Bütün kabahat benim biliyorum

Umarım,hayatını en yakın zamanda düzene sokar,düşünsenize her gün çocuğunun gözü önünde acı çekiyor...
Allah yardımcısı olsun,umarım iyi haberlerle gelir...

kızlar günaydın.bu gün biraz geç geldim.akşam geldikten sonra senin güvendiğin birşey mi var diye sormaya başladı.kendime güveniyorum dedim.yok sanki sen birine güveniyorsun ben öyle anladım sesin çıkmaya başlamış senin dedi.ne ilgisi var ben çok düşündüm dedim ne yapıcaksın ..... ayrılınca nasıl geçineceksin ben sana 1 lira vermem ne yapmayı düşünyorsun kaç para kazanıyorsun ki ayrılmak istiyormuş neden daha rahat gezip dolaşmak için mi,elimde kalırsın defol git falan dedi.ömer var dı ben uzatmayayım dedim ama o hala sayıyor.yılmak istemiyorum kızlar

Bu işi hala böyle konuşarakmı halletmeye çalışıyorsun.
Yapma arkadaşım, etme eyleme. Adamın dediği gibi elinde kalırsın. Sanki tanımıyorsun bunca yıllık kocanı, hala konuşarak atlatmaya çalışıyorsun. Olacak iş değil. Kaçtır söylüyoruz sana, alt yapıyı hazırla sessiz sedasız sonra çık git o evden çocuğunuda alarak.

arkadaşlar haklı
konuşarak hallolmaz gerekli maddiyataı sağladıktan sonra eşine bir boşanma dilekçesi geleck dumura ugrayacak
altyapıyı hazırlaman bikaç ayı bulacak ama zaten bu kadar dayanmışsın az daha dayanırsın diye düşünyorum

yok canım ciddiye aldığını bile sanmıyorum.nasıl o tamam demeden olmaz hiçbirşey.

demek sitediğim şuydu seni maddi manevi yönden güçsüz görüyor
zaten demişki sana nasıl gecineceksin kuruş yardım etmem sana diye
sesin çıkmaya başladı demiş sana
zaten bocalamasının sebebi belli olmuş sen hep susmuşsun o yıldırmış seni ama sen sesini çıkarınca ne oldu ki diye şaşırmış kendini toparlamak için dışarı çıkmış

aynen öyle dün korktum ama neyseki bişe olmadı.

kızlar olmuyo yaaa.herkese cevap vereyim dedim ama daha dünkülere yazıyorum bugünkülere yetişemedim ben nasıl herkesin yorumuna cevap verebilirim bana bi yardım edin.kimseyi kırmak istemiyorum.

Bence kendini maddi anlamda hazırlayana kadar bu konuyu açma bir daha,şartlarını uygun hale getirmeye çalış,şahit bul,oğlunun nerde kalacağını hesapla,aileni de arkana almaya çalış,sonra evi terket ve dava aç,zaten nafaka vermek zorunda sana,yok öyle benden bişi alamazsın,hele bir de düzgün şahitlerin olursa öyle güzel alırsın ki,ama şimdilik ses çıkarma,kabullenmiş gibi görün,işlerini de yoluna koy.

kızlar olmuyo yaaa.herkese cevap vereyim dedim ama daha dünkülere yazıyorum bugünkülere yetişemedim ben nasıl herkesin yorumuna cevap verebilirim bana bi yardım edin.kimseyi kırmak istemiyorum.

selam nasılsın canım dünden beri

bak şmdi alıntı yapın yanında MQ varya ona basacaksın sadece
diyelimki 5 tane alıntı yapacaksın
her alıntıda MQ ya basacaksın
sonrada cevaplaya tıkla bu kadar
zaten alt alta çıkacak alıntılar
aralarınada yazını yazarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…