- Konu Sahibi canimoglumomer
-
esınızın aılesının sıze hak vermesı ve sızı sevmelerını lehınıze kullanabılırsınız
aılenızden gormedıgınız destegı belkı onlardan gorebılırsınız
zıra ogullarının durumunu en az sızın kadar bılıyorlar
sımdıye kadar ıcınde bulundugunuz durumu esınızın aılesıne anlatıp yardımcı olmalarını ıstedınız mı?
ayrıca oldukça bakımlı kendinden emin,dışardan birine deseniz inanmaz ne var ki beni pek eşinin dostunun içine çıkar maz.
ben hiç sanmıyorum yardımcı olacaklarını...
kıza oğullarını kakalamışlar resmen göz göre göre... hele ayrılmak istediğini öğrenirlerse bence onlar da çirkefleşir...
çok iyi insanlar olsalardı, oğullarını kakalamaya çalışmak yerine, bi psikoloğa götürürlerdi...
ayrıca oldukça bakımlı kendinden emin,dışardan birine deseniz inanmaz ne var ki beni pek eşinin dostunun içine çıkar maz.
yazıklar olsun benim kocama emi.
10 yıldır birlikteyiz bir güne bir gün önce dövüp arkasından da tecavüz etmedi bana.
bu kadarmış sevgisi.
yazıklar olsun ona :dilcikar:
zaten en büyük tehtiti ömeri vermemek ama av.alırsın işin gücün düzenin olduktan sonra diyor.
siz parayla kafayı yemişsiniz, galiba hayattaki en büyük sorununuz parayla alakalı oldu her zaman. eşi dayak atıyor, küfür ediyor siz hala konu gereksiz, asıl ihtiyacı olanlar var diyorsunuz.
kendinize gelin haddinizi bilin burada kimseye hakkaret etme hakı vermiyorlar siz eşinizlede bu şekilde konuşurak iletişim kuruyorsunuz herhalde
angelnrcn arkadaşım siz niye düştünüz ortalığa ilginizi çekmiyorsa başka bir şey okuyun.sizden kişisel olarak bir isteğim yokki benim.nolur beni düşünün yardım falan gibi genel bir beklenti bu.ve eğer istemiyorsanız okumayın rahatsız olmayın.
siz kendinize başka bir topik bulsanıza kadının derdi ona yetiyor zaten ve dünden beri sizden başka hiç bir kimse olumsuz bir yorum yazmadı lütfen anlayışlı olun üzmeyin bu kadıncağızı sizin yazdıklarınızdan hiç bir şey anlaşılmıyor merak etmeyin o yüzden işine gelmemesi imkansızne okuyup okumuyacağımı size sorucak değilim neden rahatsız oldunki anlamadım bu arada yazdıklarımdan biri işinemi gelmedi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?