Bütün kabahat benim biliyorum

benim eşimin yanında sekreter kız var eşinden ayrılmış mahkeme 150 lira nafaka belirlemiş çocuğa adam hiç vermiyormuş adamlar boşanınca çocuklarıda boşuyor zaten

hiç bir dinleme girişiminde bulunma özel hayata giriyor hepsi mahkemede delil olmaz

Bu patronların sizin tartışmaqlarınıza veya sana bağırmalarına falan hiç şahit oldular mı?
Sadece senin anlattıklarınla mı bilgileri var

arkadaşlar komşularım,kendi arkadaşlarım çok kez şahittir olaylara.hatta bir gün alt komşum,az kalsın polis çağıracaktık.adam avazavaz bağırıyor senin sesin çıkmayınca öldün sandık dediler.

klasik türk ailesi senin ailen bizimkilerde öyleydi annecim rahmetli olmadan boşanma lafından öcü gibi korkarlar
sen kaç yaşındasın bu arada

benim eşimin yanında sekreter kız var eşinden ayrılmış mahkeme 150 lira nafaka belirlemiş çocuğa adam hiç vermiyormuş adamlar boşanınca çocuklarıda boşuyor zaten

ama bu nafaka bedeli kazanca göre değişiyor, eğer adam kendisini asgari ücretli göstermişse mahkeme bu bedeli belirliyor, kazanç fazla ise daha fazlasını talep edebilir, çünkü arkadaşın eşinin kazancı iyi. Vermeme konusununda çözümü var, icra yolu ile yine olmuyorsa hapis cezası
Arkadaşımın eşine geçen ay 3 ay hapis cezası çıktı, nafaka ödememek yüzünden

neden her tartışmanızda ailene gidiyorsunki bak geri sepetliyorlar seni kendi sorunlarını kendin çözmeye çalışmalısın
zaten iyi günde herkez yanında olur kötü günde kimseyi bulamazsın

benim ailem zırt pırt beni sepetlese birdaha onlara hiçbirşey anlatmazdım

mesela akşam işten eve geldi diyelim eşin neler yapıyor evde ilişkiniz nasıl

teşekkür ederim.önce şu sorunları bir çözeyim.depozitosu nakliyesi biraz param biriktirmem lazım önceeyvahedigeldismile

kurtkoyu dusunuyosan orda sahıbınden kıralık evlerde var boylece depozıtodan kurtulursun bu bırrr bırde bır naklıyecı var ben evımı tasıttım ıkı kez yerı maltepede alıyolar sıgortalı herseyını on numara tasıolar sana telefonunu verebılırım bız 600 tl ye tasıttık.bak benım annem babam ayrı annem hemsıre ıkı cocuk buyuttu benı evlendırdı dersane vs herseye gonderdı tatıllere goturdu nasıl becedı bılıyomusun gunduz 5 /4 arası calsıyodu arkadasının nobetını satın alıyodu oaksam hastanede nobette kalıyodu ertesı sabah 8 e kadar sabah 8de nobetten cıkıp gorev yerıne ınıyor ogleden sonra 4 e kadar da kendı yerınde calsıyodu sonra 4 te eve gelıp yemek yapıyordu sonrada makrome ıplerden canta oruyordu gece 11e kadar ertesı gun orsugu cantayı hastaede yada arkadaslarına satıyordu ertesı gun yıne iş yıne nobet yıne aynı tempo ben annemı.Şimdi sennn gıt bır tuhafıyeye al o ıplerden ve lutfen ufakta olsa bısey yap orgu or bebek malzemelerı satan magazalara gotur belkı satarlar ..iş ara bak bu dedıgımı unutma onlar ne olursa olsun bugun bole derler yarın bı sekılde cıkarlarınız catısır hıc ummadıgın anda kalıverırsın ortada senı ne kadar tanırlarsa tanısınlar kocan bı ıftıra atar bısey yapar kalıverırsın ortada nolur kendıne yenı bır ıste bak bu arada karıyer net yenıbır ıs com ve scret cv den ....

benden sımdılık bu kadarolumunekankayizsmile

Bu patronların sizin tartışmaqlarınıza veya sana bağırmalarına falan hiç şahit oldular mı?
Sadece senin anlattıklarınla mı bilgileri var

hayır şahit olmadılar iş şahite kalırsa çook.sokaktan hırpalayarak eve getirdiği çok olmuştur.balkonda oturanda görüyordur herhalde.yani kolumdan tutup savurduğu falan olmuştur

ben 26 yaşında evlendim ozaman annem sağdı eşimle sorunlarım oluyordu sırf ailesi yüzünden hiç aileme açmadım 3 yıl çok kötü geçti benim için ama aileme anlatsam ortalık daha çok karışırdı kimse yapıcı değil çünki

bu adamın karakteri nasıl seni sevmediğindenmi yapıyor yoksa ruhsal sağlığı bozukmu sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…