Bütün kabahat benim biliyorum

siz niye rahatsız oldunuz anlamadım.bence kadınlar kızıp konu açıyor sonra siz gelip insanları hakkınız olmadığı halde yargılıyorsunuz ve sonra kadın cevap veremeyip vazgeçiyor olabilirmi.ben destek aradım ve çok şükür herkes sağolsun gayet iyiyim şimdi.sırf bunun için bile konu açabilirim kendimi daha iyi hissetmek için bunun için yapamaz mıyım.dayak yiyen aşşağılanan bir kadın hem cinslerinden destek istiyor ne kadar yargılanası bir konu dimi

kesinlikle katılıyorum kadınlar ne iş olursa yapmalı yapabildiğince ama eşi aldığı parayı hiç sormuyor dikkatimi çeken o 600 ü bankaya yatırmış ne yaptın diye sormuyo demekki

haksız yere yargılamak diye bir şey yok siz fazla detay vermediniz dikkatimi çeken o kendini rahatlatmak için konu açmak doğru değil çünki gerçekten yardıma ihtiyacı olan kadınlar var

değil 4000 lira 40000 lirada olsa kadının bir güvencesi yoksa kalacak malı mülkü çalışmalı yoksa erkekler bana muhtaç gözünle bakıyorlar

senin eşin parana karışmıyorsa ailenden ne diye destek bekliyorsun ayrılırsın paranı biriktirince burada bazı arkadaşlar var sorunu olan ve eşine bir kuruşun bile hesabını vermek zorunda olan

pardon konuyu kim saptırıyo ben hiç bişey anlamadım siz sordunuz arkadaşa niye çalışıyosunuz diye

eşi 4 milyar alıyo eve bakıyoki arkadaş 600 lira ayırabiliyo
eğer gelirleri yeterliyse her eş 400 lira için çalışmasını istemez

haksız yere yargılamak diye bir şey yok siz fazla detay vermediniz dikkatimi çeken o kendini rahatlatmak için konu açmak doğru değil çünki gerçekten yardıma ihtiyacı olan kadınlar var
lmaz:ya sizin yaptığınız nedir şu anda tam olarak söylermisiniz bu kadının yardıma ihtiyacı var cesareti yok ve bizim sayemizde silkelendi kendine geldi siz hala çalışmasına eşinin maaşına takıldınız çalışmasa napıcaktı söyleyin bana ana yok baba yok para yok boşanma davasını bile açamicaktı başka bir ev tutup oğluyla yaşayabilme ihtimalini bile aklından geçiremicekti ve o adamı ömrünün sonuna kadar çekicekti çalışmasaydı eğer

kesinlikle katılıyorum kadınlar ne iş olursa yapmalı yapabildiğince ama eşi aldığı parayı hiç sormuyor dikkatimi çeken o 600 ü bankaya yatırmış ne yaptın diye sormuyo demekki

eşi sorumsuz zaten
aldıgı 4000 liranın yanında 800 sakız parası kalır bu adam bir de ikramiye alıyordur 3 4 ayda bir
hiçbişekilde karışmıyor ki zaten karısını da çocugunu da istemiyor paraya da doymuş

konuyu saptırmayın lütfen kimse eşi çok kazansa 400 lira için çocuğunu kreşe bırakmak istemez

cok ılgınc bır yorum
esının maddı durumunun ıyı olması bır kadının calısmasını ve cocugunu krese vermesını neden engellesın kı

gunumuzde ev hanımları da artık cocuklarını krese verıyor
ayrıca esının gelırı ne kadar ıyı olursa olsun bence bır kadın calısmalı
aylık kendıne kalanı 100,00 tl bıle olsa calısmalı dıye dusunenlerdenım

evet cocuk cok onemlı
en kalıtelı vakıtlerını anne babayla gecırmelı ama en fazla vaktını degıl
onemlı olan en kalıtelısını gecırmesı

benı bılenler bılır
maddı anlamda ne esıme ne aıleme muhtac olmayacak kadar yeterlı
calısmasam bıle esıme muhtac olmam mudahane etmek zorunda kalmam
ama hamılelıgımde de calıstım dogum yapana kadar
bebegım 2,5 aylıkken de bırakıp hergun ıse geldım
ne esım gonderdı benı ıse gıt calıs dıye
ne de maddı ımkansızlıklarım zorladı ıse gelmemı
kendım ıcın yaptım herseyı
once kendım ıcın ben ıyı olursam saglam olursam ınsanlara faydam olur derım hep
herseyden once ben kendımı nasıl ıyı hıssedersem oyle yaparım

hıcbır zaman hıcbır durum bence genellenemez
herkesın yasadıgı ve hıssettıgı ayrıdır ve sonucları aynı olmaz
genellemenız cok yargılayıcı olmus acıkcası

konu sahıbı arkadas
basından bu yana konunu okuyorum
ama nedense ben hala bır bosluk goruyorum
belkı yazılarla kendınızı ıfade edemeyısınız belkı bulundugunuz psıkolojı bılemıyorum
esınızın bu duruma gecısı ve gerekcelerını az ve cok tahmın edebılecegınızı dusunuyorum

senin eşin parana karışmıyorsa ailenden ne diye destek bekliyorsun ayrılırsın paranı biriktirince burada bazı arkadaşlar var sorunu olan ve eşine bir kuruşun bile hesabını vermek zorunda olan

banane onlardan,benim derdim başka önce kendi derdimi çözmeliyim ben.eşlerine hesap veriyorlarmış ve benimkinden daha mı önemliymiş sorunları ben ve oğlum pisikolojik şiddet görüyoruz hergün,ben dayak yiyorum bu adam dan nerdeyse hergün keşke bende sadece hesap vermek zorunda olsaydım. verirdim de nitekim hayat müsterek hesap vermekten gocunmazdım.

benim babam sinir hastası ve erkek kardeşime bile para hesabı sorar sizin eşiniz karışmıyo ilgimi çeken o hemde bu kadar geçimsiz ama parayı sorun etmiyo

eşi 4 milyar alıyo eve bakıyoki arkadaş 600 lira ayırabiliyo
eğer gelirleri yeterliyse her eş 400 lira için çalışmasını istemez
siz konuyu tam anlamadınız galiba adamın umrunda değilki karısı ne yaparsan yap diyo ister çalışsın ister evde otursun adam ilgilenmiyo kadınla ne diye çalışmasını istemicek çalıştığın para senin ne yaparsan yap diyo kadının maaşına hiçç ihtiyacı yokki adamın allah allh

ya kadın kendini çalışıp mutlu hissediyor evde otursa kafayı yer aldığı para değil bedavada çalışır bu durumda kadın ben kendimi mutlu huzurlu hissediyorum diyor

ilgisi yok bazı insanlar için gereksiz üzülüyoruz ve kafa yoruyoruz

Bir derdim var : ( Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için.

buraya girerken bu yazı dikkatini çekmişmiydi.....sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…