Bütün kabahat benim biliyorum

aboww kk dan azcık uzaklaşmaya gelmiyor ayol konu sahibi kararlı olmana bir kez daha sevindim sakın vazgeçme ben bu kadınları anlayamicam sanırım demek kocasına öküz dedin diye şikayet etti derinss seni pes vallahi ee zaten koca dediğin öyle olmalı döverde severde zorla ilişkiyede girer hakkı o kocanın tobe tobe mübarek gün ağzımı bozuyom yahuu

canım msjlarının çoğunu okudum kocan sana niye böyle davranıyor birbirinize saygınızı nasıl bukadar kaybettiniz önce bi orasını düşün bakalım kaç senedir böyle diye ayrıca adamın erkek ve birsürüde kız arkadaşı olduğunu yazmışsın e maaşıda oldukça fazla
zaten bir adamın kız erkek karışık arkadaş ortamı varsa buişin sonu kötü demektir acaba başka birimi var onumu seviyoda sana karşı böylesine tahammülsüz davranıyo benim aklıma ilk o geldi lütfen kocanı bi araştır olmaz deme araştır eğer varsa tam sana boşanmak için sebep işte o zaman ailende döngeri diyemez bence bunu bi araştır

Allah yardımcın olsun

ona sadece ben öküz diyebilirim, başka kadına dedirtmeeem diye düşünmüştür belkisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

garip bi psikoloji, hem dayak yiyorlar hem kocalarına kıyamıyorlar

kocaları vurduktan sonra eline bişey oldumu hayatım diye soracaklar nerdeyse
:hulya:

ay sözüm meclisten dışarı bu arada yanlış anlaşılma olmasın

Merak ettim aklıevveli..
cidden bir kitle var ki sabit fikirliler.. ve dünyada kocadan başka birşey yok. o elden giderse biterim ruh halindeler..
tapmakla hayranlık arasında garip bir duygu..dövsede sövsede böyle..

yazıklar olsun benim kocama emi.
10 yıldır birlikteyiz bir güne bir gün önce dövüp arkasından da tecavüz etmedi bana.
bu kadarmış sevgisi.
yazıklar olsun ona :dilcikar:

Ya kocan seni sevmiyor bacım,boşan bence...
Aşkın şiddeti yok sizde.. Heycanınız bitmiş aklinialirimsmile

O mantıkla doğup büyüdükleri için..
bir de kadınların büyük bir kısmında var bu ya..
işte beni kıskandı vurdu işte sevgisinden delirdi dövdü falan..
mantık içermiyor ama böyle bir inanç var.

Konu sahibi gayet mantıklı düşünüyor.
Artık sabrı dolmuş taşmış.
ama dediğin gibi kadın çok,hakketim ve dövdü...!!

evet canım çok doğru kesinlikle var böyleleri yazık vallahi yazık kıskandıda dövdü deyip sevinenleri biliyorum ben varmı ötesi allah akıl fikir ihsan eylesin böyle kadınlara ne diyelimki başka

baştan sona çok güzel bir plan olumunekankayizsmile umarım hallolur kaydirigubbakcemile5
10 yıldır birlikteyiz bir güne bir gün önce dövüp arkasından da tecavüz etmedi bana.
bu kadarmış sevgisi.
sanki benden bahsettiniz

bu kadarmış sevgisi.

sen de evliyim mutluyum ayaklarında gez ortalıkta...
yazıııkkk...

bir ara söylerim cnm...tapmakla hayranlık arasında değil üstünde bir duygu sanki...dayak filan olmasa bile, bakıyorum yazılanlara, sonuna kalp koyulan nazar boncuğu koyulan cümlelere...ben kesin uzaylıyım eğer onlar çok mutluysa...bana bu şekilde davranan, beni onlar gibi kısıtlayan bir kocam olsa nazar boncuğunu öpücüğü neresine konduracağımı kesin şaşırırım ben...

kızlar bankaya gidip geldim.maaşımın 600 tl sini yatırdım.bu gün gecikmeli olarak geçen ayın maaşını aldım.bayramdan önce bu ayın maaşını alıcam.600 tl öyle yatırsam.olucak bu iş yaw...

işin kötüsü biz insanoğlu çok unutkanız boshayallersmile
konu sahibinin eşinin yumuşak hallerini veya pişmanlıktan geberdiğini görse dahi asla inanmamalı :umursamaz: geriye dönmemeli :hulya:

Mutsuzmuşsunuz zaten o dönem niye çekemiyorlardı ki sizi..?

canım bebeğe gidip baktım konu değişmiş
şu şekilde eltime anlatmıştım sana bağırıp çağırırsa sende masayı falan devir sende kır dök demişti bende salak gibi yaptıp tabi ve sonuç aramız daha çok açıldı

eltiniz yanlış bir tavsiye de bulunmuş...peki çekemediğini gösteren kısım nerde??? göremedim ben...

tabikide olucak bak dünden beri ne kadar yol katettin yeterki iste sen çok güçlüsün bakma kocan olacak adam seni pasif hale getirmiş neyse bu yolda devam kardeşşvereliniortak

diyelim ki vazgeçtin veya boşanamadın
para biriktirmeyi asla ihmal etme, eline ne geçiyorsa biriktir, ailene bile bahsetme olur mu?

ben canım o şekilde asla düşünmüyorum ama mümkünse karı koca aynı anda sinirlenmesin biri gerginse öbürü biraz sabırlı olsun sırf kadın için değil sabır erkekte sabırlı olabilir

Çok güzel..! tebrik ederim kararlı bir şekilde devam...
Peki eşin birşey demez di mi nerede bu maaş der mi...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…