Bütün kabahat benim biliyorum

canım seni yermek için asla söylemiyorum sinirlerin yıpranmış olabilir ben senin yerine olsam arabadaki olaydan sonra yemeyi sorduğunda
kusura bakma ben seninle konuşmuyorum arabada yaptıklarından sonra derdim

birde sana hakaretmi ediyor yüz göz olma bence senin sevine inmiycem de tavrını göster söz dalaşına girme

siz neden çocuğu 400 liraya kreşe verip 800 lira için çalışıyorsunuz size yanlız 400 kalır ozaman

yani evde olamayacağınız için çocuk kreşe gitmek zorunda ozaman siz 30 gün 400 lira için çalışmış oluyorsunuz ve çocuğunuz sizden ayrı kalıyor

konuyu saptırmayın lütfen kimse eşi çok kazansa 400 lira için çocuğunu kreşe bırakmak istemez

beni tanıyan arkadaşlarda var burada bende ezilen kadınlardan yanayım çünki benimde annem kayınvalidem ezik kadınlardı

ve sonuna kadar kadınların yanındayım ama burada bazen eşine bir kere kızan konu açıyor atıp tutuyor olay yatışınca ortalarda yok bir süre sonra kavga tekrar başka bir konu

ozaman gerçekten yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar ve böyle sıkıldıkça konu açanlar ayırt edemiyoruz insanları

karun kadar zengin olsa bile böyle bir eşe nasıl insan güvenip çalışmamazlık yapar ki
ne güzel işte böyle bir durumda kendi ayagının üstünde rahat durabilecek
ama eşine sırt dayasaydı boşanmak için cesareti olamazı
maddi dayanağı yok
ailesi de yanında değil
e bu kadıncağız ne yapacak

eşin aldığın paraya hiç karışmıyorsa hepsini biriktir ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…