- Konu Sahibi canimoglumomer
-
ben birkez gitmedim annemlere her gittiğimde aile meclisi toplanıyor yıldırarak gönderiyorlar beni.göndermelerinin tek nedeni işinin ve maaşını iyi olması.sanki nimet,sanki adam aldığı parayla ailesini huzur içinde geçindirdiriyor.bize adamış gibi kendini birde ben kabahatlı çıkıyorum ne çıkıp geliyorsun oturup evinizde aranızda çözsene diye.
dün oğlum annemdeydi hiç onu almadan doğrudan eve gidelim konuşacaklarım var dedim.eve girdik oturdu gel buraya ne konuşacaksın yine dedi.gayet sakin oturdum,böyle olmuyor farkında değilmisin sende benimle mutlu değilsin,bunca zamandır değişir diye umuyorum demeye kalmadı tuttu kolumda attı oğlumun odasına çıkma burdan dedi ama bu arada saydıklarını hatırlamıyorum bile.ömerin odasında akşam 7 den sabaha kadar uyumuşum korkudan olucak.sabah tek kelime etmedi.ben işe göndermez diyodum ama neyseki korktuğum olmadı.
:içelim:Pislik.. Bak arkadaşım bu adama feci korkak seni bu kadar dövmesinden belli. Sana hakaretler ediyor ya..? sen olmasan birgün yaşayamaz köpek olur.. Bu tavrı o kadar komik ki.. Bence herşeyi ortaya koyuyor. Sen üstüne üstüne gidip dayak yeme ama atarsa bak söz ver polise gideceksin ve beni öldürecekmiş hazırlık yapıyormuş diyeceksin..!! Yalansa yalan.. O kadar korkak ki bu adam rezil kepaze olur ikarakolda.. Senin gördüğün kadar güçlü vs değil..
Senin ne konuşacağını anlamış ve resmen ilkel bir psikoloji ile gerçeklerle yüzleşmemek için seni odaya atmış.dövemez miydi peki..? döverdi.. peki sence niye dövmedi..?
Sen şu dakikadan sonra hep plan içinde olacaksın. bu pislikten ayrı para yapmaya çalış.. Avukatla görüş çok güzel demiş aRkadaşlar paran yoksa baroya git.. o da sana yol gösterir. ve eşine karşı dik dur.. sana gerizekalı mı diyor mesela..?? hıı hıı evet haklısın seninle evlediğim için öyleyim de mesela.. bağırma ağlama kızma .. ve en önemlisi kendine güvenini yitirme.. Serefsizin biri sana salak diyor diye salak olmuyorsun.
Eşinin tavrı beni umutlandırdı ben ondan zaten tamam karıcım konuşalım demesini beklemiyordum.Zaten ilişkide mantık hatası var.ben sana salak diyorum ama seninle evliyim.. eee bırakırım zeki olanını bulurum.. bulamaz... çünkü kendisini kendisinin ne kadar aşağılık biri olduğunu biliyor..
İlk adım avukat.. git görüş mutlaka.. işe göndermez ne demek ya..??
yık apartmanı bağır inim inle kendini parçala ama işe git.!!! sakın sakın iş senin herşeyin..
çok polisiye olacak ama ses kaydı bile yapabilirsin sana hakaretlerini mahkemede işine çok yarar hem çocuğun veleyeti içinde onun bir psikopat olduğunu kanıtlamış olursun onu telefonda bile kışkırtıp bunları söyletebilirsin
aynı zamanda daha önce ki şirketi dolayısı ile müvekkilleri tatsızlk olur davanı üstlenemem ama böyle bir durum var diyede seni isten çıkarmam başka bir avukat arkadaşa yönlendiririm dedi.evden sakın çıkma demişti.sonra tekrar konuşmadık.
:içelim:
çok polisiye olacak ama ses kaydı bile yapabilirsin sana hakaretlerini mahkemede işine çok yarar hem çocuğun veleyeti içinde onun bir psikopat olduğunu kanıtlamış olursun onu telefonda bile kışkırtıp bunları söyletebilirsin
Bu ses kaydı işi biraz tehlikeli oluyormuş
Geçen yıl benimde bazı tatsız durumlarım olmuştu da bende tel dinleme cihazı taktıracaktım ama
bi arkadaşım bu durumu aleyhine çevirirsin sakın girişme dedi. Çünkü dinleme cihazını koyarak karşındakini özellikle kışkırtma durumu da söz konusu olabiliyormuş, bazı avukatlar bu şekilde hakime itirazda da bulunabiliyorlarmış, bu yüzden girme bu işe demişti.
Bu ses kaydı işi biraz tehlikeli oluyormuş
Geçen yıl benimde bazı tatsız durumlarım olmuştu da bende tel dinleme cihazı taktıracaktım ama
bi arkadaşım bu durumu aleyhine çevirirsin sakın girişme dedi. Çünkü dinleme cihazını koyarak karşındakini özellikle kışkırtma durumu da söz konusu olabiliyormuş, bazı avukatlar bu şekilde hakime itirazda da bulunabiliyorlarmış, bu yüzden girme bu işe demişti.
patronum eşi en iyi arkadaşlarından biri.
patronum eşi en iyi arkadaşlarından biri.
sanırım bosanınca kurtkoy tarafında oturmayı dusunuyordun ben pendıkte oturuyorum danısmak ıstedıgın bısey olursa yardımcı olmaya calısırım.
anladım canım ama bu adamı kışkırtmaya gerek yok zaten manyak patlayacak yer arıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?