- Konu Sahibi canimoglumomer
-
dün oğlum annemdeydi hiç onu almadan doğrudan eve gidelim konuşacaklarım var dedim.eve girdik oturdu gel buraya ne konuşacaksın yine dedi.gayet sakin oturdum,böyle olmuyor farkında değilmisin sende benimle mutlu değilsin,bunca zamandır değişir diye umuyorum demeye kalmadı tuttu kolumda attı oğlumun odasına çıkma burdan dedi ama bu arada saydıklarını hatırlamıyorum bile.ömerin odasında akşam 7 den sabaha kadar uyumuşum korkudan olucak.sabah tek kelime etmedi.ben işe göndermez diyodum ama neyseki korktuğum olmadı.
bu arada arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.annem ablam beni böyle merak etmemiştir eminim.çok teşekkür ederim.zaten etselerdi benim o adamın yanında olduğum hergün uyuyamazlardı meraktan
hayır kilitlemedi çıkma odadan uğraşamam seninle falan dedi.zaten çıkamadım uyuya kalmışım
Bunu neden soyledıgımı bılıyormusunuz?Bir ınsan bır suru ınsanlık dısı hareket gorup yınede o ortamda bulunuyorsa sızce teslımıyet degılmıdır bu razılık.İnsan kendıne layık gordugunu yasamaya devam eder.Katılmayabılırsınız bana saygı duyarım ama benım fıkrım budur.Bir ınsan bır kez sıddet goruyorsa bu esının ayıbıdır ama sonrasında gormesıne ragmen o ortamda bulunuyorsa (bu aldatma ve kotu soz ıcınde gecerlı)bu onun yasadıklarına razı gelmesıdır.Ben ne ımkansızlıklar ıcınde ne mucızeler yaratan kadınlar gordum ınanamazsınız..İnsan istesin yeterki...
canım ben hukuk bürosunda çalışıyorum avukatlar yok şu an ofiste malum adli tatil dünden beri uğrayan olmadı ofise gelen olursa hemen sorucam senin bu durumunu
anladım canımm bencede mutlaka anladı ama işine gelmiyo umursamıyır çünkü senin boşanabileceğini düşünemiyor yapaz nasılsa diyo kendince kararlı olmana çok sevindim arkadaşların dediği gibi bence sezsiz sedasız bitir bu işi çünkü bu adam zorlicak yavaş yavaş önce ev bak kendine sonra boşanma davanı aç ve çık git çünkü bu adam öyle karşına alınığ konuşulacak bir insan değilarkadaşlar anladığını zannedi,yorum ama oralı bile olmadı.bu arada her yazmak istiyorum ama heran uygun olamamıyorum.vazgeçmiycem ama hemen bu gün değil belki ama durmak yok.annemi akşam aradım ömeri alamıycam çok yorgunum dedim,ne oldu kavga mı ettiniz dedi yok bişe anne sonra konuşalım dedim yanımdaydı.
aynen buna katılıyorum dün bende defalarca yazdım ailene git kararlı olduğunu hissettir onlara kabul edicekler başka yolu yok en azından dersin bir süre idare edin beni kendime bir düzen kurana kadar de kesinlikle akşam git ve konuş annenle seni ikna etmelerine asla izin verme sanmıyorum seni kararlı gördükten sonra bir şey diyeceklerinibu akşam annene gitsen ben geliyorum artık ya kabul et yada ben başımın çaresine bakayım de sakın bana kocandır deme sende benim için olmazsın anne de söylensede kararlı olduğunu görünce belki kabul eder yanında oldunmu hem güç alırsın hem maddi anlamda birazcık destek olur kira derdin olmaz
haa o zaman sen tak başına hallediceksin anlaşılan ailen sana hiç destek olmicak belli nasıl bir vijdan nasıl anne baba ben şaştım kaldım anlayamıyorum her şey paramı allah aşkına adam olmadıktan sonra parası olsa ne yazar sen o zaman sezsiz sedasız kendin ve çocuğun için yavaş yavaş önce evini tut sonrada çık git boşanma davanı aç nasılsa çalışıyosun çocuğada annen bakıyoben birkez gitmedim annemlere her gittiğimde aile meclisi toplanıyor yıldırarak gönderiyorlar beni.göndermelerinin tek nedeni işinin ve maaşını iyi olması.sanki nimet,sanki adam aldığı parayla ailesini huzur içinde geçindirdiriyor.bize adamış gibi kendini birde ben kabahatlı çıkıyorum ne çıkıp geliyorsun oturup evinizde aranızda çözsene diye.
ben birkez gitmedim annemlere her gittiğimde aile meclisi toplanıyor yıldırarak gönderiyorlar beni.göndermelerinin tek nedeni işinin ve maaşını iyi olması.sanki nimet,sanki adam aldığı parayla ailesini huzur içinde geçindirdiriyor.bize adamış gibi kendini birde ben kabahatlı çıkıyorum ne çıkıp geliyorsun oturup evinizde aranızda çözsene diye.
ben birkez gitmedim annemlere her gittiğimde aile meclisi toplanıyor yıldırarak gönderiyorlar beni.göndermelerinin tek nedeni işinin ve maaşını iyi olması.sanki nimet,sanki adam aldığı parayla ailesini huzur içinde geçindirdiriyor.bize adamış gibi kendini birde ben kabahatlı çıkıyorum ne çıkıp geliyorsun oturup evinizde aranızda çözsene diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?