- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.101
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi canimoglumomer
-
kızlar bankaya gidip geldim.maaşımın 600 tl sini yatırdım.bu gün gecikmeli olarak geçen ayın maaşını aldım.bayramdan önce bu ayın maaşını alıcam.600 tl öyle yatırsam.olucak bu iş yaw...
eltiniz yanlış bir tavsiye de bulunmuş...peki çekemediğini gösteren kısım nerde??? göremedim ben...
diyelim ki vazgeçtin veya boşanamadın
para biriktirmeyi asla ihmal etme, eline ne geçiyorsa biriktir, ailene bile bahsetme olur mu?
konu sahibi ne yaşadığını gayet iyi biliyor :)çok şahit oldu o yalvarmalara.en uzun ömrü 3 gün oldu.
yok benden para isteme senin ki senin olsun mantığında.
eltimin eşi şimdi bize diyoki ne güzel anlaşıyorlar eltimde diyoki zamanında ne kavgalar ediyolardı unuttunmu 7 sene öncesini hatırlatması gerekmez dimi
yok benden para isteme senin ki senin olsun mantığında.
Bu da çok mantıklı bunu da ihmal etme..
Para senin için önemli güç senin için,,bir lira bile olsa at biriktir.
bence konu sahibi 24 saatte bile 24 günlük yol katteti.Psikolojisi bile değişti.
Ayrılmadan ayrılma fikri bile keyfini yerine getirdi.
İnan çok mutluyum senin adına mübarek günlerde dua et Allah da yardım eder biz bir liranın hesabını yapıyoruz Allah öyle bir kapı açar ki hem boşanır hem çok da güzel yaşarsın maddi olarak.. Dua ..
daha evvelde yazmıştım yaşadığım sıkıntıları.eşimin yaptıklarını aradan üç ay geçti.bakıyorum şöyle aynı değişen hiç birşey yok ama ben artık şikayet etmekten vazgeçtim.bazen çok zoruma gidiyor yaptıkları.işe gelip kapatıyorum kapımı başlıyorum ağlamaya.bu sabah uyandırdım hazırlansın diye.ben içerde oğlumu giydiriyorum içerden söylenmeye başladı,gerizekalı,özürlü,işe yaramaz kalkmak istemiyorum senin yüzünden dedi.beni işe o bırakıyor aramızda 1 km yol farkı var.seni götüreceğim aklıma gelince uyanmak istemiyorum dedi.sonra iş yerine iki üç km yol varken in burda yürü dedi bahsettiğim yol e5.burdan yürüyemem dedim adam olaca gücüyle bacağıma bir yumruk attı sonrada bıraktı gitti.nefret ediyorum ondan.lanet olsun gebersin istiyorum.ayrılıp gidemiyorum.butün suç benim .yanında kaldığım sürece bunları yapmaya devam edecek ama gidemiyorum.öylesine yazdım içimi rahatlatır belki diye.kötükedihüso
hepinize çok teşekkür edrim.boşan fikrim elbette hergün aklımdaydı ama kısır döngü olmuştu durum.insan bir destek bir güç arıyor.yaşayan birilerinden duymak istiyor.şimdi çok daha iyiyim parayı bankaya hemen yatırdım ki elimde kalırsa harcarım.ayyyyyyyyyyyyyy çok mutluyum
Onun nedeni ne biliyor musunuz.. Sizin eşinizi hakketiği gibi cezalandırmamış olmanız.
Ondan hatırlatıyor,adam şimdi iyi ama zamanında yapmadığını bırakmadı gibi..
bana bazı arkadaşlarım sahte gülücükler atarlar ben de yüzlerine demem ama içimden derim : ahh sen yurt kapısında bakın bu o.... diye bağıran şimdiki eşinin o zaman binlerce öğrencini önünde attığı dayakları unuttun mu diye..?
unutulmaz unutulmamalı ve bence mesela bu adam def edilmeli asla evlenilmemeli ama işte mutlularmış şimdi.. inanamıyorum bence bundan kaynaklanıyor eltinin durumu.
hepinize çok teşekkür edrim.boşan fikrim elbette hergün aklımdaydı ama kısır döngü olmuştu durum.insan bir destek bir güç arıyor.yaşayan birilerinden duymak istiyor.şimdi çok daha iyiyim parayı bankaya hemen yatırdım ki elimde kalırsa harcarım.ayyyyyyyyyyyyyy çok mutluyum
Çok güzel gidiyorsun canım teşekküre gerek yok.Ben senin durumunda olsam destek beklerdim hemcinslerimden,destek olmak boynumuzun borcu..
Bak şimdi demoralize olacağın durumlar olduğunda eşinin ruh hastası olduğunu asla unutma.. ana avrat sövse bil ki,sana teminat veriyorum o adam aşağılık olduğunun farkında olduğundan yapıyor bunu.. sana yemin ediyorum böyle.. seni aşağıladıkça kendi yükseliyor.. oğluna annen salak demesi bile bu yüzden.. mesela dün gece seni odaya attı ya küfür günah..
git 10 15 düşün ağlama yüzünü yıka al eline meyveni al evladını geç tvnin karşısına içine içine ağla ama keyifle takıl..
senin manyak kuduracaktır seni sindiremediği için hiç laf etme tartışma sesini çıkartma.. güçlü dur ya..!!! çocuk gibi odada uyuyakalmak ne demek ..? adam kendini ormanların kralı sanıyor seni etrafta görmedikçe öyle inanıyor..
boşanman gecikebilir vs vs her durumda senin taktiklerin olsun o evde kendi hayatını yaşa boşanmış gibi anlatabilyor muyum .? cinsel olarak birlikte olmak istiyor mu..?
ayda bir
canım teşekküre gerek yok sen zaten istiyodun biz sadeceyardımcı olmaya çalıştık cesaretlendirdik o kadar çok seviniyorum senin adınahepinize çok teşekkür edrim.boşan fikrim elbette hergün aklımdaydı ama kısır döngü olmuştu durum.insan bir destek bir güç arıyor.yaşayan birilerinden duymak istiyor.şimdi çok daha iyiyim parayı bankaya hemen yatırdım ki elimde kalırsa harcarım.ayyyyyyyyyyyyyy çok mutluyum
olabilir tabiki herşeyi beklerim ondan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?