- 20 Mart 2008
- 142.033
- 214.094
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi canimoglumomer
-
haaa tabii çok doğru söylüyosunkaydirigubbakcemile5
bunlar benim aklıma hiç gelmemişti, olabilir, sanırım eşiyle konuşmadan bi avukatla görüşüp eşeğini sağlam kazığa bağlaması en iyisi
ank ablam ve chess ben de onu söyleyecektim tam ağzımdan aldınız kaydirigubbakcemile5
bir avukata muhakkak danışıp öyle adım atmalı, ama en önce çok kararlı olmalı yerimseniben
zıkkım sözünden sonra hele bu geceyi iyi bir atlatsaydı keşke :bbo:
yok tatlım onlar ancak kendilerini geçindiriyorlar.ama konuşucam hiç değilse ömerin kreş masrafını üstlenirse 400 tl kira versem 150 elk.su d.gaz desek.iş yerimle konuşur en azından bir miktar zam yapmalarını isterim.geçinebilirmiyim sizce kızlar çok umutlandım.şimdi işten çıkıyorum.evde fırsat bulursam açıcam bulamazsam yarın dua edin bana nolur.herşey yolunda gitsin yarın anlatırım olup biteni
inşşş olmamıştır chess. gelmedide dha
Herkes tercihlerini yasarrrrrrrr bu kadar basıt kendınıze layık gordugunuzu yasıyosunuz.
yani sizinki destek değil köstek resmen kadın zaten ben memnunum hayatımdan demiyo tekrar okuyun yazdıklarını o zaten farkında ama cesareti yokk adam öyle sindirmişki kadını lütfen biraz daha olumlu şeyler yazmaya çalışınHerkes tercihlerini yasarrrrrrrr bu kadar basıt kendınıze layık gordugunuzu yasıyosunuz.
Herkes tercihlerini yasarrrrrrrr bu kadar basıt kendınıze layık gordugunuzu yasıyosunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?