- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi canimoglumomer
-
ya kadın kendini çalışıp mutlu hissediyor evde otursa kafayı yer aldığı para değil bedavada çalışır bu durumda kadın ben kendimi mutlu huzurlu hissediyorum diyor
ayaynı şekilde düşünüyorum biraz kafam karıştı yanlızca yoksa bırak insanı evimdeki kedinin bile şiddet görmesini asla tasvip etmem asla
lmaz:ya sizin yaptığınız nedir şu anda tam olarak söylermisiniz bu kadının yardıma ihtiyacı var cesareti yok ve bizim sayemizde silkelendi kendine geldi siz hala çalışmasına eşinin maaşına takıldınız çalışmasa napıcaktı söyleyin bana ana yok baba yok para yok boşanma davasını bile açamicaktı başka bir ev tutup oğluyla yaşayabilme ihtimalini bile aklından geçiremicekti ve o adamı ömrünün sonuna kadar çekicekti çalışmasaydı eğer
akrabalarından duyuyorum sonra çok sinirli olduğu için kimseden kız isteyememişler yani eşten dosttan.kendi bulduğuyla evlensin demişler.şaşırdık sen nasıl evlendin dedi eltilerim bana bilmiyordum ki
bence sız karsınızdakının sorunuyla ılgılenırken kendınız ve cevrenızle kıyaslıyorsunuz durumu
zıra konu sahıbının sorunu esı tarafından ugradıgı sıddet ve aılesının destek olmayısı
ama konu bu ıken esının maddı ımkanları ve kadının maasına ıhtıyac hıssetmemesı neden bu kadar enteresan geldı sıze anlamadım
zıra ben konu sahıbının cocugunun kres masrafını kendı maasından verdıgıne daıre bırsey yazdıgını gormedım
demek kı esı evının ve cocugunun ıhtıyaclarını gıderıyor
bunu yapıyor olması dort dortluk bır aıle reısı oldugunu gostermıyor maalesef
ben size anlatmaktan yoruldum nasıl anlıyosanız öyle olsun artıkkeşide çok geri kafalı bir adam değil demekki çalışsın kendine güveni olsun diye düşünmüş karışmıyor baskı yapmıyor çalışma evde dur çocuğa bak diye
akrabalarından duyuyorum sonra çok sinirli olduğu için kimseden kız isteyememişler yani eşten dosttan.kendi bulduğuyla evlensin demişler.şaşırdık sen nasıl evlendin dedi eltilerim bana bilmiyordum ki
eşin aldığın paraya hiç karışmıyorsa hepsini biriktir ozaman
eşide çok geri kafalı bir adam değil demekki çalışsın kendine güveni olsun diye düşünmüş karışmıyor baskı yapmıyor çalışma evde dur çocuğa bak diye
arkadaşlar yazmıştım biz flöt ederek evlendik inanılmaz iyiydi.çok sinirliydi evet ama bana hiç bağırmamıştı ilk tartışmamız evliliğimizin 3. günü başaladı.kim bile bile kendini ateşe atar ki.keske ailesinden biri anne babasından beklemiyorum ama etrafından biri uyarsaydı beni çok isterdim.şimdi öyle kıymetliyim ki onlar için sanki ne işe yarar sen mükemmel sin biz olsak katlanamazdık.e neden söylemediniz ozaman yazık değilmiydi bana.
arkadaşlar yazmıştım biz flöt ederek evlendik inanılmaz iyiydi.çok sinirliydi evet ama bana hiç bağırmamıştı ilk tartışmamız evliliğimizin 3. günü başaladı.kim bile bile kendini ateşe atar ki.keske ailesinden biri anne babasından beklemiyorum ama etrafından biri uyarsaydı beni çok isterdim.şimdi öyle kıymetliyim ki onlar için sanki ne işe yarar sen mükemmel sin biz olsak katlanamazdık.e neden söylemediniz ozaman yazık değilmiydi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?