Bütün kabahat benim biliyorum

Bir çocuk böyle bir babayla büyümektense babasız büyüsün daha iyi.

1-2 günde belki halledemezsin bu konuyu ama en azından bugünden itibaren yeni hayatının temellerini atmış ol.
1 oda 1 muftak ayarla..

Ailen arkanda değilse ikna etmeye çalış, olmuyorsa onları da boşver..

hayatta herşeyden önemli insanın kendisidir.
Ve hayat böyle bir adam(!) uğruna harcanmayacak kadar güzel ve kısa..
Kararlı ol, korkma.
Allah yardımcın olsun

neden katlanıyorsunki böyle bi adama mesleğin var evini geçindirebilir oğluna bakalbilirsin şimdikinden daha iyi bi hayat süreceğine eminim
annenlerde seni zamanla anlayacaklardır
sırf onlar istemiyo diye neden hayatını zindana çeviriyosun anlamıyorum
güçlü ol ve elinden geleni yap kurtul bu adamdan öyle ömür biter mi ya!

bence zıkkım ye diyerek iyi yapmamışsın, ayrılacaksan huyuna giderek tatlılıkla ayrılmalısın ne kadar tatlı olacaksa artık, ama demek istediğimi anladın

sonuçta bu kadar sinirliyse ne yapacağı belli olmaz

hem arada çocuk var, ayrıldıktan sonrada illaki görüşceksiniz bunları düşünerek yap konuşmanı, yüz yüze bakacak yüzünüz olsun sonrasında da

bence agresif olursan ters teper

Baltayı kullanmanız nasip olmamış iyi ki bu defa da imamevinde alırdınız soluğu:bbo:
Ama gerçekten bu konuda güzel bi örnek teşkil ediyorsunuz bizlerlede cesaret gösterip paylaştınızalkisalkisalkisumarım eşiyle sorunu olan arkadaşda sizi kendine örnek alırda biran önce boşanır diyorum:Saruboceq:

kızlar ayrılıcam allah'ın izniyle az önce aradı akşam ne yiycez diye zıkkım dedim suratına kapattım :)

iyi yapmissin:roflol:

ama adamdaki rahatliga bakarmisin, daha bu sabah sana vurup küfür eden otoyolda birakan adam hicbise olmamis gibi aksam ne yiyecegini düsünüyor
sen bu adama neden bukadar yüz verdinki,tamam benim eskide salagin tekiydi ama bukadar da degil senin ki asmis

bu kararın için seni tebrik ediyorum korkma hiçbirşey den unutma hayat insanların karşısına hep zorluklar çıkartır ama sen bu kararından pişmanlık duyma sakın
tavrını belli et kararlı oluşunu unutma 5 yıl önceki gibi ol

yok canim sanmiyorum kacardi can tatlidir o korkuda ona yeterdisempatiksalakcinni

riskli bundan sonrası yani alttan alıp suyuna mı gitmeli ki hep böyle yaptım.yoksa rest mi çekmeli.hangisi daha etkili olur bilemedim şimdi.

bak canim ayrilmaya karar verdiysen fazla yüz göz olma gerektigi kadar konus
sabit kararli ol
senden ayriliyorum dedigin andan itibaren ya o ya sen evi terk etmek zorunda
yani önceden ne yapicagina karar ver islerini ayarla sonra senden bosaniyorum de
simdi hicbise söyleme gerek te yok , ki evde kiyametler kopmasin

suyuna git derken küfür etme bağırma çağırma yeter.ben böyle yapıcam bukadar kararım kesin.kararlı ve net ol!sana bişey yapmasına izin vermeyecek kadar dik başlı ol..yani lafta yapma suyuna gitmeyi falan,davranışlarında göster.sert kararlı net kesin.....

seni işten çıkarttırmakla falan tehdit ederse, çıkartırsan çıkart, bende daha küçük bir şehirden iş bulup orda çalışırım bu ŞEHRİDE TERK EDERİM DE. RESTİ ÇEK

vay be bukadarıda olmaz karısını e5 üzerinde bırakıyor adam bide üstüne yumruk atıyor terbiyesiz adam

eşiniz aşırı terbiyesiz.

annenizle düzgünce konuşun. kabul ediyorasn yanına gelicem yoksa başka şehre çeker giderim. ben artık dayanamıyorum deyin.
hangi erkek adam yapar bunu. bırak karısına dostuna bile yapmaz.

hadi kızgın diyelim ne diye yumruk atıyo
siz söz münakaşasına girdinizmi sabahları bazı insan lar gergin olur ya

münakaşa mı ne cesaretle saçımı başımı yolar benim.o ne derse desin ağzımı açıp tek laf etmem.dünyanın küfrünü eder artık kusucam diyorum kendi kendime yinede cevap veremiyorum.çünkü vermeyi denedim aldım boyumun ölçüsünü.canım teşekkür ederim allah hepimizin yapdımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…