- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi canimoglumomer
-
ben bu arkadaşı şikayet etmek istiyorum.eşim bana hakaret edebilir etmemesi için mücadele veriyorum zaten .bu insan kimdir bana özürlümüdür diyor.
elefera cım görünüyor malesef
benim eşim mesela müzik indirmek yerine dinliyor sonra dosya görüntüle kısmı var oradan alıyor
bikaç defa farkettim benim kk da yazdıklarımda görünüyor bana da öğretmişti ama unuttum
canımm boş ver sen okuma yazdıklarını konun kapanır bu arkadaşın yüzünden birde ceza alıp siteye giremezsin o yüzden mümkünse görme yorumlarınıuymak istiyorum çok kızdım yaaa benim derdime bak kadının keyfine bak ne hakla yaa.elim ayağım titriyor sinirden.
uymak istiyorum çok kızdım yaaa benim derdime bak kadının keyfine bak ne hakla yaa.elim ayağım titriyor sinirden.
canımm boş ver sen okuma yazdıklarını konun kapanır bu arkadaşın yüzünden birde ceza alıp siteye giremezsin o yüzden mümkünse görme yorumlarını
evet avukatıyım tamamı rahatladınmı kusura bakma sana daha fazla uymicam işten çıkıp evime gitmem lazım ama sen kendi kendine yazmaya devam edebilirsin bayyy:teytey::teytey:bencede avukatını dinle
Ne!
Nasıl yanı?
Neredekı dosya goruntule?
Ben sıze en ıyısı adresımı vereyım.
ıkı gun nete gelmezsem, evımı bı' kontrol edın senağlama
canım bende aynı şeyi söyledim zaten git başka topiğe bu kadının derdi o na yetiyor zaten dedim ayrıca dünden beri çok şey kat etti arkadaş dahada edicek ama biri çıktı kadının çalışmasına maaşına takıldı kaldı haliyle tabikide cvp vericek konu sahibiAyy daraldım ya..
Lütfen yetmez mi artık..?
Ben konu sahibine inanıyorum bizi kandırmadığına dürüst olduğuna inanıyorum.
dün ki halini görseydiniz ne kada riçine kapanıktı yorum yazarken bile tedirgindi adeta bugün açıldı.
açlsın da daha çok açılsın rahatlasın hatta özgüveni gelsin keyfi yerine gelsin..
Çocuk gibi oluyor bir alıntı siz bir alıntı o..
Bu konu kitlenmesin istiyorum ben yazık bu kadın bütün gün konuşuyor destek görüyor.
Eğer samimi bulmuyorsanız vaktinizi ayırmayın değmez.benim de inanmadığım konular oluyor zerre muhatap olmuyorum. siz inanmıyorsunuz diye de eleştiremez kimse sizi ama burada bu huzursuzluğa gerek yok bence..
uymak istiyorum çok kızdım yaaa benim derdime bak kadının keyfine bak ne hakla yaa.elim ayağım titriyor sinirden.
canım bende aynı şeyi söyledim zaten git başka topiğe bu kadının derdi o na yetiyor zaten dedim ayrıca dünden beri çok şey kat etti arkadaş dahada edicek ama biri çıktı kadının çalışmasına maaşına takıldı kaldı haliyle tabikide cvp vericek konu sahibi
Ayy daraldım ya..
Lütfen yetmez mi artık..?
Ben konu sahibine inanıyorum bizi kandırmadığına dürüst olduğuna inanıyorum.
dün ki halini görseydiniz ne kada riçine kapanıktı yorum yazarken bile tedirgindi adeta bugün açıldı.
açlsın da daha çok açılsın rahatlasın hatta özgüveni gelsin keyfi yerine gelsin..
Çocuk gibi oluyor bir alıntı siz bir alıntı o..
Bu konu kitlenmesin istiyorum ben yazık bu kadın bütün gün konuşuyor destek görüyor.
Eğer samimi bulmuyorsanız vaktinizi ayırmayın değmez.benim de inanmadığım konular oluyor zerre muhatap olmuyorum. siz inanmıyorsunuz diye de eleştiremez kimse sizi ama burada bu huzursuzluğa gerek yok bence..
canım bende aynı şeyi söyledim zaten git başka topiğe bu kadının derdi o na yetiyor zaten dedim ayrıca dünden beri çok şey kat etti arkadaş dahada edicek ama biri çıktı kadının çalışmasına maaşına takıldı kaldı haliyle tabikide cvp vericek konu sahibi
değil mi derinss cim ben de konu sahibinin samimiyetine inanıyorum ve lütfen polemiğe bir dur diyelim arkadaşlar konu sahibinden aklıselim davranmasını bekleyemeyiz zaten
kimsecikler yanında değil zaten
kadıncağız iyice daralmış kendi halimize şükredip yardımcı olmaya çalışalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?