Bütün kabahat benim biliyorum

onedenle konu açarken bunuda göz önünde bulundurmalıydınız

sen kendini avukat tayin ettin herhal arkadaş özürlümü kendini koruyamıyormu

avukat tutmasına gerek yok sen olursun avukatı hatta bana karşı savunduğun gibi eşinide ara konuş bence

burası serbest platform hakaret haricinde düşüncelerimizi yadığımız her türlü yorum gelebilir yorumlar hep destekleyici olmayabilir
:1ninca:tabikide herkes istediği yorumu yapar ama siz konuyu başka tarafa çektiniz ve hala uzatıyosunuz arkadaşın konusu iş yada para değil tekrar okuyun baştan

neyi pardon yorum yapmak serbest yargılamak değil ayrıca ben istediğim konuya cevap verip vermeme hakkına sahibim.gerçekçi olun biraz sizin bir sorununuz var bence.

bence siz fazlasıyla sorunlusunuz sorunlu insanla yaşamaktan olmasın

canımoğlumömer mahzuru yoksa eşiniz ne iş yapıyor eğitimi nedir merak ettim
bu arada bazı arkadaşlar terapi olsun demiş ama yanaşmaz kesinlikle anlatılanlara göre kendi de farkında ne oldugunun
terapi de işe yaramaz terapiye kendi de gitmez zaten

avukat tutmasına gerek yok sen olursun avukatı hatta bana karşı savunduğun gibi eşinide ara konuş bence
kendinize gelin laflarınıza dikkat edin ben kimsenin avukatlığını yapmıyorum sizin yüzünüzden ceza almaya hiç niyetim yok o yüzden kendi kendinize yazın çizin tey tey:teytey::teytey:

:1ninca:tabikide herkes istediği yorumu yapar ama siz konuyu başka tarafa çektiniz ve hala uzatıyosunuz arkadaşın konusu iş yada para değil tekrar okuyun baştan

sen neden benim yorumlarıma yorum yapıyorsun konu arkadaşın konusu ona yorum yapsana

Herhalde nıckın tam olarak canimoglumomer olacagını tahmın edemez.
Bende ılk olarak esımın bıldıgı bır nıckten acmıstım uyelık kk ya.
Sonra google ye nıckımı bır yazdım, dırekt forum cıktı karsıma.
Ne panık olmustum
Daha yenıydım bırde,
hemen bır yerlere mesaj attım, adeta yalvardım.
Sılın o forumu, uyelıgımı ıptal edın, esım gormesın dıye
Halbukı yalvarmak yerıne rıca etmem de yeterlıymıs.
Ama acemılıkten elım ayagıma dolasmıstı.
Sımdı evde esım varken mumkun oldugunca acmam kk yı.
Yada uyelıgımı acmadan bakarım.
Sonra gecmısı sılerım.
Sızde oyle yapın ıstersenız.
Esınız evdeyken uyelıgınızı acmayın.
Actıgınızda da butun ızlerı yok edın.
Bu arada Allah yardımcınız olsun.

kendinize gelin laflarınıza dikkat edin ben kimsenin avukatlığını yapmıyorum sizin yüzünüzden ceza almaya hiç niyetim yok o yüzden kendi kendinize yazın çizin tey tey:teytey::teytey:

bencede ceza almayın ve yorumları bana değil arkadaşın konusuna yapın

elefera cım görünüyor malesef
benim eşim mesela müzik indirmek yerine dinliyor sonra dosya görüntüle kısmı var oradan alıyor
bikaç defa farkettim benim kk da yazdıklarımda görünüyor bana da öğretmişti ama unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…