- 21 Şubat 2016
- 264
- 211
- 33
- 45
- Konu Sahibi simgebehra
-
Şu şansın milyonda biri bile bende yok... hayatta hic birseye ugrasmadim.. okulu cok kirdigim halde diploma almam zor olmadi.. sonrasinda ilk basvurdugum is yerine alindim. O arada sevdigim adami buldum.. deli gibi asik olduk en guzel askla evlendik... cocuk istedik korunmayi biraktigimiz ilk ay hamile kaldim...esimle kv kp kimseyle bi sorunum yok olmadi..hepsi melek gibi.. ee tabii bende hic cadi degilim.. derken 3 cocugumuz oldu ve biz pembe panjurlu evimizde mutlu mesut yasiyoruz..
Iste uzaktan bole gozukuyor bir cok hayat:)) yazdiklarim gercek degil.. bu kadar mukemmel hayat yoktur sanirim:) en azindan benim hayatim bu kadar mukemmel degil:)Şu şansın milyonda biri bile bende yok.
Bir an gerçek zannettim tam kiskaniyordum.Iste uzaktan bole gozukuyor bir cok hayat:)) yazdiklarim gercek degil.. bu kadar mukemmel hayat yoktur sanirim:) en azindan benim hayatim bu kadar mukemmel degil:)
Bu cumle iyi birsey mi kotu birsey mi? :)Gokten s.. yagsa basima a.. duser diye kaba bi tabir var ya hah iste o benim.Aslinda biraz pozitif baksan ulkenin yarisindan sanslisin.Heralde cocuk isi canini cok sıkti.
Kiskanma :) cidden super hayatlar dizilerde bile yok:))Bir an gerçek zannettim tam kiskaniyordum.
Bahtsizlar icin soyleniyormus ama vajinimussan iyi bi sey aslindaBu cumle iyi birsey mi kotu birsey mi? :)
Haha ya erkeksende iyi birsey tobee:))Bahtsizlar icin soyleniyormus ama vajinimussan iyi bi sey aslinda
Hahahahajajahahha işte hayatımin özetiGokten s.. yagsa benim basima a.. duser diye kaba bi tabir var ya hah iste o benim.Aslinda biraz pozitif baksan ulkenin yarisindan sanslisin.Heralde cocuk isi canini cok sıkti.
MaşaAllah dedim içinden.hatta kızdım nazr verdirecek diye.:))Iste uzaktan bole gozukuyor bir cok hayat:)) yazdiklarim gercek degil.. bu kadar mukemmel hayat yoktur sanirim:) en azindan benim hayatim bu kadar mukemmel degil:)
Valla cok pozitif gordum seni :)) Erkekler tam tersini soylermis gokten a.. diyeHaha ya erkeksende iyi birsey tobee:))
Ne bilim bende ayricalikli oldugun ya da sansli oldugun icin sana o dusmustur diye dusunmustum:)) hahaha bu kadar pozitiflik bunyeye zarar:))
Fazla iyi bi hayat olurdu:)) yazsam hayatim roman olur belki surdada, en fazla insanlari uzerim:) tebessum ettirmek varken ne gerek var:)MaşaAllah dedim içinden.hatta kızdım nazr verdirecek diye.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?