Bütün kabahat benim biliyorum

bu arada arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.annem ablam beni böyle merak etmemiştir eminim.çok teşekkür ederim.zaten etselerdi benim o adamın yanında olduğum hergün uyuyamazlardı meraktan

hayır kilitlemedi çıkma odadan uğraşamam seninle falan dedi.zaten çıkamadım uyuya kalmışım

canım ya ne zor bir adamdır bu ama dediğim gibi adam sende egolarını tatmin ediyor senin ondan güçlü olmanı istemiyor şimdi ne yapmayı düşünüyorsun

Off yaa cok üzüldüm durumuna canım yaa.Ne biçim bir adam bu böyle ne yapmaya calışıyor hayatında başka biri mi var acaba, bu denli bıkmışsa senden neden o ayrılmıyor ?

Arkadaşta zaten yaşadıklarının farkında zaten, bi mucize yaratmak istiyor hayatında, e farkında da bunun konu başlığından da belli
Mucizeyi yaratmak için de destek ve cesarete ihtiyacı var, reel de bulamadığı bu cesareti sanal da bulmaya çalışıyor kendine. E siz ne yapıyorsunuz şimdi peki, isterseniz konuyu baştan aşağıya okuyup yorum yapın,
Arkadaş dünkü destekten sonra cesaretlenmiş, karşısına geçmiş bile bu bile büyük adım belki onun için

hiç birşey söylemedimi ne diyeceğini sormadı mı yada anladımı anlamıyorum bir insan bunu niye yapar karşısındakine dengesiz herif ya

arkadaşlar anladığını zannedi,yorum ama oralı bile olmadı.bu arada her yazmak istiyorum ama heran uygun olamamıyorum.vazgeçmiycem ama hemen bu gün değil belki ama durmak yok.annemi akşam aradım ömeri alamıycam çok yorgunum dedim,ne oldu kavga mı ettiniz dedi yok bişe anne sonra konuşalım dedim yanımdaydı.

bu akşam annene gitsen ben geliyorum artık ya kabul et yada ben başımın çaresine bakayım de sakın bana kocandır deme sende benim için olmazsın anne de söylensede kararlı olduğunu görünce belki kabul eder yanında oldunmu hem güç alırsın hem maddi anlamda birazcık destek olur kira derdin olmaz

anladım canımm bencede mutlaka anladı ama işine gelmiyo umursamıyır çünkü senin boşanabileceğini düşünemiyor yapaz nasılsa diyo kendince kararlı olmana çok sevindim arkadaşların dediği gibi bence sezsiz sedasız bitir bu işi çünkü bu adam zorlicak yavaş yavaş önce ev bak kendine sonra boşanma davanı aç ve çık git çünkü bu adam öyle karşına alınığ konuşulacak bir insan değil

aynen buna katılıyorum dün bende defalarca yazdım ailene git kararlı olduğunu hissettir onlara kabul edicekler başka yolu yok en azından dersin bir süre idare edin beni kendime bir düzen kurana kadar de kesinlikle akşam git ve konuş annenle seni ikna etmelerine asla izin verme sanmıyorum seni kararlı gördükten sonra bir şey diyeceklerini

ben birkez gitmedim annemlere her gittiğimde aile meclisi toplanıyor yıldırarak gönderiyorlar beni.göndermelerinin tek nedeni işinin ve maaşını iyi olması.sanki nimet,sanki adam aldığı parayla ailesini huzur içinde geçindirdiriyor.bize adamış gibi kendini birde ben kabahatlı çıkıyorum ne çıkıp geliyorsun oturup evinizde aranızda çözsene diye.

haa o zaman sen tak başına hallediceksin anlaşılan ailen sana hiç destek olmicak belli nasıl bir vijdan nasıl anne baba ben şaştım kaldım anlayamıyorum her şey paramı allah aşkına adam olmadıktan sonra parası olsa ne yazar sen o zaman sezsiz sedasız kendin ve çocuğun için yavaş yavaş önce evini tut sonrada çık git boşanma davanı aç nasılsa çalışıyosun çocuğada annen bakıyo

ne saçma şey ya adamın aldığı paradan ailenin ne çıkarı var sanki onlara mı veriyor sana gün yüzü göstermeyen adam trilyonlar getirse bal börek yedirse ne fayda

Anne babanın böyle bir şeyi düşünüp söyleyebileceğini benim aklım mantığım almıyor ya evlatları mutsuz üzgün derdini anlatıyor onlarda umursamıyor olacak şey değil bu..
Belli zaten yapacakların davanı açacaksın çocuğunla birlikte yeni yaşamına devam edeceksin az olsun ama mutlu olursun en azından rabbim rızkını verir hiç üzülme sen ..

öylesine bir boşvermişlik ki,bazen soruyorum anneme ben ordayken senin için rahat mı diye,rahat olur mu sen gel bir de bana sor diyor.peki neden izin vermiyorsun diyorum,boşanıp ne yapacaksın diyor.daha mı iyi olacak herşey diyor.

Annen elalem ne der derdine düşmüş ya, o annene sor bakalım, Allah göstermesin sana bişey olduğunda elalem annen-babana ne diyecekmiş.
Helal olsun kızlarınızın arkasında durmuşsunuz bu hale geldi mi diyecekler, yoksa yerden yere mi vuracaklar
Ohoo onlar elalem derdine düşmüş, bırak sen arkadaşım sen kendi işini kendin çöz madem
Çocuğun büyük zaten, alırsın nafakanı o parayla çocuğu kreşe yazdırırsın, maaşınla da 1 göz oda bile olsa geçinip gidersin, en azından huzurun olur. Olmadı el becerin varsa dantel mantel ek iş yaparsın olur biter

Bir kadin tanidim. daha 20lerinin baslarinda.

Annesi 3 yasindayken vefat etmis. Uvey annesi ve babsi 15 inde kendinden cok cok yasli, cirkin, kendinden oldukca kisa ve ayni zamanda fakir- hani bazilari kizini zengin diye evlendirir ya o acidan soyledim- bir adama vermisler. Adi da KADER. gercekten kadersizmis.

Bir oglu olmus.ben tanidigimda 2-3 yaslarinda var yok. Kadin sekreterlige basladi bir avukatlik burosunda. aldigi asgari ucret.

adam dover miydi bilmiyorum ama psikolojik baski oldugunu biliyorum. evde huzursuz olmasi icin elinden ge;eni yapardi kocasi. sevdigi seyleri elinden alirdi. tv izlettirmezdi. radyo dinlerse alip kilitlerdi vs vs. kizin ailesi arkasinda degil. ben istemiyorum dese de farketmez.

o kadin tum bu kosullar altinda once evini tuttu uzak ama temiz bir muhitten, kocasindan kendine ait esyalari kacirdi. (bir cmt gunu esi iste iken) bosanma davasini acti, isyeri bilindik oldugu icin takip eder oglumu elimden alir vs diye oglunu guvenilir bir akrabasina gonderdi bir sureligine. duzenini kurdu. oglunu aldi. ki o kiz anadolu'nun bir koyunde dogmus, annesiz, babasiz - baba var ama yok-, ilkokul mezunu, buyuk sehir bilmeyen bir kizdi. Ailesi de basindan atmis ya umurlarinda degildi, bu kiz mutlu mu mutsuz mu?
neyse simdi kendine ait iki kisilik bir hayat kurdu ailesi olmadan.

Canim, eger sen kendin icin birseyler yapmazsan, kimse yapmaz. Kimse senin gordugun bu fiziki ve psikolojik siddeti bilmez.

Adam seni adam yerine koymuyor, dinlemeye bile tenezzul etmiyor. seni kucuk bir cocuk gibi odaya kapatip cezalandirabiliyor. O onun hakkiymis gibi, ev sanki sadece onun kendi eviymis gibi. Seni sindirmis. Korkudan odadan bile cikamamissin. O kadar uzuldum ki. Bogazima birseyler takildi. gercekten sabah sabah tum keyfim kacti zaten aklim sendeydi.

Canim eger sen birsey yapmazsan bu boyle surup gider. dayak siddet, cocugunun yaninda azarlamalar, dovmeler.

bosan diyemem. senin sartlarinda degilim. Ama bu adama iyi bir ders vermelisin. ama bu is ailen ile olmaz. yok mu abin falan. siginabilecegin ablan. halan teyzen. amcan. seni gercekten seven biri.

bu aksam al cocugunu gitme eve. ailene de soyleme nereye gittigini. alabilirsen bir kac gun izin al isten. cunku seni bekleyecektir is cikisi falan. biraz merak etsin. biraz gercekten gitti mi diye dusunsun. belki gercekten gidersin ha. ben oyle umuyorum.

Ailen olmaz cubnku lackalasmis. cok gitmissin. adi gibi biliyor gidince ailen seni gene ona postalayacak. kolun kanadin kirik. Seni cekip alabilecek, dur sen benim kizimi dovesin eziyet edesin diye vermedik sana kizimi diyecek bir babayigit yok.

ah canim, 800 TL ile insanlar ile gecindiriyor. annenlerin yakinindan ev tutarsin. cocuguna annen bakar. bakmiyor mu, zora mi kosuyor? komsun bakar. bulursun bir caresini. sana bir goz olsun yeter. evim bodrum kat olsun huzurum olsun.

hangi semtte yasiyorsun bilmiyorum ama soylesen biz de dusunurduk. bunun ilerde nafakasi falan da olur, gul gibi gecinir gidersiniz.

ama is sende bitiyor.

"kibele"sana sonuna kadar katılıyorum..Anlattığın olay çok etkileyici....
o derdi çekeceğine,hergün huzursuzluk yaşayacağına daha az bir sıkıntıyla
çocuğunla başbaşa bir hayat kurabilirsin kendine inşallah...

birazını okudum tek tek okuyamadım. oğlun kaç yaşında, çalışıyorsun madem neden sırf ailen için mi geri dönüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…