Bütün kabahat benim biliyorum

İki sat gittim geldim.. Güzel büyük gelişme var.
Yalnız adam manyak.. Bu yüzden zıkkım ye cevabı sadece sizin gergin olduğunuzu gösteriyor ona karşı.
O sabah yumruk atıp akşam ne yicez diyebilecek kadar aşağılık bir insan olmuş.
Bu yüzden zıkkım ye lafı akşam size sıra yumruklar olarak gelmesin.
Şimdi bu adam belediyede şef.. bundan sonraki ilk dayağında polisi arıyorsunuz..
Bu zor değil,hatta abartın seni öldüreceğim dedi.. diyin.. yalan da değil bir gün bir yumrukla da ölebilirsiniz..
Polisten hoşlamayacak en azından iş hayatı için bu açıdan korkacaktır.
Bu akşam da sakince konuşun benim artık sabrım kalmadı bu iş benim için bitti zaten beni sevmiyor değer vermiyorsun kadın olarak görmüyorsun niye evliyiz ki diyin..
Ama inanın bunları yazarken bile dyak yiyeceğinizi düşünüp deliriyorum. ya bunları dediğinde de yerse diye..
Herkesin durumu farklıdır ama bana yumruk atan adamı eve dahi almazdım ben isterse çilingir çağırsın kırdırsın kilidi.. istersem apartmana rezil olayım istersem bütün mahalle beni konuşsun o adam köpek gibi kapıda yatardı olmadı yine polisi arardım .
beni öldürmek için eve girmeye çalışıyor diye...?
merak etmeyin çok kavganızı duymuştur konu komşu..???

ama Allah'ın aşkına cevap verin anneniz niye sizin yumruk yemenize ses etmiyor niye.. sanırım 8 defa falan sordum ama cevap alamıyorum niye..??

Ya bu dünyada kimsen yoksa Allah var..!
Düşünsene eve geliyorsun çocuğun da okuldan gelmiş birlikte sakince yemek yiyorsunuz..
Sonra ders çalıştırıyorsun kahveni içip tv izliyorsun..
Pislik koca yok..!!! Değmez mi buna değer...

annemde çaresiz bir kadın aslında.cahil değil çaresiz.babama hep katlanmış aldatılmış katlanmış.ama dayak yememiş.şimdi o katlandıya marifet görülüyor.katlanıyorsan kıymetlisin katlanmak istemiyorsan kıızım sen zaten bunu istiyorsun boşan rahat bakalım elalem ne diycek diyor.eşimin herşeye rağmen kira elkt,su ,d,gaz faturası ödüyor olması yeter anlayın işte.içmiyor ya (babam içerdi)kumarı yok ya (babam oynardı) onun için bunlar bulunmaz vasıf.

Anlıyorum..
Sabrettim koca bana kaldı diye düşünen ihanet uğrayan kadınlardan. Senin de sinmeni istiyor. Ama sen annen değilsin onun kaderine de mahkum değilsin. Baban ne der o da destek olmaz ..?
Tamam kimse destek olmasın o manyak,çocuğu için bir miktar vermek zorunda zaten.Aİlenin maddi gücü nasıl peki ne bileyim aylık 100 lira bile veremezler mi sana onlarla kalmasan bile..,

yok tatlım onlar ancak kendilerini geçindiriyorlar.ama konuşucam hiç değilse ömerin kreş masrafını üstlenirse 400 tl kira versem 150 elk.su d.gaz desek.iş yerimle konuşur en azından bir miktar zam yapmalarını isterim.geçinebilirmiyim sizce kızlar çok umutlandım.şimdi işten çıkıyorum.evde fırsat bulursam açıcam bulamazsam yarın dua edin bana nolur.herşey yolunda gitsin yarın anlatırım olup biteni

İşte uyuzluk yapabilir üstlenmeyebilir ondan diyorum.
Ailenle aynı şehir de mi oturuyorsun en azından çocuğa bakarlar..
Geçinirsin canım yeni iş bakarsın Allah da yardım eder dua et..!
Eşin denilen insanın ailesi naısl peki,severler mi torunlarını..?
Oğullarını biliyordur onlar belki destek olur torunlarına ..
Umut olmazsa hiçbirşey olmaz canım.. Umutlan ve o adamı gördüğünde de umudunu asla yitirme..!! Onun amacı senin umutlarını yıkmak zaten hayattan zevk almayıp köle olman kendine güvensiz olman.. bak şimdi bunları söylediğinde sana ne diyecek biliyor musun.??
kim akıl veriyor sana bunları,kim giriyor aklına ..??
bütün aşağılık erkeklerin klasik lafıdır bu...
asla pes etme..!!! güçlü olmak zorundasın evladın var...
güveniyorum ben sana olumunekankayizsmile

Benim de eşinin 1 yıl boyunca prensesler gibi davranıp evlendiğinin 3. günü 180 derece değişmesi ilgimi çekti. Nasıl da saklamış kendini pes valla. Demek ki insanın içinde kötülük olsun, sen istediğin kadar tanıdım artık de hikaye...

Üzme kendini canım, Allah dermansız dert vermesin... bak ben de ayrıldım eşimden, sürüm sürüm süründüm ama kafam rahattı en azından. Kimse kolay olacak demiyor ama mutluluk da zaten çaba isteyen, emek isteyen bir şey. Sen neilksin ne son... sen de başarırsın, kendine güven yeter ki. Hiç korkma, Allah bi şekilde yardım ediyor inan bana, bak sen de diyeceksin bunu... nereden nereye geldim diyeceksin. Bismillah de başla...

Dualarımız seninle canım opuyorumnanaktan her şey yolunda gider inşallah guclubacismile

Hiç korkma arkadaşım sana ailemden bir örnek vereyim cesaretlenmen için teyzemler samsunun bir köyünde yaşıyorlar kızı bu zamana kadar şehir dışına çıkmamış ilkokul mezunu 18 yaşında bir genç kız köyde düğünde birini görüyor tutuluyor oğlan istanbuldan gelmiş düğüne neyse kaynana beğeniyor hemen isteme filan oluyor işleri oğlan daha önceden nişan atmış meğer kızıda unutamamış benim kuzeni unutmak için kullanmış evlendikten sonra ortaya çıkıyor kuzenim istanbula gelin gitti o sırada teyzem rahmetli oldu ama malesef damat eve arada bir gelir kızı işe sokmuş elindeki parayı alır gider birde temiz dövermiş ilk aydan hamile kaldı baktı olacak gibi değil doğumdan sonra boşadı kocasını attı o asalağı sırtından Sen birde doğma büyüme istanbullusun o kız ne yapsın hiç kimsesi yok gencecik aylarca yıllarca sakladı çalıştığı yerlerde boşandığını kimselere söylememiş şimdi oğlu liseye gidiyor merak etme böyle yaşamaktansa kuru bir ekmekle huzurlu yaşamak en güzeli

OOO bide adam belediyede şefmiş o seni tehditmi ediyor sende seni gelir işyerinde rezil ederim de bunu göze alamaz herhalde git ertesi gün işten izin al otur karşısına bakalım nasıl oluyormuş Sen sinersen o daha çok üstüne gelir biraz güçlen her kesin bir can alıcı noktası muhakkak vardır

Kreşten alırsın bi süre annen bakamazmı hem o babası olacak adam ödemek zorunda çocuğuna nafaka...
O bağlandığı zaman çocuğunu yine verirsin kreşe...düzene girene kadar sabret sık biraz dişini..
Hatta birikim yap bu süre içinde ufakta olsa ...ilerde ilaç olur sana...
Geçinebilirsin canım düzene oturttuktan sonra... çok iyi yaşayamazsın ama bu hayatı çekmekten iyidir ..Herkes dönem dönem yaşamıyormu sanki maddi sıkıntıları...
Hayatta herşey istediğin gibi olsun...Allah sana bol kazançlar versin çocuğuna uzun ömür ve sağlık versin hayırlı evlat olur işallah...
Çok üzüldüm bugün ama sen üstesinden geleceksin iyi haberlerini bekliycez burda...

sakince konuşmaktan anlarmı sanıyorsuın Derinss bu gözü dönmüş manyak. Asla.

Basacaktır tokatı, dayağı. Sen nasıl benden boşanmak istersin diye, süründürecektir kızı hasta ruhlu. Yapılırmı bilmiyorum ama en iyisi gidip direkt boşanma davası açacaksın.

O denyonun ailesine anlatacaksın durumu (gerçi ailesinin tepkisi nedir bu durum karşısında bilmiyoruz) böyleyken böyle diyeceksin, oğlunuzu istemiyorum, haberiniz olsun boşanma davası açıyorum diyeceksin. Sonrada pılını pırtını toplayıp ailenin yanına gideceksin. Sonra yavaş yavaş kendine yenib ir düzen kuracaksın.

İlk yapılacak şey ailenin yanına gitmek.. Ne olursa olsun sizi sokağa atacak değillerdir herhalde. Sonra dava açmak. Bildiğim kadarıyla baro durumu olmayanlar için avukat sağlıyor. Ya da kadın dernekleriyle görüşebilirsiniz size destek olmaları için. Dışarı atacağınız her akıllıca adım o evin içinde olmaktan daha iyidir.

nasıl izin verirsin sana böyle davranmasına..
sende bir insansın en önemlisi bir annesin..
okadar kızdım ki eşine..böyle bir adamdan kocamı olur ki?
bırak git.kendine bir düzen kur.işlerin düzelene kendi hayatını kurana kadar ailenin yanında kal.
bence en büyük sorun kocan değil ailen zaten.
böyle bir durumda sana nasıl sahip çıkmazlar anlayamıyorum.
5.seneme girdim babam hala eşime şaka icabıda olsa kızımı sakın üzme der.
çocuğunada yazık.hadi diyelim kocanın iyi bir tarafı var.o yüzden katlanıyorsun.ama ben iyi bir tarafını göremiyorum.
bence git ve kendini kurtar bu ızdıraptan

işin gücün varmış canım bu zulüm senin çektiğin.. çocuğun ayazık böyle bir ortamda büyümesi iyi değil.. bırak git..

İnşallah ya konuşacaktı eşiyle bir tatsızlık yaşamasında :Saruboceq: yarın alırız haberlerini

belkide konuşmamalı direk gitmeli
böyle tipler terk edilme durumunu pek hazmedemez, o hazmedemeyişleri bazen hem çevremizde hem 3. sayfalarda görmüyor muyuz
bilmiyorumkismile

belkide konuşmamalı direk gitmeli
böyle tipler terk edilme durumunu pek hazmedemez, o hazmedemeyişleri bazen hem çevremizde hem 3. sayfalarda görmüyor muyuz
bilmiyorumkismile

Nereye gidecek peki aileside pek onaylamıyormuş zaten ayrılmasını benim duyduğumda şöle bişey oluyormuş kadın evi habersiz terk ettiği zaman boşanma dacasında suçlu duruma düşebiliyormuş ne derece doğru bilmiyorum tabi ...
Aslında avukat bir arkadaş okusada yardımcı olsa bu konuda ....

haaa tabii çok doğru söylüyosunkaydirigubbakcemile5

bunlar benim aklıma hiç gelmemişti, olabilir, sanırım eşiyle konuşmadan bi avukatla görüşüp eşeğini sağlam kazığa bağlaması en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…