- Konu Sahibi canimoglumomer
-
münakaşa mı ne cesaretle saçımı başımı yolar benim.o ne derse desin ağzımı açıp tek laf etmem.dünyanın küfrünü eder artık kusucam diyorum kendi kendime yinede cevap veremiyorum.çünkü vermeyi denedim aldım boyumun ölçüsünü.canım teşekkür ederim allah hepimizin yapdımcısı olsun
annemde çaresiz bir kadın aslında.cahil değil çaresiz.babama hep katlanmış aldatılmış katlanmış.ama dayak yememiş.şimdi o katlandıya marifet görülüyor.katlanıyorsan kıymetlisin katlanmak istemiyorsan kıızım sen zaten bunu istiyorsun boşan rahat bakalım elalem ne diycek diyor.eşimin herşeye rağmen kira elkt,su ,d,gaz faturası ödüyor olması yeter anlayın işte.içmiyor ya (babam içerdi)kumarı yok ya (babam oynardı) onun için bunlar bulunmaz vasıf.
yok tatlım onlar ancak kendilerini geçindiriyorlar.ama konuşucam hiç değilse ömerin kreş masrafını üstlenirse 400 tl kira versem 150 elk.su d.gaz desek.iş yerimle konuşur en azından bir miktar zam yapmalarını isterim.geçinebilirmiyim sizce kızlar çok umutlandım.şimdi işten çıkıyorum.evde fırsat bulursam açıcam bulamazsam yarın dua edin bana nolur.herşey yolunda gitsin yarın anlatırım olup biteni
Dualarımız seninle canım opuyorumnanaktan her şey yolunda gider inşallah guclubacismileyok tatlım onlar ancak kendilerini geçindiriyorlar.ama konuşucam hiç değilse ömerin kreş masrafını üstlenirse 400 tl kira versem 150 elk.su d.gaz desek.iş yerimle konuşur en azından bir miktar zam yapmalarını isterim.geçinebilirmiyim sizce kızlar çok umutlandım.şimdi iştenhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/editor/menupop.gif çıkıyorum.evde fırsat bulursam açıcam bulamazsam yarın dua edin bana nolur.herşey yolunda gitsin yarın anlatırım olup biteni
yok tatlım onlar ancak kendilerini geçindiriyorlar.ama konuşucam hiç değilse ömerin kreş masrafını üstlenirse 400 tl kira versem 150 elk.su d.gaz desek.iş yerimle konuşur en azından bir miktar zam yapmalarını isterim.geçinebilirmiyim sizce kızlar çok umutlandım.şimdi işten çıkıyorum.evde fırsat bulursam açıcam bulamazsam yarın dua edin bana nolur.herşey yolunda gitsin yarın anlatırım olup biteni
İki sat gittim geldim.. Güzel büyük gelişme var.
Yalnız adam manyak.. Bu yüzden zıkkım ye cevabı sadece sizin gergin olduğunuzu gösteriyor ona karşı.
O sabah yumruk atıp akşam ne yicez diyebilecek kadar aşağılık bir insan olmuş.
Bu yüzden zıkkım ye lafı akşam size sıra yumruklar olarak gelmesin.
Şimdi bu adam belediyede şef.. bundan sonraki ilk dayağında polisi arıyorsunuz..
Bu zor değil,hatta abartın seni öldüreceğim dedi.. diyin.. yalan da değil bir gün bir yumrukla da ölebilirsiniz..
Polisten hoşlamayacak en azından iş hayatı için bu açıdan korkacaktır.
Bu akşam da sakince konuşun benim artık sabrım kalmadı bu iş benim için bitti zaten beni sevmiyor değer vermiyorsun kadın olarak görmüyorsun niye evliyiz ki diyin..
Ama inanın bunları yazarken bile dyak yiyeceğinizi düşünüp deliriyorum. ya bunları dediğinde de yerse diye..
Herkesin durumu farklıdır ama bana yumruk atan adamı eve dahi almazdım ben isterse çilingir çağırsın kırdırsın kilidi.. istersem apartmana rezil olayım istersem bütün mahalle beni konuşsun o adam köpek gibi kapıda yatardı olmadı yine polisi arardım .
beni öldürmek için eve girmeye çalışıyor diye...?
merak etmeyin çok kavganızı duymuştur konu komşu..???
ama Allah'ın aşkına cevap verin anneniz niye sizin yumruk yemenize ses etmiyor niye.. sanırım 8 defa falan sordum ama cevap alamıyorum niye..??
umarım iyisindir, aklım sende kalacak şimdi fisfisfis
İnşallah ya konuşacaktı eşiyle bir tatsızlık yaşamasında :Saruboceq: yarın alırız haberlerini
belkide konuşmamalı direk gitmeli
böyle tipler terk edilme durumunu pek hazmedemez, o hazmedemeyişleri bazen hem çevremizde hem 3. sayfalarda görmüyor muyuzbilmiyorumkismile
Nereye gidecek peki aileside pek onaylamıyormuş zaten ayrılmasını benim duyduğumda şöle bişey oluyormuş kadın evi habersiz terk ettiği zaman boşanma dacasında suçlu duruma düşebiliyormuş ne derece doğru bilmiyorum tabi ...
Aslında avukat bir arkadaş okusada yardımcı olsa bu konuda ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?