Bütün kabahat benim biliyorum

Bencede bir avukatla görüşüp ona göre hareket etmeli sonrasında yanlış bişeyler yapmasın ..
Çok temkinli atmalı adımlarını bence...

Allah yardımcın olur inşallah, şu kadınlara elleri kalkan erkeklerin elleri ters dönse ne güzel olur....

ank ablam ve chess ben de onu söyleyecektim tam ağzımdan aldınız kaydirigubbakcemile5
bir avukata muhakkak danışıp öyle adım atmalı, ama en önce çok kararlı olmalı yerimseniben
zıkkım sözünden sonra hele bu geceyi iyi bir atlatsaydı keşke :bbo:

En güzeli zaten avukata danışmadan kendi başına bişeyler yapmasında sonunda zararlı çıkan kendisi olmasın aman a.s

geçinirsin tabii
az yersin,az giyersin,az gezersin ama huzurun olur
250 liraya ''huzur'' alacaksın
az şey mi?

esinin iyice bir korkutulmaya ihtiyaci var.sen cok hatalisin.neden mi o kadar belli etmissinki ondan ayrilamayacagini artik oda yüzsüzlügü ele almis yapmadigi zulmü birakmiyor.
annenlere git bir kac ay gitme birak korksun,,, karim beni birakdi düsüncesi kafasina yerlessin.
senden özür dilemeye gelsin,,
sartlarini söyle kabul ederse dön evine,,,
etmesse biraz daha dur annenlerde.annene söyle, gözünü korkutuyorum ayrilmiyorum de.
onlarda bir süre evlatlarina katlaniversin.
onada de ailem arkamda sirtim yere gelmez sen bilirsin gibilerinden konus.kendine olan güvenini göster.
sen böyle onun bu davranislarini kabul edersen ileride dahada büyük sorunlar yasarsin.

kızlar eşimin kimsesi yok benimde kimsem yok sırtımı dayaybileceyim bir ailem yok eşim bunu çok iyi biliyor kendiside bazen biraz ağresiftir haftanın 7 günü çalıştığı için ama allaha şükürler olsun beni kırmak istemez hiç
yani demek istediğim arkadaşın eşi bence rahatsız ruhsal problemleri var psikiyatriste gitmesi lazım tabi böyleleri asla gitmez ben bu adamın deyişeceyine inanmıyorum arkadaş evi terketse bile rahatsız çünki sağlıklı düşünemiyor sağlıklı bir aile reisi önce ailesinin huzurunu düşünür
en iyisi ayrılması adam nafaka vermez sanmıyorum
kızın aileside kıza kol kanat germez

ooo ben anca girdim siteye bayağı ilerleme var canımm çok güzel aldığın karara çok sevindim hiç korkma merak etme inş bu akşamıda atlatırsın o manyak herif sana el kaldırmaz inş canım sıkıntı çekiceksin belki ama geçinirsin hiç merak etme o adam eşşek gibi çocuğunun nafakasını da vericektir dualarım seninle yarın mutlaka bilgilendir bizi

Son düzenleme:
Herkes tercihlerini yasarrrrrrrr bu kadar basıt kendınıze layık gordugunuzu yasıyosunuz.

Arkadaşım neden böyle birşey yazıyorsun ki
Konu sahibi arkadaş zaten yaptığı yanlışın farkında, sadece biraz cesaret istiyor ki, dünde burdan arkadaşlardan aldığı cesaretle kendince bir karar verip, yol çizmeye çalımış.
Arkadaşlarımızda çok güzel yollar göstermişler
Senin bu yaptığın ne şimdi, onun tüm cesaretini kırıyorsun sen.lmaz:

Konu sahibi arkadaş inş iyidir ve umarım ki çok güzel bir hayata gözlerini açmıştır bu sabah

Herkes tercihlerini yasarrrrrrrr bu kadar basıt kendınıze layık gordugunuzu yasıyosunuz.
yani sizinki destek değil köstek resmen kadın zaten ben memnunum hayatımdan demiyo tekrar okuyun yazdıklarını o zaten farkında ama cesareti yokk adam öyle sindirmişki kadını lütfen biraz daha olumlu şeyler yazmaya çalışınlmaz:lmaz:

bende çok merak ettim bugece hiç aklımdan çıkmadı acaba noldu kötü bişey yapmışmıdır diye inş her şey yolunda gitmiştir :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…