Bütün kabahat benim biliyorum

Ne!
Nasıl yanı?
Neredekı dosya goruntule?
Ben sıze en ıyısı adresımı vereyım.
ıkı gun nete gelmezsem, evımı bı' kontrol edın senağlama

uymak istiyorum çok kızdım yaaa benim derdime bak kadının keyfine bak ne hakla yaa.elim ayağım titriyor sinirden.
canımm boş ver sen okuma yazdıklarını konun kapanır bu arkadaşın yüzünden birde ceza alıp siteye giremezsin o yüzden mümkünse görme yorumlarını

arkadaşım senin derdin var buraya konu açıyosun,yardım bekleyeceğine ona buna laf yetiştiriyosun.sana günlerdir herkes şunu yap bunu yap diyor.konuyu dün bıraktım.aynı yerde devam ediyor.yani burda başkasıyla kavga edeceğine sorunlarını çözmeye başlasan senin için daha iyi olur.uğraşmak istiyorum falan ne dmektir ya?şikayet et konun kapansın.sadece o değil sende ceza al..bu şekilde de kocanla tek başına uğraş dur..sözde destek istiyosun ama o desteği kırmak için de uğraşıyosun.......!!!!

Ne!
Nasıl yanı?
Neredekı dosya goruntule?
Ben sıze en ıyısı adresımı vereyım.
ıkı gun nete gelmezsem, evımı bı' kontrol edın senağlama

elefereacım ben de biliyordum ama unuttum
konusahibi arkadaşım sana da kırıldım bikaç mesajım güme gitti sana yardımcı olmaya çalışyırm sen sana sataşanlara cevap verdin aşkolsun

Ayy daraldım ya..
Lütfen yetmez mi artık..?
Ben konu sahibine inanıyorum bizi kandırmadığına dürüst olduğuna inanıyorum.
dün ki halini görseydiniz ne kada riçine kapanıktı yorum yazarken bile tedirgindi adeta bugün açıldı.
açlsın da daha çok açılsın rahatlasın hatta özgüveni gelsin keyfi yerine gelsin..
Çocuk gibi oluyor bir alıntı siz bir alıntı o..
Bu konu kitlenmesin istiyorum ben yazık bu kadın bütün gün konuşuyor destek görüyor.
Eğer samimi bulmuyorsanız vaktinizi ayırmayın değmez.benim de inanmadığım konular oluyor zerre muhatap olmuyorum. siz inanmıyorsunuz diye de eleştiremez kimse sizi ama burada bu huzursuzluğa gerek yok bence..

canım bende aynı şeyi söyledim zaten git başka topiğe bu kadının derdi o na yetiyor zaten dedim ayrıca dünden beri çok şey kat etti arkadaş dahada edicek ama biri çıktı kadının çalışmasına maaşına takıldı kaldı haliyle tabikide cvp vericek konu sahibi

uymak istiyorum çok kızdım yaaa benim derdime bak kadının keyfine bak ne hakla yaa.elim ayağım titriyor sinirden.

hangi mesajı şikayet etmek istiyorsanız gönderilen yorumların sağ üst köşesinde kötü içerik vardır. Ona tıklayıp derdinizi anlatın. Kötü içerik direkt modlara ve konu sorumlularına ulaşır ve gereken yapılır.

özgüveni yerine gelecek diye millete laf atmak mı gerek?evde kocam bana sayıyor ama siz sayamazsınız diyor açık açık...ona sayan söven mi oldu burda?kocasının gözünde kırılan güvenini bu şekilde mi tamir etmesi gerek?konusuna inanmıyoruz demedik..yardım bekliyorsa zaman ayırıp konusunu okuyup millet yorum yazıyor yani insan bir tşk eder,keyfine göre yazıyor..saygı biraz...

sen neden benim yorumlarıma takıldın anlamadım gitti özel bir sorununmu var benimle

değil mi derinss cim ben de konu sahibinin samimiyetine inanıyorum ve lütfen polemiğe bir dur diyelim arkadaşlar konu sahibinden aklıselim davranmasını bekleyemeyiz zaten
kimsecikler yanında değil zaten
kadıncağız iyice daralmış kendi halimize şükredip yardımcı olmaya çalışalım

SEN BANA HANGİ TOPİĞE GİDECEĞİMİ SÖYLEYEMEZSİN BEĞENMİYORSAN YAZDIKLARIMI SEN GİT OK

bundan daha ciddi sorunları olan insanların konularınıda okudum ve aynı fikirlri paylaşmayan insanlarda vardıki çok normal ve bu şekilde aynı şeyi düşünmüyoruz diye yadırgandığını görmedim

arkadaşım tokinin yaptığı evler var kurtköyde belki biliyorsundur oralarda 1+1 evler var 250-300 tl rahatlıkla ödersin kozyatağında çalışıyorum demişsin ordan zaten tek vesait yol paranda fazla tutmaz bi bakın istersen oralara

Valla ben onun kadar sabırlı değilim çoktan defetmiştim adamı ama..
Bir şekilde onun durumunda olsaydım aşırı derecede asabi olurdum eminim..
İnsan ezildikçe başkalarından çıkartıyor hırsını..
Katılıyorum sana sevgili teolog olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…