- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi canimoglumomer
-
siz kendinize başka bir topik bulsanıza kadının derdi ona yetiyor zaten ve dünden beri sizden başka hiç bir kimse olumsuz bir yorum yazmadı lütfen anlayışlı olun üzmeyin bu kadıncağızı sizin yazdıklarınızdan hiç bir şey anlaşılmıyor merak etmeyin o yüzden işine gelmemesi imkansız
siz kendinize başka bir topik bulsanıza kadının derdi ona yetiyor zaten ve dünden beri sizden başka hiç bir kimse olumsuz bir yorum yazmadı lütfen anlayışlı olun üzmeyin bu kadıncağızı sizin yazdıklarınızdan hiç bir şey anlaşılmıyor merak etmeyin o yüzden işine gelmemesi imkansız
:1ninca:tabikide herkes istediği yorumu yapar ama siz konuyu başka tarafa çektiniz ve hala uzatıyosunuz arkadaşın konusu iş yada para değil tekrar okuyun baştanburası serbest platform hakaret haricinde düşüncelerimizi yadığımız her türlü yorum gelebilir yorumlar hep destekleyici olmayabilir
neyi pardon yorum yapmak serbest yargılamak değil ayrıca ben istediğim konuya cevap verip vermeme hakkına sahibim.gerçekçi olun biraz sizin bir sorununuz var bence.
kendinize gelin laflarınıza dikkat edin ben kimsenin avukatlığını yapmıyorum sizin yüzünüzden ceza almaya hiç niyetim yok o yüzden kendi kendinize yazın çizin tey tey:teytey::teytey:avukat tutmasına gerek yok sen olursun avukatı hatta bana karşı savunduğun gibi eşinide ara konuş bence
:1ninca:tabikide herkes istediği yorumu yapar ama siz konuyu başka tarafa çektiniz ve hala uzatıyosunuz arkadaşın konusu iş yada para değil tekrar okuyun baştan
arkadaşlar bişe sormak istiyorum şimdi içime kurt düştü.bir arkadaş eşim okuyabilir diye başka isimle girdim demiş.yaa benim kide okursa bittiğim an olur benim heralde.çünkü kk ya takıldığımı görüyor bazen eyvah ben ne yaparım eyvahedigeldismile
kendinize gelin laflarınıza dikkat edin ben kimsenin avukatlığını yapmıyorum sizin yüzünüzden ceza almaya hiç niyetim yok o yüzden kendi kendinize yazın çizin tey tey:teytey::teytey:
canım senin yorumlarına yorum yapmak istiyor varmıısen neden benim yorumlarıma yorum yapıyorsun konu arkadaşın konusu ona yorum yapsana
canım modötörlere özelden msj yazıp yapabilirsin ama boş ver uyma derim benben bu arkadaşı şikayet etmek istiyorum.eşim bana hakaret edebilir etmemesi için mücadele veriyorum zaten .bu insan kimdir bana özürlümüdür diyor.
canım senin yorumlarına yorum yapmak istiyor varmıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?