Bütün kabahat benim biliyorum

siz de çalışıyormuşsunuz madem, ailenizin yanına da gitmeyin, kendinize bi ev tutun oray ayerleşin...

kibele anlattığın örnek çok güzel kadın isterse yapamayacağı şey yok erkekler yapamaz bunları ama kadın kendi kendine yeter ayaklarının üstünde durur

canım bizim burda bekar odaları var kiraları çok uygun istanbulda varmı bilmiyorum bu tarz güvenilir bir yer bulsan oğlunla sana yetmez mi bir süreliğine kenara para atıp dava sonuçlanana kadar zaten davadan sonra nafakanda bağlanır rahat edersin

Pislik.. Bak arkadaşım bu adama feci korkak seni bu kadar dövmesinden belli. Sana hakaretler ediyor ya..? sen olmasan birgün yaşayamaz köpek olur.. Bu tavrı o kadar komik ki.. Bence herşeyi ortaya koyuyor. Sen üstüne üstüne gidip dayak yeme ama atarsa bak söz ver polise gideceksin ve beni öldürecekmiş hazırlık yapıyormuş diyeceksin..!! Yalansa yalan.. O kadar korkak ki bu adam rezil kepaze olur ikarakolda.. Senin gördüğün kadar güçlü vs değil..
Senin ne konuşacağını anlamış ve resmen ilkel bir psikoloji ile gerçeklerle yüzleşmemek için seni odaya atmış.dövemez miydi peki..? döverdi.. peki sence niye dövmedi..?

Sen şu dakikadan sonra hep plan içinde olacaksın. bu pislikten ayrı para yapmaya çalış.. Avukatla görüş çok güzel demiş aRkadaşlar paran yoksa baroya git.. o da sana yol gösterir. ve eşine karşı dik dur.. sana gerizekalı mı diyor mesela..?? hıı hıı evet haklısın seninle evlediğim için öyleyim de mesela.. bağırma ağlama kızma .. ve en önemlisi kendine güvenini yitirme.. Serefsizin biri sana salak diyor diye salak olmuyorsun.

Eşinin tavrı beni umutlandırdı ben ondan zaten tamam karıcım konuşalım demesini beklemiyordum.Zaten ilişkide mantık hatası var.ben sana salak diyorum ama seninle evliyim.. eee bırakırım zeki olanını bulurum.. bulamaz... çünkü kendisini kendisinin ne kadar aşağılık biri olduğunu biliyor..

İlk adım avukat.. git görüş mutlaka.. işe göndermez ne demek ya..??
yık apartmanı bağır inim inle kendini parçala ama işe git.!!!
sakın sakın iş senin herşeyin..

:içelim:

çok polisiye olacak ama ses kaydı bile yapabilirsin sana hakaretlerini mahkemede işine çok yarar hem çocuğun veleyeti içinde onun bir psikopat olduğunu kanıtlamış olursun onu telefonda bile kışkırtıp bunları söyletebilirsin

Yoo polisiye değil. haklısın..Boşanma olacaksa her delil kıymetli bence.
Adamın manyak olduğunu kanıtlamak için kıymetli
Ama anladığım kadarıyla adam sosyal hayatta sempatik rolünü oynuyor.
Çevre bu adamın manyak olduğunu biliyor mu acaba ..?

aynı zamanda daha önce ki şirketi dolayısı ile müvekkilleri tatsızlk olur davanı üstlenemem ama böyle bir durum var diyede seni isten çıkarmam başka bir avukat arkadaşa yönlendiririm dedi.evden sakın çıkma demişti.sonra tekrar konuşmadık.

anlamadım ben niye seni işten çıkarma ihtimali olsun ki..?
patronunla eşinin bir alakası mı var

Bu ses kaydı işi biraz tehlikeli oluyormuş
Geçen yıl benimde bazı tatsız durumlarım olmuştu da bende tel dinleme cihazı taktıracaktım ama
bi arkadaşım bu durumu aleyhine çevirirsin sakın girişme dedi. Çünkü dinleme cihazını koyarak karşındakini özellikle kışkırtma durumu da söz konusu olabiliyormuş, bazı avukatlar bu şekilde hakime itirazda da bulunabiliyorlarmış, bu yüzden girme bu işe demişti.

telefona cihaz taktırmak konusund aolabilir ama,
normal bi ses kaydında sanmıyorum suç teşkil edeceğini... zira mahkemeye başvurduğunuzda sizden delil isteyecekler...

anladım canım ama bu adamı kışkırtmaya gerek yok zaten manyak patlayacak yer arıyor

anladım canım ama bu adamı kışkırtmaya gerek yok zaten manyak patlayacak yer arıyor

Bunu biz biliyoruz ama arkadaşın eşinin arkadaşları bilmiyorlar çünkü arkadaşımız da demiş arkadaşlarına söylesem hayatta inanmazlar, dışarıda arkadaşlarına karşı çok farklı biri diye.
O yüzden arkadaşa bu yaşadıklarına şahit olmuş biri lazım olacak, ama sen kararlıysan eminimki üstesinden gelirsin

işle ilgili bir sorunum yok daha önce ki kavgamızda patronla konuşmuştum.arayıp çıkar işten derse ne yaparsınız diye olmaz öyle şey iş başka arkadaşlık başka karışamaz kiminle çalışacağıma dedi.aynı zamanda bir sorun olursa biz (iki ortaklar (biri ablası))senin yanında oluruz demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…