- 12 Ocak 2009
- 4.050
- 1.089
- 698
- Konu Sahibi canimoglumomer
-
daha evvelde yazmıştım yaşadığım sıkıntıları.eşimin yaptıklarını aradan üç ay geçti.bakıyorum şöyle aynı değişen hiç birşey yok ama ben artık şikayet etmekten vazgeçtim.bazen çok zoruma gidiyor yaptıkları.işe gelip kapatıyorum kapımı başlıyorum ağlamaya.bu sabah uyandırdım hazırlansın diye.ben içerde oğlumu giydiriyorum içerden söylenmeye başladı,gerizekalı,özürlü,işe yaramaz kalkmak istemiyorum senin yüzünden dedi.beni işe o bırakıyor aramızda 1 km yol farkı var.seni götüreceğim aklıma gelince uyanmak istemiyorum dedi.sonra iş yerine iki üç km yol varken in burda yürü dedi bahsettiğim yol e5.burdan yürüyemem dedim adam olaca gücüyle bacağıma bir yumruk attı sonrada bıraktı gitti.nefret ediyorum ondan.lanet olsun gebersin istiyorum.ayrılıp gidemiyorum.butün suç benim .yanında kaldığım sürece bunları yapmaya devam edecek ama gidemiyorum.öylesine yazdım içimi rahatlatır belki diye.kötükedihüso
Maalesef gerçek..Hatta bana ceza veren mod dedi ki haklısın ben de senin yorumuna katılıyorum ama kimse kocasına öküz denmesini onu dövse bile dayanamıyor.. Garip ama böyle dedi..
kk'da Herkesi boşatıcam bir tek kendim evli kalıcam sempatiksalakcinni
Dikkat et sende kendine chess..!
Sıra sana da gelebilir yuvanı benden koru sırnaşık şey
he aklıma ne geldi...Laliş boşanıyor, sorunları ben biliyorum, burda bişekilde konuşuluyor, kadının teki ismi lazım değil öm atmış...seni kıskanıyor kocandan boşanmanı istiyor mutluluğunu çekemiyor sakın onu dinleme diye...pehhhhh...insanlar heeep aynı...
yazıklar olsun benim kocama emi.
10 yıldır birlikteyiz bir güne bir gün önce dövüp arkasından da tecavüz etmedi bana.
bu kadarmış sevgisi.
yazıklar olsun ona :dilcikar:
aboww kk dan azcık uzaklaşmaya gelmiyor ayol konu sahibi kararlı olmana bir kez daha sevindim sakın vazgeçme ben bu kadınları anlayamicam sanırım demek kocasına öküz dedin diye şikayet etti derinss seni pes vallahi ee zaten koca dediğin öyle olmalı döverde severde zorla ilişkiyede girer hakkı o kocanın tobe tobe mübarek gün ağzımı bozuyom yahuu
ona sadece ben öküz diyebilirim, başka kadına dedirtmeeem diye düşünmüştür belkisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
garip bi psikoloji, hem dayak yiyorlar hem kocalarına kıyamıyorlar
kocaları vurduktan sonra eline bişey oldumu hayatım diye soracaklar nerdeyse:hulya:
ay sözüm meclisten dışarı bu arada yanlış anlaşılma olmasın
evet canım çok doğru kesinlikle var böyleleri yazık vallahi yazık kıskandıda dövdü deyip sevinenleri biliyorum ben varmı ötesi allah akıl fikir ihsan eylesin böyle kadınlara ne diyelimki başkaO mantıkla doğup büyüdükleri için..
bir de kadınların büyük bir kısmında var bu ya..
işte beni kıskandı vurdu işte sevgisinden delirdi dövdü falan..
mantık içermiyor ama böyle bir inanç var.
baştan sona çok güzel bir plan olumunekankayizsmile umarım hallolur kaydirigubbakcemile5Pislik.. Bak arkadaşım bu adama feci korkak seni bu kadar dövmesinden belli. Sana hakaretler ediyor ya..? sen olmasan birgün yaşayamaz köpek olur.. Bu tavrı o kadar komik ki.. Bence herşeyi ortaya koyuyor. Sen üstüne üstüne gidip dayak yeme ama atarsa bak söz ver polise gideceksin ve beni öldürecekmiş hazırlık yapıyormuş diyeceksin..!! Yalansa yalan.. O kadar korkak ki bu adam rezil kepaze olur ikarakolda.. Senin gördüğün kadar güçlü vs değil..
Senin ne konuşacağını anlamış ve resmen ilkel bir psikoloji ile gerçeklerle yüzleşmemek için seni odaya atmış.dövemez miydi peki..? döverdi.. peki sence niye dövmedi..?
Sen şu dakikadan sonra hep plan içinde olacaksın. bu pislikten ayrı para yapmaya çalış.. Avukatla görüş çok güzel demiş aRkadaşlar paran yoksa baroya git.. o da sana yol gösterir. ve eşine karşı dik dur.. sana gerizekalı mı diyor mesela..?? hıı hıı evet haklısın seninle evlediğim için öyleyim de mesela.. bağırma ağlama kızma .. ve en önemlisi kendine güvenini yitirme.. Serefsizin biri sana salak diyor diye salak olmuyorsun.
Eşinin tavrı beni umutlandırdı ben ondan zaten tamam karıcım konuşalım demesini beklemiyordum.Zaten ilişkide mantık hatası var.ben sana salak diyorum ama seninle evliyim.. eee bırakırım zeki olanını bulurum.. bulamaz... çünkü kendisini kendisinin ne kadar aşağılık biri olduğunu biliyor..
İlk adım avukat.. git görüş mutlaka.. işe göndermez ne demek ya..??
yık apartmanı bağır inim inle kendini parçala ama işe git.!!! sakın sakın iş senin herşeyin..
sanki benden bahsettinizyazıklar olsun benim kocama emi.
10 yıldır birlikteyiz bir güne bir gün önce dövüp arkasından da tecavüz etmedi bana.
bu kadarmış sevgisi.
yazıklar olsun benim kocama emi.
bu kadarmış sevgisi.
Merak ettim aklıevveli..
cidden bir kitle var ki sabit fikirliler.. ve dünyada kocadan başka birşey yok. o elden giderse biterim ruh halindeler..
tapmakla hayranlık arasında garip bir duygu..dövsede sövsede böyle..
Ya kocan seni sevmiyor bacım,boşan bence...
Aşkın şiddeti yok sizde.. Heycanınız bitmiş aklinialirimsmile
kızlar bankaya gidip geldim.maaşımın 600 tl sini yatırdım.bu gün gecikmeli olarak geçen ayın maaşını aldım.bayramdan önce bu ayın maaşını alıcam.600 tl öyle yatırsam.olucak bu iş yaw...
kızlar bankaya gidip geldim.maaşımın 600 tl sini yatırdım.bu gün gecikmeli olarak geçen ayın maaşını aldım.bayramdan önce bu ayın maaşını alıcam.600 tl öyle yatırsam.olucak bu iş yaw...
işin kötüsü biz insanoğlu çok unutkanız boshayallersmileKonu sahibi gayet mantıklı düşünüyor.
Artık sabrı dolmuş taşmış.
ama dediğin gibi kadın çok,hakketim ve dövdü...!!
Mutsuzmuşsunuz zaten o dönem niye çekemiyorlardı ki sizi..?
canım bebeğe gidip baktım konu değişmiş
şu şekilde eltime anlatmıştım sana bağırıp çağırırsa sende masayı falan devir sende kır dök demişti bende salak gibi yaptıp tabi ve sonuç aramız daha çok açıldı
tabikide olucak bak dünden beri ne kadar yol katettin yeterki iste sen çok güçlüsün bakma kocan olacak adam seni pasif hale getirmiş neyse bu yolda devam kardeşşvereliniortakkızlar bankaya gidip geldim.maaşımın 600 tl sini yatırdım.bu gün gecikmeli olarak geçen ayın maaşını aldım.bayramdan önce bu ayın maaşını alıcam.600 tl öyle yatırsam.olucak bu iş yaw...
diyelim ki vazgeçtin veya boşanamadınkızlar bankaya gidip geldim.maaşımın 600 tl sini yatırdım.bu gün gecikmeli olarak geçen ayın maaşını aldım.bayramdan önce bu ayın maaşını alıcam.600 tl öyle yatırsam.olucak bu iş yaw...
Konu sahibi gayet mantıklı düşünüyor.
Artık sabrı dolmuş taşmış.
ama dediğin gibi kadın çok,hakketim ve dövdü...!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?