- 12 Ocak 2009
- 4.050
- 1.089
- 698
- Konu Sahibi canimoglumomer
-
canım valla bende merak ettim hiç girmedi bugün galiba umarım ters birşeyler olmamıştır:1no2::1no2:konu sahibi arkadaş nerde kaldı ya
canım valla bende merak ettim hiç girmedi bugün galiba umarım ter birşeyler olmamıştır:1no2::1no2:
kızlar günaydın.bu gün biraz geç geldim.akşam geldikten sonra senin güvendiğin birşey mi var diye sormaya başladı.kendime güveniyorum dedim.yok sanki sen birine güveniyorsun ben öyle anladım sesin çıkmaya başlamış senin dedi.ne ilgisi var ben çok düşündüm dedim ne yapıcaksın ..... ayrılınca nasıl geçineceksin ben sana 1 lira vermem ne yapmayı düşünyorsun kaç para kazanıyorsun ki ayrılmak istiyormuş neden daha rahat gezip dolaşmak için mi,elimde kalırsın defol git falan dedi.ömer var dı ben uzatmayayım dedim ama o hala sayıyor.yılmak istemiyorum kızlar
senin onu bırakamayacağını düşünüyo, tamam güzel maaş alıyo ama karunda değilsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kızlar hani alıntı yapıp alt alta cevap yazılıyorya yorumlara nasıl yapılıyor biri bana anlatabilir mi?ben pek bilemediğim için hepinize cevap veremiyorum
seni kendine mecbur sanmış heralde
bocalamıştır kendini toparlamak için dışarı çıkmıştır ne olacak
ama sen kararlığında devam et
konuşarak ikna etmeye mi çalışıyorsun canım?
yok canım ciddiye aldığını bile sanmıyorum.nasıl o tamam demeden olmaz hiçbirşey.
canim bak yanlis yapiyorsun
neyi konusuyorsun anlamadim hergün hergün
sana demistim , bosanicam kelimesi agzindan ciktiktan sonra ya sen ya o evi terk etmeniz gerekiyor
sen hazirligini yaptinmiki 2 gündür bu konuyu acip acip duruyorsun yani hemen yarin gidiyormusunki
bak adami iyice sinirlendiriyorsun bu hareketlerinle
mantikli düsünerek adimlarini atman gerekiyor bundan sonra
öyle 1 aylik maasini bankaya yatirmakla hal oldumu hersey hayir
ya bikac ay daha cekeceksin bu adama yada annene gideceksin hazirligini tamamlayana kadar
bu isler cocuk oyuncagi degil öyle ben senden bosaniyorum demekle olmuyor
kocandan herseyi gizli yapman gerekiyor
bigün aniden ben gidiyorum diyeceksin bavulun hazir olacak ve gideceksin
hatta senin bu kocana bunu bile yapmicaksin söylemeden görmeden gideceksin cünki saldiriya gecebilir
aynen öyle benim gibisini bulamaz falan diye düşünüyor.bide aldığın parayla geçinemezsin diyo adamın asgari ücret alanlardan haberi yok.sengözlerimebaksanab
geçinemezsem başkasını bulur evlenirim deseydin
kudursaydı sinirinden
alsanaalsanasmile
kızlar olmuyo yaaa.herkese cevap vereyim dedim ama daha dünkülere yazıyorum bugünkülere yetişemedim ben nasıl herkesin yorumuna cevap verebilirim bana bi yardım edin.kimseyi kırmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?