Bütün kabahat benim biliyorum

[konu sahıbı arkadas
basından bu yana konunu okuyorum
ama nedense ben hala bır bosluk goruyorum
belkı yazılarla kendınızı ıfade edemeyısınız belkı bulundugunuz psıkolojı bılemıyorum
esınızın bu duruma gecısı ve gerekcelerını az ve cok tahmın edebılecegınızı dusunuyorum

/COLOR]ayaynı şekilde düşünüyorum biraz kafam karıştı yanlızca yoksa bırak insanı evimdeki kedinin bile şiddet görmesini asla tasvip etmem asla

ya kadın kendini çalışıp mutlu hissediyor evde otursa kafayı yer aldığı para değil bedavada çalışır bu durumda kadın ben kendimi mutlu huzurlu hissediyorum diyor

evle eşiyle hiç ilgisi olmayan biri enteresan gerçekten

eşimin bu tavrının başlamasının nedenini gerçekte biliyor olsam çözmek için elimden geleni yaparım inan.evliliğimizin 3. günün de oldu ilk münakaşamız evimiz çok büyük ailesi 1 yada 2 aylığına bizde kalmak istemiş bende evliliğimizin ilk günleri daha dedim demez olaydım c.tesi evlendik haftaya pazar ailesi 1 kamyon eşya ile bize taşındı.

6 ay bizimle kaldılar.memlekette yaşıyorlar.kayınvalidem ve kayınpederim en son kızım bizden bu kadar katlanamıyoruz dediler ve gittiler.sonradan duyuyorum ki bunun çok sinirli olduğunu bildikleri için bir birlerinin ev hayatına alışana kadar yanlarında olalım diye düşünmüşler.yani kayınvalidem bana neler yaparsam kızmaz diye birifing vermek için kalmış.ondan şikayetçi değilim aslında bir doktora götürseler miş daha iyi olur muş ama.

akrabalarından duyuyorum sonra çok sinirli olduğu için kimseden kız isteyememişler yani eşten dosttan.kendi bulduğuyla evlensin demişler.şaşırdık sen nasıl evlendin dedi eltilerim bana bilmiyordum ki

ayaynı şekilde düşünüyorum biraz kafam karıştı yanlızca yoksa bırak insanı evimdeki kedinin bile şiddet görmesini asla tasvip etmem asla

bence sız karsınızdakının sorunuyla ılgılenırken kendınız ve cevrenızle kıyaslıyorsunuz durumu
zıra konu sahıbının sorunu esı tarafından ugradıgı sıddet ve aılesının destek olmayısı
ama konu bu ıken esının maddı ımkanları ve kadının maasına ıhtıyac hıssetmemesı neden bu kadar enteresan geldı sıze anlamadım

zıra ben konu sahıbının cocugunun kres masrafını kendı maasından verdıgıne daır bırsey yazdıgını gormedım
demek kı esı evının ve cocugunun ıhtıyaclarını gıderıyor
bunu yapıyor olması dort dortluk bır aıle reısı oldugunu gostermıyor maalesef

Son düzenleme:

eşide çok geri kafalı bir adam değil demekki çalışsın kendine güveni olsun diye düşünmüş karışmıyor baskı yapmıyor çalışma evde dur çocuğa bak diye

omerınannesı
bu durumda ınsan esınızın ruhsal rahatsızlıgı oldugunu ve aılesının bıldıgı halde sıze bırsey yansıtmadıklarını dusunuyorum

enteresan ama gercekte boyle tıpler var maalesef
keske aıle daha bılınclı olup cocuklarıyla daha detaylı ılgılenselermıs

akrabalarından duyuyorum sonra çok sinirli olduğu için kimseden kız isteyememişler yani eşten dosttan.kendi bulduğuyla evlensin demişler.şaşırdık sen nasıl evlendin dedi eltilerim bana bilmiyordum ki

flört döneminiz veya nişanlılık döneminiz filan olmadı mı hiç bu huyunu anlayabileceğiniz ?

kesinlikle katılıyorum yazdıklarınıza
çocuğum sosyalleşsin kreşe gitsin
eşim çalışsın kendine güvensin diyen biri
gidip birde karısına özürlü gibi cahilce laflar edebiliyor aklından zorumu var anlamadım gitti cidden

ahh adam baştan sorunluymuş
iyi dayanmışsın canım benim
ailesi bile kaygılanıp 6 ay alışoncaya kadar yalnız bırakmak istememiş

arkadaşlar yazmıştım biz flöt ederek evlendik inanılmaz iyiydi.çok sinirliydi evet ama bana hiç bağırmamıştı ilk tartışmamız evliliğimizin 3. günü başaladı.kim bile bile kendini ateşe atar ki.keske ailesinden biri anne babasından beklemiyorum ama etrafından biri uyarsaydı beni çok isterdim.şimdi öyle kıymetliyim ki onlar için sanki ne işe yarar sen mükemmel sin biz olsak katlanamazdık.e neden söylemediniz ozaman yazık değilmiydi bana.

keske önce birbirinizi tanımaya çalışsaydınız evlenmeden önce gerçi olan olmuş.kayınvalidenlerin 6 ay ogullarının evliliğe alışması için sizde kalması kocanın çok vahim durumda olduğunu gösteriyor.ogullarını psikoloğa götürüp tedavi ettirselerde sizde kalmalarından daha hayırlı olurmus.bir arkadas aldatıyor olabılır dıye sormustu o dusuncesı bana mantıklı gelmıstı ama son yazdıkların onun tamamen dengesizliğinden kaynaklandıgını gösteriyor.

zaten uyanık seni garantiye almak için evlilik öncesi ilişki yaşatmış bundan belli
demek kendi de biliyor çok afedersin ne mal oldugunu
seni korkutmamak için flört döneminde bağırmamış köprüyü geçinceye kadar muhabbeti
neyse zaten artık kararını aldın ondan kurtulmak için

esınızın aılesının sıze hak vermesı ve sızı sevmelerını lehınıze kullanabılırsınız
aılenızden gormedıgınız destegı belkı onlardan gorebılırsınız
zıra ogullarının durumunu en az sızın kadar bılıyorlar
sımdıye kadar ıcınde bulundugunuz durumu esınızın aılesıne anlatıp yardımcı olmalarını ıstedınız mı?

bazıları evet hiç belli etmezler gerçek yüzlerini... alsanaalsanasmile
bence çalışmayı asla bırakma... ve biran önce de oğlunla kendine ayrı bi ev tut ayrıl o adamdan...
geri dönmek istersen bile ( ki hiç sanmıyorum başka birine aşık olsa dediğine göre ufacık bile bi sevgi yok içinde ona karşı ) bi psikoloğa gidip iyi bi terapiden geçmediği sürece dönmeyeceğini söyle...
hiçbişeyden de korkma :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…