Bütün kabahat benim biliyorum

çok tepki vermedi demekki fazla konuşmadığına göre

senin onu bırakamayacağını düşünüyo, tamam güzel maaş alıyo ama karunda değilsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

seni kendine mecbur sanmış heralde
bocalamıştır kendini toparlamak için dışarı çıkmıştır ne olacak
ama sen kararlığında devam et

canim bak yanlis yapiyorsun
neyi konusuyorsun anlamadim hergün hergün
sana demistim , bosanicam kelimesi agzindan ciktiktan sonra ya sen ya o evi terk etmeniz gerekiyor
sen hazirligini yaptinmiki 2 gündür bu konuyu acip acip duruyorsun yani hemen yarin gidiyormusunki
bak adami iyice sinirlendiriyorsun bu hareketlerinle
mantikli düsünerek adimlarini atman gerekiyor bundan sonra
öyle 1 aylik maasini bankaya yatirmakla hal oldumu hersey hayir
ya bikac ay daha cekeceksin bu adama yada annene gideceksin hazirligini tamamlayana kadar
bu isler cocuk oyuncagi degil öyle ben senden bosaniyorum demekle olmuyor
kocandan herseyi gizli yapman gerekiyor
bigün aniden ben gidiyorum diyeceksin bavulun hazir olacak ve gideceksin
hatta senin bu kocana bunu bile yapmicaksin söylemeden görmeden gideceksin cünki saldiriya gecebilir

kızlar noluyonuz yaa ..ana aa millet birbirine girmiş...

canm allah yardımcın olsun..eşinle oturp adamakıllı hiç konuştunmu neden sana öyle davranıyo ve çocuğunzada.....evlendirirken zorladılarmı?başka kadınmı var hayatında olabilrmi kuşkulanıyomusun..ama çok sert ve ters davranıyoo..insan durduk yere yaparmı bunu..canım ayakların yere basıyo git ailenle konuş istemedğini daha fazla yürütemeycğini ..sanada yazık ne çekiyosunki eşin zaten dünden razı boşanmaya NEYİN MÜCADELESİNİ VERECKSİNKİ

ayy keşke biri çıksa karşısına aşık olsada kurtulsam diye çooook dua ettim.

Canım kızım benim...İnan evladıma üzülür gibi üzüldüm senin durumuna.
2 gündür yazılanları takip ediyorum;sağolsun arkadaşlarımızın tavsiyelerinden başka bir şey yazamayacağım için (arkadaşlar en incesini düşünerek bir çok pozitif yorum yaptılar işine yarayacak) tek satır yazmadım ama dün geceden beri de hep aklımdasın.Ne yaptın neler yaşadın ve neler hissediyorsun diye.

Bu günkü ruh halin ve ilk adımların beni çok sevindirdi.Başlanmış iş bitmiş iştir inşallah.
Maaşım az diye üzülme sakın Rabbim hiç bir kulunun rızkını kesmez.Çok iyi bir yaşam standardın olmayabilir ama;bu gün yaşadıklarını yaşamazsın...

Alıntı yaptığım cümlen var ya...bitirdi beni......Bir insan bu kadar mı çaresiz olur,bu kadarmı bıkar yaşadıklarında da evli bir kadın kocam sevgili bulsun diye dua eder.İçim acıdı inan...Dibine kadar haklısın...Allah bir sebep verir inşallah ta kurtulursun.

Mübarek günler hürmetine duaların kabul olurda evladınla beraber feraha çıkarsın.
Artık bizim dualarımızda seninle.

Çok uzun yazdım,sıktım belki sizleri ama 2 gündür çok üzülüyorum ve istedimki biri daha senin için dua ediyor.İyilikler,huzur ve refah diliyorum.
...

Son düzenleme:
canımm nasılsın noldu akşam sana bişey yapmamıştır inş o dengesiz adamklava:klava:

Size sonuna kadar katılıyorum ne kadar içten yazmışsınız yazınızı vereliniortak vereliniortak

arkadaşım derdin ne ya seninle uğraşamam bak ev hanımıymışsın ne güzel sen otur evinde biz de çalışalım herkes istediği hayatı yaşasın

ne demek istiyosun sen ya benim bebğim olduğu için şu an çalışamıyorum derdin ne senin keyfimden oturmuyorum tamammı sana ne ev hanımı olmamdan ev hanımlarıyla bir derdinmi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…