- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.095
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi canimoglumomer
-
nasıl yaaa seni odayamı kilitledi bu adam hasta allah belasını versin şu mübarek günde ağzımı bozdurdu bana bu nasıl bir insan ee şimdi ne yapmayı düşünüyosun allahım yaa sinirim tepeme attı resmendün oğlum annemdeydi hiç onu almadan doğrudan eve gidelim konuşacaklarım var dedim.eve girdik oturdu gel buraya ne konuşacaksın yine dedi.gayet sakin oturdum,böyle olmuyor farkında değilmisin sende benimle mutlu değilsin,bunca zamandır değişir diye umuyorum demeye kalmadı tuttu kolumda attı oğlumun odasına çıkma burdan dedi ama bu arada saydıklarını hatırlamıyorum bile.ömerin odasında akşam 7 den sabaha kadar uyumuşum korkudan olucak.sabah tek kelime etmedi.ben işe göndermez diyodum ama neyseki korktuğum olmadı.
Yangına körükle gitmeyin sizde sözlerinize dikkat edin biraz .....
offf anlaşılan bu adam seni yorucak biraz belli ama en azından boşanmak istediğini anlamıştır peki şimdi ne yapmayı düşünüyosun ee annenler aramadımı hiç akşam çocuk onlarda kaldı sanırım aramadılarmı noluyo falan diyehayır kilitlemedi çıkma odadan uğraşamam seninle falan dedi.zaten çıkamadım uyuya kalmışım
yok arkadaşlar hiçbirzaman olmayacak o dedikleriniz.beni rahat bırakmaz bu adam.ama inanın yemin edrim hayal ediyorum bu bile bir an huzur veriyor.çok üzgünüm sanki bacaklarımdan zincirle bağlamışlar ve hiç bir zaman çıkamıycakmışım gibi geliyor bu cehennemden.eskiden hiç aklıma getirmezdim getirenleride çocukça hatta aşağılayıcı bir tutumla eleştirirdim ama inanın insan ölmek istiyor.nasılsa biri çocuğuma bakar ölim de kurtulayım diyorsunuz.
dün oğlum annemdeydi hiç onu almadan doğrudan eve gidelim konuşacaklarım var dedim.eve girdik oturdu gel buraya ne konuşacaksın yine dedi.gayet sakin oturdum,böyle olmuyor farkında değilmisin sende benimle mutlu değilsin,bunca zamandır değişir diye umuyorum demeye kalmadı tuttu kolumda attı oğlumun odasına çıkma burdan dedi ama bu arada saydıklarını hatırlamıyorum bile.ömerin odasında akşam 7 den sabaha kadar uyumuşum korkudan olucak.sabah tek kelime etmedi.ben işe göndermez diyodum ama neyseki korktuğum olmadı.
Bunu neden soyledıgımı bılıyormusunuz?Bir ınsan bır suru ınsanlık dısı hareket gorup yınede o ortamda bulunuyorsa sızce teslımıyet degılmıdır bu razılık.İnsan kendıne layık gordugunu yasamaya devam eder.Katılmayabılırsınız bana saygı duyarım ama benım fıkrım budur.Bir ınsan bır kez sıddet goruyorsa bu esının ayıbıdır ama sonrasında gormesıne ragmen o ortamda bulunuyorsa (bu aldatma ve kotu soz ıcınde gecerlı)bu onun yasadıklarına razı gelmesıdır.Ben ne ımkansızlıklar ıcınde ne mucızeler yaratan kadınlar gordum ınanamazsınız..İnsan istesin yeterki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?