Bütün kabahat benim biliyorum

dün oğlum annemdeydi hiç onu almadan doğrudan eve gidelim konuşacaklarım var dedim.eve girdik oturdu gel buraya ne konuşacaksın yine dedi.gayet sakin oturdum,böyle olmuyor farkında değilmisin sende benimle mutlu değilsin,bunca zamandır değişir diye umuyorum demeye kalmadı tuttu kolumda attı oğlumun odasına çıkma burdan dedi ama bu arada saydıklarını hatırlamıyorum bile.ömerin odasında akşam 7 den sabaha kadar uyumuşum korkudan olucak.sabah tek kelime etmedi.ben işe göndermez diyodum ama neyseki korktuğum olmadı.

bu arada arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.annem ablam beni böyle merak etmemiştir eminim.çok teşekkür ederim.zaten etselerdi benim o adamın yanında olduğum hergün uyuyamazlardı meraktan

nasıl yaaa seni odayamı kilitledi bu adam hasta allah belasını versin şu mübarek günde ağzımı bozdurdu bana bu nasıl bir insan ee şimdi ne yapmayı düşünüyosun allahım yaa sinirim tepeme attı resmen

Yangına körükle gitmeyin sizde sözlerinize dikkat edin biraz .....

Bunu neden soyledıgımı bılıyormusunuz?Bir ınsan bır suru ınsanlık dısı hareket gorup yınede o ortamda bulunuyorsa sızce teslımıyet degılmıdır bu razılık.İnsan kendıne layık gordugunu yasamaya devam eder.Katılmayabılırsınız bana saygı duyarım ama benım fıkrım budur.Bir ınsan bır kez sıddet goruyorsa bu esının ayıbıdır ama sonrasında gormesıne ragmen o ortamda bulunuyorsa (bu aldatma ve kotu soz ıcınde gecerlı)bu onun yasadıklarına razı gelmesıdır.Ben ne ımkansızlıklar ıcınde ne mucızeler yaratan kadınlar gordum ınanamazsınız..İnsan istesin yeterki...

canim benim konunu günlerdir takip ediyorum cok üzüldüm. nolur kendi saygini yitirme...hemen yardim al önce avukata danis sonra evini bul. gerekirse evden cik git hic birsey demeden. nasil olsa avukat onu bilgilendirir. niye elin adami bizi dövsün ya niye? o kim ya!

hayır kilitlemedi çıkma odadan uğraşamam seninle falan dedi.zaten çıkamadım uyuya kalmışım
offf anlaşılan bu adam seni yorucak biraz belli ama en azından boşanmak istediğini anlamıştır peki şimdi ne yapmayı düşünüyosun ee annenler aramadımı hiç akşam çocuk onlarda kaldı sanırım aramadılarmı noluyo falan diye

canım ben hukuk bürosunda çalışıyorum avukatlar yok şu an ofiste malum adli tatil dünden beri uğrayan olmadı ofise gelen olursa hemen sorucam senin bu durumunu

Ya kaynanan, kayınpederin ne diyor bu duruma
Sanırım bi yerde yazmıştın, onlara karşı da sert, ters diye
Belki biraz yardımları dokunur ha, ben biliyorum etrafımda vardı, oğulları kötü olup ta gelinine destek çıkan helal süt emmiş insanlar da var bu dünyada

helal olsun adama,
hakikaten senin özgüvenini sıfırlamış.
aslında bir adım atsan gerisi kendiliğinden gelecektir.
öyle bir yaşantı ömür boyu çekilirmi yaaa.
hadi biraz cesarettt.
benim bir arkadaşım inanmıyacaksın ama,
çalışmıyordu,üç beş kuruş parası vardı,
annesininde hiç bir maaşı falan yoktu,
kocasının kıçına vurdu tekmeyi,annesiyle küçük bir ege kasabasına yerleşti,
kendide girdi restoranın birine ahçılık yapmaya başladı.
kız kendine geldi valla.
şimdi de birini buldu ve evlendi gayette mutlu,
senelerdir yediği sopalardan,işittiği hakaretlerden kurtuldu..

Çok üzüldüm ya keşke konuşabilseydinizde sorunlar çözülseydi anladı tabi bişeyler etekleri tutuştu bence ondan konuşmak istemedi ...

Bakın birde şu var kimse dayak yemek yada hakaret duymak için evlenmez bazı kadın vardır bir bakışıyla sözüyle erkeği susturur ...
Ama maalesef bu arkadaşımız gibi sesiz olan kadınlarımızda sinip hiçbişey yapamıyorlar sadece korku duyuyorlar ..
İçindeki cesareti çıkarmaya çalışıyoruz bizlerde zaten ailesinden destek göremiyor gidecek yeri de yok ..
Bazen istemeklede olmuyor bunlar önünde engeller oluyor onu aşamıyor belkide biraz cesaret gerekiyor onuda bulursa yapacak inşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…