- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.102
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi canimoglumomer
-
evet avukatıyım tamamı rahatladınmı kusura bakma sana daha fazla uymicam işten çıkıp evime gitmem lazım ama sen kendi kendine yazmaya devam edebilirsin bayyy:teytey::teytey:
elefereacım ben de biliyordum ama unuttum
konusahibi arkadaşım sana da kırıldım bikaç mesajım güme gitti sana yardımcı olmaya çalışyırm sen sana sataşanlara cevap verdin aşkolsun
özgüveni yerine gelecek diye millete laf atmak mı gerek?evde kocam bana sayıyor ama siz sayamazsınız diyor açık açık...ona sayan söven mi oldu burda?kocasının gözünde kırılan güvenini bu şekilde mi tamir etmesi gerek?konusuna inanmıyoruz demedik..yardım bekliyorsa zaman ayırıp konusunu okuyup millet yorum yazıyor yani insan bir tşk eder,keyfine göre yazıyor..saygı biraz...
):
Hatırlarsan bır ara bana yaz olur mu?
Esım pc den pek anlamaz,
vaktı de olmaz.
ama ben tedbırımı yıne de alayım.
Konu ıle ılgılı yorum yapacagım ama valla bende gume gıderım dıye yazmıyorum.
Allah yardımcınız olsun.
evle eşiyle hiç ilgisi olmayan biri enteresan gerçekten
siz parayla kafayı yemişsiniz, galiba hayattaki en büyük sorununuz parayla alakalı oldu her zaman. eşi dayak atıyor, küfür ediyor siz hala konu gereksiz, asıl ihtiyacı olanlar var diyorsunuz.
duymuştum böylelerinin çok olduğunu...
dışarıya karşı çok saygıdeğer, çok iyi insanlar olarak tanıtırlar kendilerini, öyle de davranırlar,
ama evdeki eşlerine gelince tam bi piskopata dönüşürler !
sen kendini avukat tayin ettin herhal arkadaş özürlümü kendini koruyamıyormu
bence siz fazlasıyla sorunlusunuz sorunlu insanla yaşamaktan olmasın
bundan daha ciddi sorunları olan insanların konularınıda okudum ve aynı fikirlri paylaşmayan insanlarda vardıki çok normal ve bu şekilde aynı şeyi düşünmüyoruz diye yadırgandığını görmedim
arkadaşım tokinin yaptığı evler var kurtköyde belki biliyorsundur oralarda 1+1 evler var 250-300 tl rahatlıkla ödersin kozyatağında çalışıyorum demişsin ordan zaten tek vesait yol paranda fazla tutmaz bi bakın istersen oralara
evet sayamazsınız...
o da bunu açık açık söyler...
söven olmasa bile hakaret boyutuna taşıyan yorumlar olmuş...
konusu ile ilgilenmediği konusunda haklısınız...
sen ne diyorsun ya benim annem 23 senedir çalışıyor ki arkasında onca tarla daire olduğu halde eğer çalışmasaydı babama laf söyleme hakkı hiçbir zaman olmayacaktı çalışlırken ne işe yarıyorsun diyebiliyor adamlar sen ev de oturmaya meraklıysan otur kardeşim
aynen katılıyorum kadının derdi kendini aşmış kadın paara para diyor
çevrede de var böyle insanlar insan farkedemiyor ama birde ailesine sor
bence siz sorunlusunuz burda kimin konuşmaya dertleşmeye ihtiyacı var kim yalan kim doğru söylüyor araştırmak bize düşmez konu sahibi bazı sırlaarı olabilir yada olmayabilir sanalda olsa herkes herşeyi anlatmak zorunda değil konunun özü neyse onunla ilgilenin lütfen
onlar için kura çekiliyor ama canım
):
Hatırlarsan bır ara bana yaz olur mu?
Esım pc den pek anlamaz,
vaktı de olmaz.
ama ben tedbırımı yıne de alayım.
Konu ıle ılgılı yorum yapacagım ama valla bende gume gıderım dıye yazmıyorum.
Allah yardımcınız olsun.
sen ne diyorsun ya benim annem 23 senedir çalışıyor ki arkasında onca tarla daire olduğu halde eğer çalışmasaydı babama laf söyleme hakkı hiçbir zaman olmayacaktı çalışlırken ne işe yarıyorsun diyebiliyor adamlar sen ev de oturmaya meraklıysan otur kardeşim
aynen katılıyorum kadının derdi kendini aşmış kadın paara para diyor
çevrede de var böyle insanlar insan farkedemiyor ama birde ailesine sor
bence siz sorunlusunuz burda kimin konuşmaya dertleşmeye ihtiyacı var kim yalan kim doğru söylüyor araştırmak bize düşmez konu sahibi bazı sırlaarı olabilir yada olmayabilir sanalda olsa herkes herşeyi anlatmak zorunda değil konunun özü neyse onunla ilgilenin lütfen
onlar için kura çekiliyor ama canım
hanımefendi bende sövüyorlar sayıyorlar demedim zaten.sanki ediyorlarmış gibi cvp verip kendi özgüvenini sağlıyor..
kimseninde hakaret ettiğini düşünmüyorum.aynı şeyleri bende okudum.onun şahsına ait bir yoruma denk gelmedim(diğer üyeler arasında olanları söylemiyorum)yaşadıklarından dolayı çok fazla alınganlık yapıyor olabilir...
neyse banane benim kırıldığım nokta bu değil..yorumlarında seçici olması...sonuçta herkes burda konusuna vakit ayırıyor.o keyfine göre yorum yapıyor.çok kırıcı bu açıkcası
kim ne dedi tam aklıma tutmadım ama,
aralarda özürlü gibi laflar bile geçiyordu...
kadının derdi zaten başından aşkın, yeterince aşağılanmış kocası tarafından, bi de burda egosunu tatmin etmeye çalışanlar çıkmış üstünde...
yorumlar konusunda dediğim gibi halısınız...
LÜTFEN HEPİNİZ OKUYUNUZ...
Korkmayın! Lütfen korkmayın. İnanın bu sitede okuduklarıma hayret ediyorum, ağzım açık okuyorum. Burada sizin gibi eşlerinden bunca çekip de hala ayrılmaya cesaret edemeyen o kadar kadının hikayesini okudum ki... Şimdi de sizler lütfen benim hayat hikayemi okuyun. 19 yaşındayım ve tam 15 yıldır annemle babam ayrı yaşıyorlar. 4 yaşımdan beri de annemde kalıyorum. Birlikte oldukları dönem babam, annem bütün gün işte çalışırken kendisi yan elip yatan bir adamdı. O da yetmezmiş gibi annemin kazancını da alıp kumara, içkiye oraya buraya yatıran bir adamdı. Böyle bir insanla bir ömür sizce nasıl sürer ki? Annem de sürmez diye düşünmüş olacak ki artık ona şans vermekten vazgeçip resti çekip davayı açıyor. Boşanmaları sonuçlanıyor. Ben tek çocuğum ve boşanmadana sonra babam beni kaçırıp memleketine götürüyor küçüktüm hayal meyal hatırlıyorum... Bir yıl orada kaldıktan sonra annem beni geri almayı başarıyor ve hakim velayetimi anneme veriyor. Annemle babam birlikte olduğu dönemde yaşadığımız kiradaki evimizde yaşamaya devam ediyoruz. Saray gibi bir ev şart değil. Biz de kutu gibi bir evde yaşadık. Üstelik dedemden kalma evimizde dayımlar yaşarken... Annem kesinlikle onlardan çıkın diye bir talepte bulunmadı. Kendisi ilkokul mezunudur aldığı asgari ücretle hem evimizin kirasını ödedi hem beni okuttu. Eskiden çok küçük yaşta sigortalı olunabiliyormuş ve annemin sigortası 13 yaşından beri vardı, 33 yaşında da emekli oldu... Emekli olduktan sonra da asla durmadı bu seneye kadar 13 yıl daha hep çalıştı. Anneannem de biz de kalıyordu ve annem onun için de sigorta ödedi o da emekli oldu annemin çabasıyla. Ve annemin tek maaşı artık evimize giren 3 maaşa çıkmıştı. Bundan birkaç yıl önce bir kooperatife yazıldık 3 oda 1 salon misler gibi bir dairemiz oldu... Ödemesi hala bitmedi ama olsun içinde kiracımız bile var. Geçen yıla kadar biz de hep kira ellerindeydik. Ama geçen yıl kooperatifteki dairemizin haricinde güzel bir semtte olmasa da küçük bir semtte bir ev sahibi daha olduk. Annem dayımın bir tanesiyle ortak şu an oturduğumuz 2 katlı evi harç borç ta olsa aldı. Hala ievinde borçları sürüyor ma olsun eninde sonunda bitecek ve biz zaten artık başımızı kendi evimize soktuk. Beni de bugüne dek babamdan tek kuruş nafakaymış tazminatmış almadan kimsenin eline bakmadan okuttu. Şimdi üniversite 2. sınıf öğrencisiyim. Dediğim gibi ama bu yıla kadar hep çalıştı ama bu yıl durmak zorundaydı çünkü kendisine meme kanseri teşhisi konuldu... Ama o her zamanki gibi yılmadı dimdik ayakta ve yaşadığı onca şeye rağmen hayata sımsıkı bağlı. Şimdi geriye sadece 1 kür kemoterapimiz kaldı. Rabbimin izniyle her şeyi atlattığı gibi bunu da atlatacağız. Umarım siz de yazdıklarımda bir kadının özellikle bir Türk kadınının istediği zaman neler yapabileceğini daha iyi anlamışsınızdır. Hakkınızda hayırlısı olması dileğiyle.
ben işimi sağlama alıyorum,
evde kesinlikle ve kesinlikle girmem kk ya...
bazen çok merak ettiğimde açıp okuyorum sadece giriş yapmadan....
sadece derdim var bölümüne de girmem şüphelenmesin diye, diğer konulara da girerim ki merak edip bakmasın...
akşam eşim gelsinn sorayım sana özel mesaj atarım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?