönderirken kucağında çocukları ile kalan kadınlara üzülüyordum sonra bizim görevlendirme değişti ya eşimin ekibine üzülmeye başladım içimde garip bir suçluluk . Valla şuan kendimize nasıl dua ediyorsam onlara da aynen öyle dua ediyorum allahım sen sağlıkla kurtar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?