- Konu Sahibi canimoglumomer
-
kızlar konuştuk.biraz saydı sövdü ama aslında o konuşmadı ben konuştum.eeee ne düşünüyorsun sen hayatı çok mu ucuz zannediyorsun falan dedi ama hayır asla falan demedi.dışarı çıktı bakalım ne olacak.gelir diye korkuyorum.byyy
kızlar konuştuk.biraz saydı sövdü ama aslında o konuşmadı ben konuştum.eeee ne düşünüyorsun sen hayatı çok mu ucuz zannediyorsun falan dedi ama hayır asla falan demedi.dışarı çıktı bakalım ne olacak.gelir diye korkuyorum.byyy
Eline sazı alıp hakaret-polemik makamından ezgiler dinlediğimiz arkadaşlarımızı bir süre dinleyemeyebiliriz.
ayy keşke biri çıksa karşısına aşık olsada kurtulsam diye çooook dua ettim.
sorunlu olan sensin bence vaktin bol oturup tek tek benim yazılarımı seçmişsin çalış ve üretken olmaya çalış bence
bence senin vaktin bol ben işlerimi bitirdim zamanımı senin gibi insanlara laf atarak geçirmiyorum
Canım kızım benim...İnan evladıma üzülür gibi üzüldüm senin durumuna.
2 gündür yazılanları takip ediyorum;sağolsun arkadaşlarımızın tavsiyelerinden başka bir şey yazamayacağım için (arkadaşlar en incesini düşünerek bir çok pozitif yorum yaptılar işine yarayacak) tek satır yazmadım ama dün geceden beri de hep aklımdasın.Ne yaptın neler yaşadın ve neler hissediyorsun diye.
Bu günkü ruh halin ve ilk adımların beni çok sevindirdi.Başlanmış iş bitmiş iştir inşallah.
Maaşım az diye üzülme sakın Rabbim hiç bir kulunun rızkını kesmez.Çok iyi bir yaşam standardın olmayabilir ama;bu gün yaşadıklarını yaşamazsın...
Alıntı yaptığım cümlen var ya...bitirdi beni......Bir insan bu kadar mı çaresiz olur,bu kadarmı bıkar yaşadıklarında da evli bir kadın kocam sevgili bulsun diye dua eder.İçim acıdı inan...Dibine kadar haklısın...Allah bir sebep verir inşallah ta kurtulursun.
Mübarek günler hürmetine duaların kabul olurda evladınla beraber feraha çıkarsın.
Artık bizim dualarımızda seninle.
Çok uzun yazdım,sıktım belki sizleri ama 2 gündür çok üzülüyorum ve istedimki biri daha senin için dua ediyor.İyilikler,huzur ve refah diliyorum....
vakti bol olan ve insanlara laf atmak için bilgisayarın başına geçen sensin
arkadaşım derdin ne ya seninle uğraşamam bak ev hanımıymışsın ne güzel sen otur evinde biz de çalışalım herkes istediği hayatı yaşasın
ne demek istiyosun sen ya benim bebğim olduğu için şu an çalışamıyorum derdin ne senin keyfimden oturmuyorum tamammı sana ne ev hanımı olmamdan ev hanımlarıyla bir derdinmi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?