Bütün kabahat benim biliyorum

hiç bir dinleme girişiminde bulunma özel hayata giriyor hepsi mahkemede delil olmaz

haklı arkadasımın bsına daha yenı geldı mahkeme ızınsız yapılan kayıtlar delıl sayılmıyormussss.ancak dayak yıyınce hastaneye gıdıp aslı rapor olmayı unutma maddı mamnevı tazmınatta acarsın bıde cocuguna nafaka ohhhhh

mesela akşam işten eve geldi diyelim eşin neler yapıyor evde ilişkiniz nasıl

eve geliriz yemek ister zıkkım yesin yer yemeğini laptopu alır kucağına biz oğlum oyun falan oynuyoruz sesimiz yükselirse içeri gidin kapıyı kapatın der.bazen 1 den 2 den özce gelmez.dışarı çıkaralım ömeri derim çıkarız sanki o yok bizi bırakmış gitmiş gibi ben ömer le o kendi havasında.

eğer ikinizin arasında anlaşmazlıklar varsa çözümlenir bence ama eşinin sinirsel bir rahatsızlığı varsa ozaman tek çözüm ayrılmak

mesela ben 26 yaşında evlendim ama ozamanlar gözüm kapalıydı uzlaşamıyorduk bir türlü eşile hep aramızda inatlaşma
şimdi 8 yıl geçti ben eşime derim sen olmadan yemek yemek canım istemiyor yada sana sarılmadan uyuyamıyorum diye biraz poh pohlarım

sen konu komşunun lafına bakma akrabalarında onlar inan insanı kışkırtıyor ben yeni evlendiğimde hep beni kışkırtırlardı millete izlemeye film lazım
şimdi iyi yiz allaha şükürler olsun bazı insanların çekemediğini farkediyorum

kararlı durmalı ve ayrılmalısınız..eşiniz tam anlamıyla hasta ruhlu belli..aileniz de sizi kabul etmiyorsa onlarada herşey mustahaktır,Allahından bulsunlar bence siz kendi ayaklarınız üzerinde durmaya çalışın,Allah yardım eder.bir ömür geçmez böyle.

benim babamda sinir hastalığı var mesela o umutsuz vakka ağzınla kuş tutsan yaranamazsın ama eşim yalnız biraz kaprislidir

Mutsuzmuşsunuz zaten o dönem niye çekemiyorlardı ki sizi..?

tüm sayfaları okumadım ama neden böyle bir adamla hayatınızı tüketesiniz ki adam resmen bıkmış belli yaptığını affettircek bir şey yok ortada
çalışıyorsunuzda ayrılmanın verdiği olumsuz etki çocuğunuza eminim şimdi yaşadıklarından daha az olur
aileniz sizin duygularınızı yaşadığınızı nerden tam anlamıyla bilebilirki

Mutsuzmuşsunuz zaten o dönem niye çekemiyorlardı ki sizi..?

karı koca arasına girilmez lafının kaynağı bu işte derinssim...sorun varken 3. kişiye anlatılır, sonra sorun çözüldüğünde 3. kişinin kritiği yapılıp çekemediğine karar verilir...
bak bunu demişti...aaa...hep çekemediğinden yapmıııışşş...halbuki bizim aramızdaki sorun önemli miydi ki??? şöyle davransaydı uzamazdı konu...işte yine bize bizden fayda var şeklinde...

bence artık bi nefes almalısınız oğlunuzda etkileniyor bu durumdan
bu kadar bu eziyete katlanmak ruhunuzda derin yaralar açar
zaten dengesiz bi babaya sahip olan çocuğunuz bide sinir hastası anneyle yaşamak zorun da kalır

haklısın..
Kk'da da öyle oluyor..
Birkaç ay önce birisi dayak yemiş kocasından arkasından da cinsel ilişki talep etmiş.
Kadın istemeyince yine dövmüş ve sanırım birlikte de olmuş zorla..
bende ; bildiğiniz öküz..!! diye yorum yazdım.
Kadın iki gün sonra barışmış bu manyak kocayla kafamçokkarıştı
beni de şikayet etmiş kimse benim kocama öküz diyemez ben onu çok seviyorum.sevdiğinden dövmüş beni diye,ceza aldım ben de kaydirigubbakcemile3
anlıyorum demek istediğini betişim..

sevdiğinden mi dövmüşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Vallahamı laakannehir

ya derinss ne kıskançsın, niye arasına giriyosun sevenlerinsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Vallahamı laakannehir

Maalesef gerçek..Hatta bana ceza veren mod dedi ki haklısın ben de senin yorumuna katılıyorum ama kimse kocasına öküz denmesini onu dövse bile dayanamıyor.. Garip ama böyle dedi..

ya derinss ne kıskançsın, niye arasına giriyosun sevenlerinsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

kk'da Herkesi boşatıcam bir tek kendim evli kalıcam sempatiksalakcinni
Dikkat et sende kendine chess..!
Sıra sana da gelebilir yuvanı benden koru sırnaşık şey

Son düzenleme:

yazıklar olsun benim kocama emi.
10 yıldır birlikteyiz bir güne bir gün önce dövüp arkasından da tecavüz etmedi bana.
bu kadarmış sevgisi.
yazıklar olsun ona :dilcikar:

he aklıma ne geldi...Laliş boşanıyor, sorunları ben biliyorum, burda bişekilde konuşuluyor, kadının teki ismi lazım değil öm atmış...seni kıskanıyor kocandan boşanmanı istiyor mutluluğunu çekemiyor sakın onu dinleme diye...pehhhhh...insanlar heeep aynı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…