Bütün kabahat benim biliyorum

evet avukatıyım tamamı rahatladınmı kusura bakma sana daha fazla uymicam işten çıkıp evime gitmem lazım ama sen kendi kendine yazmaya devam edebilirsin bayyy:teytey::teytey:

bu arada nasıl konuşacağımı senin gibi
birinden öğrenicek değilim

elefereacım ben de biliyordum ama unuttum
konusahibi arkadaşım sana da kırıldım bikaç mesajım güme gitti sana yardımcı olmaya çalışyırm sen sana sataşanlara cevap verdin aşkolsun

):
Hatırlarsan bır ara bana yaz olur mu?
Esım pc den pek anlamaz,
vaktı de olmaz.
ama ben tedbırımı yıne de alayım.

Konu ıle ılgılı yorum yapacagım ama valla bende gume gıderım dıye yazmıyorum.
Allah yardımcınız olsun.

evet sayamazsınız...
o da bunu açık açık söyler...
söven olmasa bile hakaret boyutuna taşıyan yorumlar olmuş...

konusu ile ilgilenmediği konusunda haklısınız...

Ay valla benimde içim şişti. Demek ki konu sahibi eşinden korkuyor kendi için değil oğlu için korkuyor. Ayrılmamasının nedeni de bu sanırım.
Biz dışarıdan karısını döven bir adam olarak yorum yapıyoruz ama kimbilir adam nasıl bir psikopat Allahım destek ve güç versin sana da bu adamdam tez zamanda kurtulursun.

Bir kaç gün sonra buraya gelip eşimle barıştık o beni seviyor bende onu gibi bir yorum yaparsan düşer bayılırım.

ben işimi sağlama alıyorum,
evde kesinlikle ve kesinlikle girmem kk ya...
bazen çok merak ettiğimde açıp okuyorum sadece giriş yapmadan....
sadece derdim var bölümüne de girmem şüphelenmesin diye, diğer konulara da girerim ki merak edip bakmasın...

evle eşiyle hiç ilgisi olmayan biri enteresan gerçekten

sen ne diyorsun ya benim annem 23 senedir çalışıyor ki arkasında onca tarla daire olduğu halde eğer çalışmasaydı babama laf söyleme hakkı hiçbir zaman olmayacaktı çalışlırken ne işe yarıyorsun diyebiliyor adamlar sen ev de oturmaya meraklıysan otur kardeşim

siz parayla kafayı yemişsiniz, galiba hayattaki en büyük sorununuz parayla alakalı oldu her zaman. eşi dayak atıyor, küfür ediyor siz hala konu gereksiz, asıl ihtiyacı olanlar var diyorsunuz.

aynen katılıyorum kadının derdi kendini aşmış kadın paara para diyor

çevrede de var böyle insanlar insan farkedemiyor ama birde ailesine sor

sen kendini avukat tayin ettin herhal arkadaş özürlümü kendini koruyamıyormu

bence siz fazlasıyla sorunlusunuz sorunlu insanla yaşamaktan olmasın

bence siz sorunlusunuz burda kimin konuşmaya dertleşmeye ihtiyacı var kim yalan kim doğru söylüyor araştırmak bize düşmez konu sahibi bazı sırlaarı olabilir yada olmayabilir sanalda olsa herkes herşeyi anlatmak zorunda değil konunun özü neyse onunla ilgilenin lütfen

onlar için kura çekiliyor ama canım

evet sayamazsınız...
o da bunu açık açık söyler...
söven olmasa bile hakaret boyutuna taşıyan yorumlar olmuş...

konusu ile ilgilenmediği konusunda haklısınız...

hanımefendi bende sövüyorlar sayıyorlar demedim zaten.sanki ediyorlarmış gibi cvp verip kendi özgüvenini sağlıyor..
kimseninde hakaret ettiğini düşünmüyorum.aynı şeyleri bende okudum.onun şahsına ait bir yoruma denk gelmedim(diğer üyeler arasında olanları söylemiyorum)yaşadıklarından dolayı çok fazla alınganlık yapıyor olabilir...

neyse banane benim kırıldığım nokta bu değil..yorumlarında seçici olması...sonuçta herkes burda konusuna vakit ayırıyor.o keyfine göre yorum yapıyor.çok kırıcı bu açıkcası

Son düzenleme:

ya senin ve ailenin ne yaşadığından bana ne sen konu sahibine yorum yapsana
yazdıklarımı doğru oku benim konum çalışmak falan değil ayrıca ben 15 yıl çalışmış bir bayanım ok

akşam eşim gelsinn sorayım sana özel mesaj atarım ben

sorunlu olan sensin bence vaktin bol oturup tek tek benim yazılarımı seçmişsin çalış ve üretken olmaya çalış bence

adama bak ya ne sanıyor ki kendini,bence bu sizi kesinlikle sevmiyor nasıl insanlık bu ya hayat arkadaşın bu kadın senin sabah akşam aşağılamak da neyin nesi oluyor..bence çalışıyorsunuz da annenize kimseye bakmayın sonuçta siz biliyorsunuz yaşadıklarınızı hiç durmayın ayrılın..hem çocuğunuzun böyle ortamda büyümsine izin vermeyin ..zor kullancak değildir herhalde..çarpın suratına yaptıklarını ayrılıyorum deyin yaa suratını merak ediyorum..pislik herifin

kim ne dedi tam aklıma tutmadım ama,
aralarda özürlü gibi laflar bile geçiyordu...
kadının derdi zaten başından aşkın, yeterince aşağılanmış kocası tarafından, bi de burda egosunu tatmin etmeye çalışanlar çıkmış üstünde...
yorumlar konusunda dediğim gibi halısınız...

lovelinya birebir katılıyorum sana
kadıncağız destek arıyor dün boşanamam diyordu
bugün ise galiba başaracağım demey başladı
gitmiş bankaya hemen para yatırmış ne güzel üstelik sanal alemden tanımadığı insanlardan destek alarak
malesef annebabasından eşinden dostundan değil

Heyy Allahım yaa konuya bak ne hale gelmişş...
Arkadaşın zaten yeterince derdi var kırılmış,incinmiş,aşağılanmış sığınmaya yer arıyor ..
Birde siz vuruyorsunuz nasıl olsa ezik diye değilmi ..
Gücünüz ona yetiyor..
Çok ayıp gerçekten... çok ayıp ..
Konusunda yazdığı şeyler sorunları neden başka şeyler çıkartıyorsunuz kafanızdan yok adam nasıl çalıştırıyor parayı sormuyormu diye ısrarla aynı şeyler ..
Sormuyor işte karışmıyor çalışmasına bunda garipsencek bişey yok...
Böyle tip adamlar hep aynı düşüncede olacak diye bişey yok .Buda değişik başka bi versiyon demekki...

Mesajların tümü değerlendirilecek, gereken yapılacaktır.
Eline sazı alıp hakaret-polemik makamından ezgiler dinlediğimiz arkadaşlarımızı bir süre dinleyemeyebiliriz.

bu güzelim mesaj tartışmaların arasında kaynayıp gitmiş.
gözlerim yaşardı okurken
hiç tanımadığım bi kadın adına gurur duydum.
hep diyorum kadına lazım olan sadece cesaret
ne para ne pul
Allah anneciğine sağlık versin,başından eksin etmesin o nu

Bende oyle lovelınyacıgım.
Ancak cok merak ettıgımde acarım ve cogunlukla gırıs yapmam.
Sonrasında ıse gırıs yaptıgım kendımce ozel sayfaları gecmısten sıler,
bır kac tane bılgı edındıgım sayfalardan bırakırım.
Bu sayfalarla ılgılendım ızlenımı vermek ısterım.
Cunku bılır buraya kımı zaman baktıgımı.
Ama ancak kımı zaman baktıgımı bılır

akşam eşim gelsinn sorayım sana özel mesaj atarım ben

Tesekkur ederım.
cok hayra gecer
Bır facıaya engel olabılırsın belkıde

kızlar konuştuk.biraz saydı sövdü ama aslında o konuşmadı ben konuştum.eeee ne düşünüyorsun sen hayatı çok mu ucuz zannediyorsun falan dedi ama hayır asla falan demedi.dışarı çıktı bakalım ne olacak.gelir diye korkuyorum.byyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…