- Konu Sahibi canimoglumomer
-
karun kadar zengin olsa bile böyle bir eşe nasıl insan güvenip çalışmamazlık yapar ki
ne güzel işte böyle bir durumda kendi ayagının üstünde rahat durabilecek
ama eşine sırt dayasaydı boşanmak için cesareti olamazı
maddi dayanağı yok
ailesi de yanında değil
e bu kadıncağız ne yapacak
hayır canım tabikide yanlış değilsin çokta iyi yapıyorsun evde olsaydın hep kafayı yerdin inanben kendim istedim çalışmayı iyikide çalışıyorum düşünsenize bide evde oturuyormuşum.asıl o zaman çaresiz olurmuşum yanlış mıyım.
siz niye rahatsız oldunuz anlamadım.bence kadınlar kızıp konu açıyor sonra siz gelip insanları hakkınız olmadığı halde yargılıyorsunuz ve sonra kadın cevap veremeyip vazgeçiyor olabilirmi.ben destek aradım ve çok şükür herkes sağolsun gayet iyiyim şimdi.sırf bunun için bile konu açabilirim kendimi daha iyi hissetmek için bunun için yapamaz mıyım.dayak yiyen aşşağılanan bir kadın hem cinslerinden destek istiyor ne kadar yargılanası bir konu dimi
pardon konuyu kim saptırıyo ben hiç bişey anlamadım siz sordunuz arkadaşa niye çalışıyosunuz diyekonuyu saptırmayın lütfen kimse eşi çok kazansa 400 lira için çocuğunu kreşe bırakmak istemez
haksız yere yargılamak diye bir şey yok siz fazla detay vermediniz dikkatimi çeken o kendini rahatlatmak için konu açmak doğru değil çünki gerçekten yardıma ihtiyacı olan kadınlar var
pardon konuyu kim saptırıyo ben hiç bişey anlamadım siz sordunuz arkadaşa niye çalışıyosunuz diye
niye yazacak yermi kalmadı CADIARZU
haksız yere yargılamak diye bir şey yok siz fazla detay vermediniz dikkatimi çeken o kendini rahatlatmak için konu açmak doğru değil çünki gerçekten yardıma ihtiyacı olan kadınlar var
kesinlikle katılıyorum kadınlar ne iş olursa yapmalı yapabildiğince ama eşi aldığı parayı hiç sormuyor dikkatimi çeken o 600 ü bankaya yatırmış ne yaptın diye sormuyo demekki
değil 4000 lira 40000 lirada olsa kadının bir güvencesi yoksa kalacak malı mülkü çalışmalı yoksa erkekler bana muhtaç gözünle bakıyorlar
konuyu saptırmayın lütfen kimse eşi çok kazansa 400 lira için çocuğunu kreşe bırakmak istemez
senin eşin parana karışmıyorsa ailenden ne diye destek bekliyorsun ayrılırsın paranı biriktirince burada bazı arkadaşlar var sorunu olan ve eşine bir kuruşun bile hesabını vermek zorunda olan
siz konuyu tam anlamadınız galiba adamın umrunda değilki karısı ne yaparsan yap diyo ister çalışsın ister evde otursun adam ilgilenmiyo kadınla ne diye çalışmasını istemicek çalıştığın para senin ne yaparsan yap diyo kadının maaşına hiçç ihtiyacı yokki adamın allah allheşi 4 milyar alıyo eve bakıyoki arkadaş 600 lira ayırabiliyo
eğer gelirleri yeterliyse her eş 400 lira için çalışmasını istemez
ilgisi yok bazı insanlar için gereksiz üzülüyoruz ve kafa yoruyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?